Dodaj do ulubionych

wawel-service-opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:23
jaka jest wasza opinia o tym deweloperze
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośka Re: wawel-service-opinie IP: 77.236.0.* 30.09.09, 20:25
      Jak dla mnie deweloper jest w porządku. Mieli dobry pomysł na siebie - tanie
      mieszkania, wiec teraz jak jest program Rodzina na Swoim to jako jedni z
      nielicznych mają mieszkania łapiące się na dopłaty. dziś czytałam na gazecie, że
      takich mieszkań jest tylko 9%.

• karmelka30 Re: wawel-service-opinie 02.10.09, 14:06
        Tylko szkoda, że ta taniość znajduje odzwierciedlenie w wykonaniu :
        krzywe okna, ściany, tynk odpada w nowym bloku a na umowę czekałam 3
        miesiące po terminie oczywiście bez odsetek.
        Złodziejstwo i tyle.
        Radzę dobrze czytać umowy i zmieniać wszystko bo potem za późno.
        • Gość: gosc Re: wawel-service-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 16:29
          o której inwestycji piszesz ? i na jaką umowę czekałaś???????????
        • Gość: Karolina Re: wawel-service-opinie IP: 77.255.108.* 04.10.09, 13:35
          gdzie to takie rzeczy się dzieją? ja pierwsze słyszę! schodziłam kilka ich
          mieszkań z pośrednikiem nieruchomości i raczej nie widziałam tak jakiś takich
          cyrków. za to na ruczaju (nie pamiętam teraz jaki to deweloper bo tam kilku
          buduje obok siebie, a zwiedzałam kilka mieszkań) widziałam falujące ściany i
          uciekające po skosie...to dopiero piękne piękności! u waweli wszystko było w
          porządku, no ale może ja trafiłam na jakieś takie fajniejsze mieszkania ;)
          • Gość: łowca naganiaczy śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:53
            to "jeszcze tylko kredycik i wio" ;D
    • Gość: radca nie radzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:53
      jedna wielka tragedia
      • Gość: gośc Re: nie radzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:35
        ja tam mam mam dobre zdanie na ich temat, ciotka jakis czastemu kupila przez
        nich mieszkanie i jest bardzo zadowolona, zwlaszcza,że oglądając mieszkania z
        ofert innych firm naoglądała sie takich "cudów budowlanych" ze nie wiadomo jak
        to wszystko stało...
    • tanitazaitceva Re: wawel-service-opinie 27.12.18, 11:18
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
    • tanitazaitceva Re: wawel-service-opinie 27.05.19, 19:49
      Dzień dobry, nazywam się Tatiana, jestem projektantem wnętrz.
      Moja strona internetowa:
      wspanialaarchitektura.pl/main
      wspanialaarchitektura.pl

Chciałabym zaprosić Państwo do współpracy. Moge zaproponować wizualizacji 3D i rysunki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka