Dodaj do ulubionych

Kraków - developerzy

02.02.06, 15:10
szukam opinii o developerach w Krakowie?? W tej chwili najbardziej interesuje
mnie Inwest Dom. Ma ktoś jakieś doswiadczenia? Jeżeli nie ten, to może znacie
innych godnych polecenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: dyzurna Re: Kraków - developerzy IP: *.iapt.pl / *.iapt.pl 03.03.06, 21:01
      rowniez jestem zainteresowana
      • Gość: mirk_ Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:32
        Myśle że, warto czasem napisa coś pozytywnego zamiast nażekac tylko. Ja jestem
        zadowolona z Salwatora - Eko Park. Kupiłam Mieszkanie na pierwszym etapie i
        puki co wszystko świetnie się rozwija. Wprawdzie był maly poślizg ale ze srtony
        developera,niezawiniony.

pozdrawiam
        • Gość: Morelka77 Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: 85.195.119.* 07.06.06, 23:27
          Generalnie najfajniejsza jest totalna dowolność wyboru rozstawienia okien,
          wielkości balkonów i ogródków. Jednym słowem masz i płacisz za co chcesz. To
          jest super.
          • Gość: bogdan Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:38
            A ile płaciłaś na metrze i kiedy? Zastanawiam się jak ceny rosną szybko.
            • Gość: Ma77 Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:27
              nie dużo - pierwsze piętro - 3900:)
              • Gość: vitrol Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:06
                Tak naprawdę nie ważne za ilę wybudują - 3000 czy 5000 ważne żeby wogole
                wybudowali. Ostatnio róznie z tym u developerów. Mimo że oni w zasadzie są już
                sprawdzeni to i tak nigdy nie wiadomo!
      • agam8201 Re: Kraków - developerzy 26.08.13, 16:42
        Ja szukam informacji na temat GTI Inwestycje, konkretnie o inwestycjji w Pękowicach przy ul. Ojcowskiej. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Dziękuję z góry
        • Gość: m-ka Re: Kraków - developerzy IP: *.sgef.pl 03.09.13, 15:14
          Odradzam....byłam o włos od podpisania umowy notarialnej...ale na szczęście dowiedziałam się wielu ciekawostek i wycofałam się w ciągu chwili.
          Nie będę pisać na forum, żeby nikt mnie nie posądził o złą reklamę.
          Reasumując- całe mnóstwo niedoróbek, samowola budowlana- jakość wykonania fatalna...wystarczy spojrzeć na informacyjną tablicę- nie został wpisany żaden insepktor nadzoru...
        • Gość: oszukany 999 Re: Kraków - developerzy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.10.13, 20:30
          Hej jeśli szukasz informacji na temat GTI i jego przekrętów i oszustw, zapraszam do rozmowy z mieszkańcami bloku na Ojcowskiej. Generalnie jeśli jeszcze nie przeżywasz tego dramatu (teraz znalazłem Twój wpis) to uciekaj czym prędzej od niego !! GTI TO OSZUST i nie ma dnia, żeby nie wprowadzał ludzi w kanał i bezczelnie się z tego śmiał. Zresztą nie robi tego pierwszy raz, wystarczy zobaczyć inwestycję w Zielonkach jego autorstwa.
          Zapraszam również tutaj - dopiero wystartował, ale jest już krótki opis sytuacji.. www.goebeldeweloper.e-blogi.pl/
    • Gość: Zorro Re: Kraków - developerzy IP: *.aster.pl 03.03.06, 22:57
      W Krakowie uważaj na oszustów z firmy Doctor Q bud, mieszcza sie na Woli
      Justowskiej ( droga wioska w centrum krakowa) - kłamią , naciągają i ludzi
      ru..ą i sa w PZFD !!! Reszty nie znam ale uważaj bo każdy tam straganiarstwo
      uprawia- wiesz 1-max 3 budynki to jest inwestycja - pojęcie osiedle nie
      istnieje !
      pa
    • maja2081 Re: Kraków - developerzy 04.03.06, 19:34
      Na "Salwator" również radzę uważać. Są mili i uprzejmi do momentu wpłacenia
      pieniędzy, później ciężko jest cokolwiek wyegzekwować od nich.
      • Gość: Ygr Re: Kraków - developerzy IP: *.net.autocom.pl 07.03.06, 14:40
        Ja również ostrzegam przed Salwatorem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=37878902&v=2&s=0
        • Gość: r Re: Kraków - developerzy - Salwator odradzam IP: *.rej.edu.pl 05.04.06, 18:27
          Również odradzam Salwator.
      • Gość: dorek000 Re: Kraków - developerzy - nie dla idiotów ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:10
        bo widzicie mili Państwo
        kupowanie mieszkań jest nie dla idiotów
        jak ktoś nie umie czytac umów to niech się za to nie bierze:P

pozdrówki
    • Gość: Michał Re: Kraków - developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:36
      Ja ODRADZAM Zadworze. Również są mili do momentu podpisania umowy i wpłaty
      pieniędzy. Budują straszne dziadostwo i uchylają się od usuwanie usterek
      (których niemało).
    • Gość: zdegustowana Re: Kraków - developerzy IP: *.aster.pl 05.03.06, 19:12
      odradzam Salwator!!! nie ma inwestycji która oddaliby w terminie.. jezeli
      wpłacisz juz kase..traktują cie niemal jak wroga.. ekipy budowalane zatrudniają
      takie, ze wiecej popsują niz zbudują.. tragedia.. nie pakuj sie w ich
      inwestycje.
    • Gość: zyczliwa Re: Kraków - developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:57
      sama szukałam inwestycji w Krakowie i sprawdzałam różnych deweloperów jeśli
      interesuje Cie cos blisko rynku wpisz w Google "Angel Plaza"...Godna polecenia
      inwestycja.
    • Gość: j Re: Kraków - developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:13
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
    • Gość: rubik Re: Kraków - developerzy IP: *.pl / 195.136.49.* 07.04.06, 00:14
      jestem z warszawy z osiedla mehoffera 103 już rok czekamy na mieszkania i końca
      nie widać uważaj i nie wchodż z salwatorem w interesy
      • Gość: czapati Re: Kraków - developerzy IP: 81.15.189.* 24.04.06, 11:34
        A Activ-Investment?? Maja inwestycje na ul. Okulickiego? czy ktos cos o nich
        wie? rozgladam sie po developerach i zastanawiam kogo wybrac w Krakowie.
        Inwestycji tez nie jest znowu tak strasznie duzo.
    • Gość: tomo Re: Kraków - developerzy IP: 193.30.160.* 24.04.06, 13:29
      hej, podłączam się pdo wątek - chciałbym zapytać o firmę "DK-Development"
      Czy ktoś miał z nimi coś do czynienia, ewentualnie jaki są opinie ??

pozdrawiam
    • Gość: kaśka Re: Kraków - developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:25
      a nie wiecie, czy Providentia Invest będzie miała niedługo jakąś inwestycję w
      Krakowie? bo w Wieliczce już wszystko wykupione albo zarezerwowane :(
      • Gość: Piotr Re: Kraków - developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:31
        Tak. Rozpoczynają nową inwestycję w Podłężu (gmina Niepołomice). Bardzo ładne
        osiedle Żubr, bedzie mieścić się na 16 ha. Wszelkie dodatkowe informacje mają
        na stronie www.providentia.com.pl
    • Gość: Kaowiec Re: Kraków - developerzy IP: *.crowley.pl 02.05.06, 10:26
      Polecam Dom-bud. Kupiłem u nich mieszkanie. Termin przekazania listopad 2006.
      Na razie wszystko idzie zgdonie z planem. Opóźniłem się z wpłatą transzy
      kredytu o ponad miesiąc i też dało się z nimi normalnie na ten temat pogadać.
      Poza tym zadzwonił do mnie kierownik z budowy i zapytał czy życzę sobie jakieś
      zmiany bo za 2 tygodnie będzie za późno. Oczywiście do końca zakończenia budowy
      pozostało jeszcze pół roku i wszystko teoretycznie może się zdażyć, aczkolwiek
      do tej pory nie mama zastrzeżeń.
    • Gość: tappo Re: Kraków - developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:08
      Ja kupiłam mieszkanie przy ul. Glogera przy wyjeździe na Zielonki. Inwestorem
      jast tam firma ST.Gniadek. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Umowa
      przedwstępna została podpisana dopiero gdy budynek był na etapie stanu surowego
      zamkniętego. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie jakość stosowanych materiałów -
      nie ma tu rzadnej fuszery. Bardzo mili i otwarci również po podpisaniu umowy
      (bez haczyków i niedomówień).
      O ile się nie mylę to przy Glogera mają powstać jeszcze dwa budynki, i kolejna
      inwestycja szykuje się przy ul. Sarmackiej.
      Polecam
      • Gość: Bea Re: Kraków - developerzy IP: *.bdm.com.pl / 62.233.185.* 12.05.06, 11:02
        Tappo - czy mogłabym uzyskać dokładniejsze informacje na temat firmy
        St.Gniadek - tzn. gdzie mają siedzibę, telefon lub adres strony internetowej
    • bea.075 Re: Kraków - developerzy 15.05.06, 11:08
      polecam Budopol (biura na al. Słowackiego niedaleko Kleparza). Kupiłam
      mieszkanie na ul. Glogera - odbiór listopad 2006, ale wszystko jest ok. nawet
      ustalenie opóźnienia wpłat transzy - wszystko można dogadać. Zmiany projektu
      również bez problemu.
    • Gość: mdm link do wątku Activ - Okulickiego IP: *.zax.pl / *.zax.pl 18.05.06, 23:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=40572443
    • Gość: marusia44 Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:53
      ja salwator polecam ładnie mi mieszkanko oddali i nie robili problemów gdy
      przesunełam płatnośc. Zresztą sama zobacz salwator.com.pl/inzreal06.htm

pozdrawiam i polecam
      • Gość: wars Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:54
        to chyba jedyna firma która traktuje poważnie swoich klientów.
        Jeżeli nawet coś nie idzie oni potrafią zaproponować alternatywne rozwiązanie
        na korzyść klienta.

• Gość: filipo Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:52
        orientujesz się czy planują coś jeszcze w tej okolicy?
        • Gość: bobik Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: 72.232.20.* 06.06.06, 22:20
          nie sądzę, ale zobacz sobie Podskale. Wydaje się być zupełnie przyzwoite.
      • Gość: jan niezbedny Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: 85.195.123.* 16.06.06, 00:16
        różnie to bywa, w mojej rodzinie różnie się mówi o dev.
        ja na takiej transakcji straciłem, bo zamroziłem spory kapitał na rok i nic z
        tego. Brat zyskał na Salwatorze między innymi. Ale z reguły to czysta loteria.
        • Gość: sik Salwator IP: 212.0.138.* 18.06.06, 23:40
          Twoja rodzina?
          stary, Ty nam się tu nie wywnętrzaj hmmm?
          Moja opinia jest następująca: mieszkanie od developera to czysty zysk, a
          Salwator oddał więcej mieszkań niż inni dev krakowscy i więcej jest
          zadowolonych niż pechowców, cierpiących na większych lub mniejszych
          zaniedbaniach spółki.
          • Gość: viki Re: Salwator IP: *.fastfreeproxy.com 20.06.06, 08:34
            a ja nie wiem o co chodzi, bo się nie znam ile kto gdzie oddał.
            Czekam na nowe mieszkanie - w prawdzie nie u Salwatora - tylko w Uniwers, ale i
            z Salwatorem mam miłe doświadczenia (kupiliśmy tam nasze pierwsze mieszkanie)
            i jak słucham tego wszystkiego to się za głowę łapię.
          • Gość: viki Re: Salwator IP: *.fastfreeproxy.com 20.06.06, 08:34
            • Gość: Antyspamer Re: Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:01
              Adminie gdzie jesteś? Czy nie ma sposobu na wyrobników spółkowni S, którzy
              zasmiecaja fora krakowskie i budowlane pseudoreklama na temat tego
              pseudodevelopera?

Oto próbki ich pseudoporad:

• Re: sm salwator z krakowa - tylko fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: karo77 04.06.06, 22:45 + odpowiedz

Ja jestem zadowolony to fakt, przekrętów nie odnotowałem i nie bardzo rozumiem,
              czemu Ci wszyscy ludzie się czepiają? Czy w tym kraju każdy kto się czegoś
              dorobi jest tym złym?
              Mnie się ten - jak go nazywacie - "Salwi" podoba, bo mi dwa mieszkania oddał,
              bez problemów i o czasie.

• Re: SM Salwator - prawda o konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: ostatnia sprawiedl 01.06.06, 23:30 + odpowiedz

Dziwie się, jak można takie brednie za pieniądze wypisywać?! Na ludzi i firmę
              bezpodstawnie nadawać.
              za to można siedzieć nawet!

• Re: sm salwator z krakowa - przekrety i fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: aga102 01.06.06, 23:08 + odpowiedz

dziwne te opinie
              mieszkam od trzech lat w budynku wybudowanym przez salwator,
              raz jeden miałam awarie ziązaną z odpadającym tynkiem.
              Firma S. usuneła ją w ciągu 3tygodni, bez kosztów i problemów.

Re: :::::::opinie o Salwator City :::::::::::
              Autor: Gość: jj72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Data: 14.06.06, 00:14 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
              mają ładną oprawę
              widziałem ich na targach
              sprawiają wrażenie wiarygodnych
              mam nadzieje że się to potwierdzi bo 4000 przed 15 min opuściły moje konto i
              powędrowały na ich konto

• Re: Czy i dlaczego warto na krakowskim Eko-Parku? IP:
              *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: madzia22 31.05.06, 19:41 + odpowiedz

osiedle ładne, firma raczej sprawdzona (są tacy którzy coś tam im zarzucają,
              ale generalnie budują dużo, a wpadki zdarzają się najleprzym).

Ja osobiście preferuje południe kraka - ale to kwestja gustu i przyzwyczajenia

\

• Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: vitrol 13.06.06, 23:06 + odpowiedz

Tak naprawdę nie ważne za ilę wybudują - 3000 czy 5000 ważne żeby wogole
              wybudowali. Ostatnio róznie z tym u developerów. Mimo że oni w zasadzie są już
              sprawdzeni to i tak nigdy nie wiadomo!

• Re: Kraków - developerzy - Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: Ma77 12.06.06, 23:27 + odpowiedz

nie dużo - pierwsze piętro - 3900:)

• Re: Kraków - developerzy - sm salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: harpoon2206 12.06.06, 23:23 + odpowiedz

Na 471 warto zwróci uwagę:)
              Ale taka gwarancja ze strony developera to też dobra rzecz...

• Re: Salwator IP: *.fastfreeproxy.com
              Gość: viki 20.06.06, 08:34 + odpowiedz

• Re: Salwator IP: *.fastfreeproxy.com
              Gość: viki 20.06.06, 08:34 + odpowiedz

• Gość: kkk Re: Salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:35
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=42749499&wv.x=2&a=43628380
    • Gość: fili55 XXI wiek S. Tower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:34
      Właśnie wpłaciłem pierwszą ratę na mieszkanko w Salwator Tower:)

• Gość: ania24 Re: Kraków - developerzy - sm salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:04

Salwator ma 5 lat gwarancji na wszystko co oddaje swoim klientom.
      To ważny argument.
      • Gość: zes uWw Re: Kraków - developerzy - sm salwator IP: 80.50.82.* 11.06.06, 22:47
        Nie wiele osób wie że zgodnie z KC (568) na każde mieszkanie masz 3 letnią
        rękojmie. No ale tu masz jeszcze 2 lata więcej. Ciekawe czy ktoś już korzystał
        z takiej reklamacji? I jak wtedy firma się zachowa?
        • Gość: harpoon2206 Re: Kraków - developerzy - sm salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:23
          Na 471 warto zwróci uwagę:)
          Ale taka gwarancja ze strony developera to też dobra rzecz...
    • wjdt Kraków - znowu ktoś z Salwatora 05.06.06, 00:48
      To już nieco irytujące, że same pochwalne i wielce gloryfikujące Salwator posty
      pochodzą z jednego adresu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl... No ciekawe. Wszędzie,
      gdzie pojawi sie temat dotyczący bezpośrednio czy pośrednio Salwatora wypowiada
      się ta sama osoba. Reklama? Sami zobaczcie na
      forum>regionalne>kraków>architektura. Człowiek szuka rzetelności i prawdziwych
      opinii, atu ciągle ta kryptoreklama:(
      • Gość: GItor Re: Kraków - znowu ktoś niedouczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:55
        To już nieco irytujące że na forum dostają się ludzie bez elementarnej wiedzy z
        zakresu informatyki !
        sygnatura: "*.neoplus.adsl.tpnet.pl" mówi jedynie o tym że dana osoba kozysta z
        neostrady a nie wskazuje na konkretną osobę.
        Gratuluje fenomenalnych zdolności dedukcji i zapraszam tym samym na kurs z
        sieci, który wiedzę tę wspaniale uzupełni.

Na ten przykład jestem na forum po raz pierwszy a *.neoplus.adsl.tpnet.pl u
        mnie również występuje. Zapraszam wszystkich użytkowników Neostrady do złozenia
        wpisu w tym własnie miejscu - dla uczczenia geniuszu przedmówcy:)
        Śmiech na sali.

• wjdt Re: Kraków - znowu ktoś niedouczony 05.06.06, 14:11
          No dlatego po adresie są dane trzy kropki. Chyba nie mam prawa zdradzać
          prawdziwego adresu IP? Ale moge to zrobić...
          • Gość: wiszto01-1-1 Re: Kraków - znowu ktoś niedouczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:51
            Nie wiem czy wiesz ale neostrada ma IP."zmienne" - nadawane losowo (za każdym
            razem gdy wchodzisz do netu)i by odgadnąc kim jest dana osoba musiał byś wlamac
            sie na serwer gazeta.pl - co jest groźnym przestępstwem.
            Albo masz w tym jakis prywatny interes albo prubujesz sie pokazac - jaki ty to
            haker nie jestes groźny:]]]
    • Gość: sole Re: Kraków - developerzy IP: 83.238.122.* 05.06.06, 10:57
      Amplus lub semma
      Budowali Coś na Ks. Meiera obecnie bliżniaki na Płaszowskiej czy ktoś coś o
      nich wie Dzięki ZA
      wszelkie inf
      • Gość: monika Re: Kraków - developerzy IP: *.fortisbank.com.pl 27.09.06, 11:40
        Czy ktoś mógłby mi coś napisać na temat SM Grodzka?
    • Gość: gabi Re:osiedla europejskie = dev - NOVO MAAR IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.06.06, 14:07
      znacie? polecacie?
      • Gość: Michał Re:osiedla europejskie = dev - NOVO MAAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:40
        OE wygląda ładnie, ale przeraża mnie jego plan. Będzie tam strasznie dużo
        bloków i wszystkie bardzo podobne. Deweloper dba o swoją opinię i stara się
        robić wszystko dobrze. Oczywiście jak wszędzie zdarzają się ustarki, ale są
        dość szybko usuwane.
        Gorzej jest z opłatami. Szczególnie jedna rzecz sprawiła, że nie zdecydowałem
        się tam kupić własnego M. Za własne miejsce postojowe w garażu podziemnym
        trzeba płacić ok. 100 (sto) zł miesięcznie.
        • Gość: boy Re:osiedla europejskie = dev - NOVO MAAR IP: 80.51.139.* 30.06.06, 12:14
          Mówisz o wynajmie garazu od Novo Maar-u czy opłacie za własne miejsce
          postojowe?
          • Gość: Egon Re:osiedla europejskie = dev - NOVO MAAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:11
            niestety za wlasne miejsce w garazu placimy po 100zl. to sa oplaty za jego
            utrzymanie(ogrzewanie, prad, sprzątanie, utrzymanie infrastruktury).
            Poza tym to oplaty w mieszkaniach sa stosunkowo niskie (300zl czynszu w tym
            ogrzewanie, woda ciepla i zimna, administracja, fundusz remontowy,
            ochrona,smieci)
          • Gość: Michał Re:osiedla europejskie = dev - NOVO MAAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:05
            Chodzi o własne miejsce, za zakup którego trzeba zapłacić 24400 zł. Co ciekawe
            na innych osiedlach w tej okolicy opłata za użytkowanie takiego miejsca wynosi
            ok. 20 zł, co jest kwotą rozsądną.
    • josmeh Re: Kraków - developerzy 18.09.06, 23:17
      Uważąj na S.M.Salwator z Krakowa.omijaj ich z daleka a jeśli chcesz się
      przekonać i zobaczyć jak budują to przyjedż do Warszawy na Białołękę ulica
      Mehoffera 103.
      18 miesięcy opóżnienia i to jeszcze nie koniec.
      powiedz i ostrzeż swoich bliskich ,
      pozdrawiam josmeh warszawa
      • Gość: Klientka Re: Kraków - developerzy IP: 192.156.102.* 20.11.06, 15:02
        Ja również zapraszam na budowę Osiedla Mehoffera w Warszawie. Salwator buduje
        tam 160 mieszkań od początku 2004r. Przez tą inwestycję stracił certyfikat
        dewelopera i członkostwo w Polskim Związku Firm Deweloperskich. Najpierw
        opóźniał oddanie mieszkań, a teraz grozi ze nie odda ich wcale. Jeśli
        natychmiast bracia Sułowscy nie zmienią sposobu postępowania z klientami to
        znikną z rynku deweloperów, bo pokrzywdzeni klienci z Warszawy, Krakowa i innych
        miast nie ucichną.
    • Gość: gosc Re: Kraków - developerzy IP: *.eranet.pl 19.09.06, 16:23
    • Gość: gościuwa Re: Kraków - developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:07
      www.stgniadek.pl
    • frilly Re: Kraków - developerzy 05.10.06, 17:30
      dla wszystkich zainteresowanych przekretami firmy Salwator z Krakowa dziasiaj
      w TVN 24 godzina 19.30 i 23.00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka