Dodaj do ulubionych

Mokotów Residence - Warszawa

IP: *.124.10.53.szara.net.pl 01.06.12, 14:27
Witam, interesuje mnie inwestycja Wawel Service na Rolnej w Warszawie, czy już wszystko ok z tym jest? Znalazłem dokumenty na ich stronie: www.apartamentynamokotowie.pl Ktoś już kupił tam mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: alutka Re: Mokotów Residence - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 14:09
      Po tym, jakie opinie można znaleźć na temat ich bloku na ul. Świetlików nie dziwię się, że nikt nie kupuje na Mokotowie. Ten developer niewiele ma wspólnego z uczciwością. Pewnie żadna firma deweloperska nie ma nieskazitelnej opinii, ale przykład budynku Świetlików wskazuje, że w przypadku WawelService mamy do czynienia z większą pazernością, przekrętami i korupcją niż zwykle.
      • Gość: aga Re: Mokotów Residence - Warszawa IP: 195.234.9.* 17.07.12, 11:53
        Ja kupiłam na Świetlików mieszkanie już gotowe - deweloper niczym negatywnym mnie nie zaskoczył, mieszkanie duże, jasne, spokojna okolica. Przy odbiorze mieszkania pojawiło się kilka usterek – ale poprawili i do tej pory wszystko gra.
      • Gość: Majka Re: Mokotów Residence - Warszawa IP: 195.234.9.* 23.07.12, 15:03
        Artykuł o Świetlików z dzisiaj : wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/swietlikow-bemowo-inwestycja-zrodzona-z-wizji-arty,1,5194857,wiadomosc.html.
    • Gość: kajka Re: Mokotów Residence - Warszawa IP: *.ghnet.pl 20.09.12, 22:36
      Już ok wszystko - Mokotów Residence oddana do użytkowania: www.taniemieszkania.pl/index.php?page=news_detal&id=280 Teraz to i ja się zaczęłam na poważnie nad tym zastanawiać :) @Andrzej kupiłeś od Wawel Service mieszkanie - zdradzisz coś więcej?
      • Gość: Piotr Re: Mokotów Residence - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 14:59
        Hej, na stronie Wawel Service zawisł komunikat, że na Rolnej odbędą się w ten weekend Dni Otwarte. Chyba najlepiej będzie iść i na własne oczy wszystko zobaczyć i podpytać. Tym bardziej że mają być rabaty www.taniemieszkania.pl/index.php?page=news_detal&id=290
      • pikobud Re: Mokotów Residence - Warszawa 09.01.15, 00:18
        Odbiór mieszkań!
        Sznowni Państwo,
        z zawodu jestem inżynierem budownictwa na codzień mam styczność z budową i z doświadczenia wiem że każde mieszkanie ma jakieś niedoskonałości. Jeżeli jesteście przed odbiorem mieszkania zapraszam do skorzystania z mojej pomocy podczas odbioru własnego M. Oferuję Państwu pomoc w odnalezieniu i zgłoszeniu wykonawcy występujących defektów co zaoszczędzi Państwu wiele przykrych niespodzianek podaczas urządzania a także dalszej eksploatacji mieszkania.
        Zaineresowanych zapraszam pod nr tel 889 228 440
    • pkowalski.84 Re: Mokotów Residence - Warszawa 08.11.15, 11:47
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka