stokrotka944 13.02.18, 13:46 Dobry, sprawdzony deweloper- Kraków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deweloperlublin02 Re: Deweloper 17.02.18, 21:54 ja polecam tego z lublina omega.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_18 Re: Deweloper 26.02.18, 18:18 W Krakowie korzystałam z usług Maxus Dewelopera, terminowy i rzetelny. Solidnie i dokładnie wykończył mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hejtojapozdro Re: Deweloper 05.11.18, 09:07 mysle o inwestycji polnord w gdansku, dokładnie fotoplastykon, ma ktoś o nich jakas opinie, sa godni zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
zoolog Re: Deweloper 05.11.18, 09:10 Firma ma spore doswaidczenie jak się orientowałem w ich inwestycjach warszawskich, raczej nie maja większych wtop Odpowiedz Link Zgłoś
gossipgirl Re: Deweloper 05.11.18, 09:13 U nas było kilka poprawek do zrobienia, ale nie protestowali tylko moment poprawili, także szacun, wiadomo ze na budowie rozne rzeczy się zdarzają, fajne ze bez problemu rozwiązali sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
michalgol89 Re: Deweloper 26.04.19, 12:07 Też miałem z polnordem pozytywny epizod. Kontakt z administracją stoi na dobrym poziomie mianowicie zgubiliśmy ostatnio kluczyk do otwierania garażu. Za nowy co prawda trzeba było zapłacić, ale dostaliśmy nowy w przeciągu 3 dni więc wszystko poszlo sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.anna Re: Deweloper 24.06.19, 17:57 Morena też chyba w Gdańsku. Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja? Odpowiedz Link Zgłoś
anna9 Re: Deweloper 23.01.19, 15:20 Jako zadowolony klient postanowiłem wyrazić swoją opinię na temat współpracy z Home Invest. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwy wybór-obecnie jest na rynku bardzo dużo firm oferujących tego typu usługi. Jednak gdy nie chcesz zostać oszukany, a potraktowany poważnie i uczciwie polecam Home Invest. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszgila Re: Deweloper 13.06.19, 12:10 Polecam Vatra System z Bielska-Białej. Mój mąż z nimi współpracował, i wiem że mogę ich polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
natix1992 Re: Deweloper 04.08.19, 12:44 Ja polecam zajrzeć do tego dewelopera w Częstochowie: http://osiedlezielonezacisze.pl/oferta/. Świetne szeregówki ekologiczne z rekuperacją i ogrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
bizplanner Re: Deweloper 15.09.19, 19:00 Jeśli jesteś deweloperem i potrzebujesz biznes planu pod finansowanie (bank lub fundusz inwestycyjny, albo prywatny inwestor) to pomogę we wszystkim www.bizplanner.pl Odpowiedz Link Zgłoś