Gość: klient IP: 193.95.172.* 23.01.09, 14:43 nowe od dewelopera, dobra lokalizajca, kupowac czy czekac? poradzcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asus pda Re: Krakow 6700/m2?? IP: *.centertel.pl 23.01.09, 21:21 Zależy jak dobrze zlokalizowane. Myślę że 6700 to jednak bardzo dużo. W połowie roku sprzedałem prawie nowe 38 m2 na Pradniku /GN za 6100 m2, przyzwoicie wykończone, zadbane, w niskim budynku z otwartym widokiem z okien - generalnie bardzo fajną kawalerkę bez żadnych wad czy niemiłych niespodzianek. kupca szukałem 10 miesięcy pomimo ceny 20% poniżej średniej dla okolicy. Także 6700 to dla mnie trochę fikcja. Chyba że wykończone pod klucz, z miejscem postojowym no i naprawdę w dobrej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Krakow 6700/m2?? IP: *.chello.pl 25.01.09, 16:24 6700 w stanie deweloperskim? Drogo! Lokalizacja OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa 6700 bardzo drogo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.09, 15:17 Jesli nie musisz kupowac na gwalt poczekaj, zwieracze juz im puszczaja, ceny beda spadac. Wiosna to teoretycznie najlepszy czas dla deweloperow. Jesli ta wiosna przyniesie kolejnen spadki cen to juz nic nie zatrzyma tej fali. Latem sie nie kupuje tylko jezdzi na wczasy, na jesien po wczasach juz nie ma siana na inwestycje a zima to czas swiat i karnawalu. Wiosna zawsze byla dla deweloperki najlepsza, mysle ze prezie dewelopery chca zobaczyc co sie stanie. A ze stanie sie goowno, ceny poleca w dol jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 6700 bardzo drogo IP: 80.50.125.* 26.01.09, 15:25 Gość portalu: Jaa napisał(a): > Jesli nie musisz kupowac na gwalt poczekaj, zwieracze juz im puszczaja, ceny > beda spadac. Zwieracze im puszczą gdy zacznie przybywać bezrobotnych. Wtedy ceny polecą, że ho, ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: Krakow 6700/m2?? IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 13:57 Jeżeli mieszkanie jest do odbioru to kupować. Poczytaj co się dzieje z developerami w Krakowie, na forum Kraków/architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Krakow 6700/m2?? IP: *.chello.pl 29.01.09, 14:03 Gość portalu: ally napisał(a): > Jeżeli mieszkanie jest do odbioru to kupować. Poczytaj co się dzieje z > developerami w Krakowie, na forum Kraków/architektura. Trzeba być deweloperem, pośrednikiem, albo [...], żeby dawać takie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
ally.b11 Re: Krakow 6700/m2?? 29.01.09, 14:12 Lepiej kupić za 50000 i czekać dwa lata, albo nie doczekać się wcale. Czy też wydać dużo więcej na wykończeniówkę, dokończenie części wspólnych. Albo też na prawników i sprawy sądowe. Każdy wybiera co woli. Jedni chcą mieszkanie nowe inni używane. Ciężko jest kupić fajne mieszkanie na rynku wtórnym w Krakowie za rozsądną cenę i w dobrej lokalizacji. Rady nie rady sama za tyle kupiłam, wszystko zajęło mi 2 miesiące za kolejne dwa się wprowadzam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc jasne IP: *.net.autocom.pl 31.01.09, 15:37 Kupuj albo przegrasz życie. Najlepiej dwa betonowe kwadraty. Możesz sobie wtedy z nich zestawić gwiazdkę albo prostokąt. Odpowiedz Link Zgłoś