13.02.18, 13:46
Dobry, sprawdzony deweloper- Kraków
Obserwuj wątek
    • deweloperlublin02 Re: Deweloper 17.02.18, 21:54
      ja polecam tego z lublina omega.lublin.pl
    • tosia_18 Re: Deweloper 26.02.18, 18:18
      W Krakowie korzystałam z usług Maxus Dewelopera, terminowy i rzetelny. Solidnie i dokładnie wykończył mieszkanie :)
    • hejtojapozdro Re: Deweloper 05.11.18, 09:07
      mysle o inwestycji polnord w gdansku, dokładnie fotoplastykon, ma ktoś o nich jakas opinie, sa godni zaufania?
      • zoolog Re: Deweloper 05.11.18, 09:10
        Firma ma spore doswaidczenie jak się orientowałem w ich inwestycjach warszawskich, raczej nie maja większych wtop
      • gossipgirl Re: Deweloper 05.11.18, 09:13
        U nas było kilka poprawek do zrobienia, ale nie protestowali tylko moment poprawili, także szacun, wiadomo ze na budowie rozne rzeczy się zdarzają, fajne ze bez problemu rozwiązali sprawę
      • michalgol89 Re: Deweloper 26.04.19, 12:07
        Też miałem z polnordem pozytywny epizod. Kontakt z administracją stoi na dobrym poziomie mianowicie zgubiliśmy ostatnio kluczyk do otwierania garażu. Za nowy co prawda trzeba było zapłacić, ale dostaliśmy nowy w przeciągu 3 dni więc wszystko poszlo sprawnie.
      • tom.anna Re: Deweloper 24.06.19, 17:57
        Morena też chyba w Gdańsku. Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja?
    • anna9 Re: Deweloper 23.01.19, 15:20
      Jako zadowolony klient postanowiłem wyrazić swoją opinię na temat współpracy z Home Invest. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwy wybór-obecnie jest na rynku bardzo dużo firm oferujących tego typu usługi. Jednak gdy nie chcesz zostać oszukany, a potraktowany poważnie i uczciwie polecam Home Invest.
    • lukaszgila Re: Deweloper 13.06.19, 12:10
      Polecam Vatra System z Bielska-Białej. Mój mąż z nimi współpracował, i wiem że mogę ich polecić :)
    • natix1992 Re: Deweloper 04.08.19, 12:44
      Ja polecam zajrzeć do tego dewelopera w Częstochowie: http://osiedlezielonezacisze.pl/oferta/. Świetne szeregówki ekologiczne z rekuperacją i ogrodami.
    • bizplanner Re: Deweloper 15.09.19, 19:00
      Jeśli jesteś deweloperem i potrzebujesz biznes planu pod finansowanie (bank lub fundusz inwestycyjny, albo prywatny inwestor) to pomogę we wszystkim

www.bizplanner.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka