Dodaj do ulubionych

Nowe osiedla

15.12.17, 11:17
Szukamy nowego domu, który będzie wyróżniał się funkcjonalnością połączoną z atrakcyjnym wyglądem. Słyszeliśmy, że takie nowo wybudowane domy na sprzedaż w Tarnowskich Górach cieszą się dużym powodzeniem i są w atrakcyjnych cenach? Zna ktoś takie osiedle?
Obserwuj wątek
    • anna9 Re: Nowe osiedla 21.01.19, 11:32
      Polecam Ci wejść na stronę Family House i zobaczyć jakie aktualnie mają inwestycje. Osobiście jestem zachwycona ich mieszkaniami. Siostra ostatnio od nich kupiła i jest bardzo zadowolona
    • zoolog Re: Nowe osiedla 30.01.19, 13:04
      dużo fajnych nowych osiedli buduje sie w trojmiescie
      • gossipgirl Re: Nowe osiedla 30.01.19, 13:06
        To fakt, sami kupiliśmy mieszkanie w gdańsku w studio morena i przyznaje ze wybor ciekawych mieszkan w gdansku jest spory, ale jakos tak okolica moreny jest moją ulubioną, z jednej strony 10minut i mogę być na śródmieściu a z drugiej parki niedaleko będą, mam nadzieje ze szybko minie ta budowa
      • werkaa_095 Re: Nowe osiedla 07.12.21, 08:01
        Zgadzam się - 3miasto i okolice ostatnio tak odżyły, że jestem w szoku! Czyżby ludzie przypomnieli sobie o morzu hahaha? Ja zreszta tam też 4 kąty swoje kupiłam - od dewelopera Lokum, co prawda ja już kupowałam kilka lat temu - ale na pewno jakieś fajne inwestycje się pojawiły, oni dość regularnie budują.
    • lukaszgila Re: Nowe osiedla 29.05.19, 09:22
      Hmm, może nie ten rejon ale ja ostatnio oglądałem ofertę o Vatra System w Jaworzu. I muszę powiedzieć że mi się bardzo podobała :) Mieszkania będą bardzo nowoczesne, a z balkonu widać góry!
    • olszi Re: Nowe osiedla 23.06.19, 20:38
      A spróbuj się odezwać do dewelopera, może nie jest tak źle? Trzeba brać sprawy w swoje ręce, a nie czekać bo życie ucieka!
    • irenaudia Re: Nowe osiedla 01.02.20, 22:15
      czesc
    • rabarbar44 Re: Nowe osiedla 24.06.20, 13:10
      Zarówno nowe jak i takie z duszą znajdziesz u ABC-DOM. Są naprawdę świetni i doradzą we wszystkim, byś mógł cieszyć się swoim własnym kątem.
    • kat_arzyna.89 Re: Nowe osiedla 27.12.21, 12:10
      Witam. Widziałam ostatnio ciekawą ofertę od TEXO Deweloper. Inwestycja jest w Gdańsku Matarni. Domy będą bardzo estetyczne i innowacyjne. Wydaje mi się, że jeszcze parę domów jest na sprzedaż, zatem polecam zajrzeć na stronę: texo.pl/
      Pozdrawiam
    • klarisa55 Re: Nowe osiedla 15.11.22, 10:52
      Ja polecam szukać nieruchomości w okolicach Trójmiasta, jak i w samym Trójmieście. Świetna lokalizacja, rynek pracy, no i morze :) Na dodatek u nas jest bardzo w porządku administrator Polzen, także mieszka się świetnie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka