vulture 14.02.04, 12:18 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3860589&PHPSESSID=7ffc639c193e9dd69c9efe10c84f4a85 Sądzę, że zanim panowie zdecydują się wydać ten materiał, powinni rozważyć jeszcze jedną kurację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgentCooper Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 13:16 nie przesadzaj, jesli rzeczywiscie material mialby byc choc troche zblizony do Czarnej Plytki ( a nawet o polowe gorszy)to i tak bedzie daleko przed St.Anger. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! 14.02.04, 13:22 Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > nie przesadzaj, jesli rzeczywiscie material mialby byc choc troche zblizony do > Czarnej Plytki ( a nawet o polowe gorszy)to i tak bedzie daleko przed St.Anger. <rotfl> <megaśmiech> <gigaśmiech> <jebnięcie ze śmiechu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 13:24 Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych metali ;- )). Odpowiedz Link Zgłoś
xamel <megadeth eee megajeb> 14.02.04, 13:50 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak > na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych metali ;- > )). moglbum napisac co sadze o czarnym albumie w porownaniu do mastera,ridea killa czy and'a i co sadze o fanach metallicy dla ktorych najlepsza plyta jest czarna a wczesniejsze to sieczka tylko po co tracic czas ? jezeli material jest podobny do czarnej to niech lepiej wydadza st. re-enger BTW: czy megdeth nie chce czasem wydac materialu nagranego w bunkrze przed pojsciem mustaine'a na dowyk ? mogliby razem wydac wydawnictwo dwuplytowe - Metallica & Megadeth "Przed Odwykiem" Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! 14.02.04, 16:45 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak > na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych metali ;- > )). <rotfl> <megaśmiech> <gigaśmiech> <jebnięcie ze śmiechu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 14:19 zaszkodzila Ci wedlina z Sokolowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeeeee 14.02.04, 14:30 Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > zaszkodzila Ci wedlina z Sokolowa ? Każda wędlina jest lepsza od lołdowo-rilołdowej kichy. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeee 14.02.04, 15:11 ja nie wiem vulture skad u ciebie taka tendencja do wydawania opinii ktorych nie mozesz poprzec normalnymi argumentami. jestes behawiorysta ?bo na to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture boszszszsz 14.02.04, 15:44 klymenystra napisała: > ja nie wiem vulture skad u ciebie taka tendencja do wydawania opinii ktorych > nie mozesz poprzec normalnymi argumentami. jestes behawiorysta ?bo na to > wyglada. A ja nie wiem klymenystra skad u ciebie taka tendencja do dopisywania się bez sensu, nie w celu wyrażenia własnego zdania, tylko napisania czegoś beznadziejnego. Jesteś głupia? Bo na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: boszszszsz 14.02.04, 16:28 alez nie. maialam wyrazic wlasne zdanie, tyle ze wytraciles mnie z rownowagi. no i nie jest to tendencja. zdarza sie pierwszy raz o ile pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture la la la 14.02.04, 16:33 klymenystra napisała: > alez nie. maialam wyrazic wlasne zdanie, tyle ze wytraciles mnie z rownowagi. Biedactwo. Dobrze, że komputera nie zdetonowałaś. > no i nie jest to tendencja. zdarza sie pierwszy raz o ile pamietam... Wmurujemy tu tablicę dla upamiętnienia tej historycznej chwili. A gdzie to własne zdanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholozka Re: la la la IP: 10.202.9.* 14.02.04, 16:59 vulture napisał: > Biedactwo. Dobrze, że komputera nie zdetonowałaś. Blad. Wpierw jest etap usuwania postow. Pod warunkiem, ze sie ma takie mozliwosci. > Wmurujemy tu tablicę dla upamiętnienia tej historycznej chwili. uwazaj. Tutaj nie mozesz usuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carnivore Re: la la la IP: *.dyn.gotadsl.co.uk 14.02.04, 21:26 Stary, ciut zenujaca jest Twoja odpowiedz. Pozdrawiam i bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: la la la 14.02.04, 23:12 a wiec- cos co bedzie w stylu przed st anger bedzie lepsze niz zle. a czarny album w porownaniu z takim re-loadem zly nie jest bo reprzentuje jakis poziom. wiec nie rozumiem tego ujezdzania... odwyk chyba jest tu kwestia przypadku. ale moge sie mylic. to inni robia za niekwestionowane guru Odpowiedz Link Zgłoś
vulture laj laj laj laj laj 14.02.04, 23:18 klymenystra napisała: > a wiec- cos co bedzie w stylu przed st anger bedzie lepsze niz zle. a czarny > album w porownaniu z takim re-loadem zly nie jest bo reprzentuje jakis poziom. OK, widzę że jest problem, a więc szybciutko dla niezorientowanej moja gradacja płyt Metalliki od lat 90-tych. W pewnym sensie pokrywa się z dziwnym zdaniem, które napisałaś. Metallica - może być Load - megasyf Reload- megasyf Garaże - bez sensu S&M - megagigaultrasyf St Anger- fajne > moge sie mylic. to inni robia za niekwestionowane guru Inni nie robią, inni myślą. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: laj laj laj laj laj 23.02.04, 17:10 Metallica - xtra Load - megasyf Reload- megasyf Garaże - fajna S&M - inna, ale klimacik cymo St Anger- kara śmierci za jej nagrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeee IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 17:29 chyba napisalem Czarny Album a nie Load/Reload ? Czy moze sie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture dwa w jednym 14.02.04, 20:21 Do psycholożki - często szewc bez butów chodzi. Do Ejdżenta - tak, ale "Metallica" to początek okresu, którzy pewne osoby uznają za interesujące eksperymenty w dziejach zespołu, a inne, nieco bardziej przytomne, za fatalną pomyłkę, którą powinno się wymazać z pamięci i historii tak jak Milli Vanilli i Barry'ego Manilowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 15:39 A jak się sprzedał "St.Anger"? Może za słabo i księgowi nakazali przesięwzięcie pilnych ruchów mających ratować płynność finansową "Metallica Ltd."? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_czupiradlo Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 19:02 dreaded88 napisał: > A jak się sprzedał "St.Anger"? Może za słabo i księgowi nakazali przesięwzięcie > > pilnych ruchów mających ratować płynność finansową "Metallica Ltd."? "St.Anger" zajmuje 21 miejsce z ilością 3,727,000 sprzedanych egzemplarzy, na liście najchętniej kupowanych na świecie płyt w 2003 roku. To lepszy rezultat niż np. ubiegłoroczny krążek Madonny "American life" (35 miejsce, 2,552,000 sprzedanych płyt) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture uuuuuuuuuuuuu cienizna, panie, cienizna: 3.5.mln.. 14.02.04, 20:45 blond_czupiradlo napisała: > "St.Anger" zajmuje 21 miejsce z ilością 3,727,000 sprzedanych egzemplarzy, na > liście najchętniej kupowanych na świecie płyt w 2003 roku. U nos lołda i rilołda z łorkestrom cała wioska kupiła. Łoj, panocku, wydać trza ałttejki bo komornik nas zamknom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer501 Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 21:54 metallica? ktos tego jeszcze słucha? sława michaela jacksona tez przemineła Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 21:57 Gość portalu: slayer501 napisał(a): > sława michaela jacksona tez przemineła Sława Przybylska też już nie nagrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
manana Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 21.02.04, 13:21 Gość portalu: slayer501 napisał(a): > metallica? ktos tego jeszcze słucha? sława michaela jacksona tez przemineła Ja tego słucham i słuchać będę choćby cały czas mieli wydawać takie płyty jak St. Anger. Przeciez zawsze mozna sobie włączyć pierwsze 5 płyt zespołu (a są naprawdę dobre). Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 22.02.04, 18:53 manana napisała: > Ja tego słucham i słuchać będę choćby cały czas mieli wydawać takie płyty jak > St. Anger. Tak bez ballad? I bez Marianne Faithfull? Łeee... Odpowiedz Link Zgłoś