Dodaj do ulubionych

METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!!

14.02.04, 12:18

www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3860589&PHPSESSID=7ffc639c193e9dd69c9efe10c84f4a85

Sądzę, że zanim panowie zdecydują się wydać ten materiał, powinni rozważyć
jeszcze jedną kurację.
Obserwuj wątek
    • Gość: AgentCooper Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 13:16
      nie przesadzaj, jesli rzeczywiscie material mialby byc choc troche zblizony do
      Czarnej Plytki ( a nawet o polowe gorszy)to i tak bedzie daleko przed St.Anger.
      • vulture BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! 14.02.04, 13:22
        Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

> nie przesadzaj, jesli rzeczywiscie material mialby byc choc troche zblizony
        do
        > Czarnej Plytki ( a nawet o polowe gorszy)to i tak bedzie daleko przed
        St.Anger.

<rotfl>
        <megaśmiech>
        <gigaśmiech>
        <jebnięcie ze śmiechu>
        • Gość: Łukasz Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 13:24
          Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak
          na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych metali ;-
          )).
          • xamel <megadeth eee megajeb> 14.02.04, 13:50
            Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak
            > na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych
            metali ;-
            > )).

moglbum napisac co sadze o czarnym albumie w porownaniu do mastera,ridea killa
            czy and'a i co sadze o fanach metallicy dla ktorych najlepsza plyta jest czarna
            a wczesniejsze to sieczka
            tylko po co tracic czas ?

jezeli material jest podobny do czarnej to niech lepiej wydadza st. re-enger
            BTW: czy megdeth nie chce czasem wydac materialu nagranego w bunkrze przed
            pojsciem mustaine'a na dowyk ? mogliby razem wydac wydawnictwo dwuplytowe -
            Metallica & Megadeth "Przed Odwykiem"
          • jasiek666 Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! 14.02.04, 16:45
            Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Dla mnie najlepszą płytą Metalliki jest czarny album. Pierwsze płyty są - jak
            > na moje uszy - zwykłą sieczką (już słyszę przekleństwa ortodoksyjnych
            metali ;-
            > )).

<rotfl>
            <megaśmiech>
            <gigaśmiech>
            <jebnięcie ze śmiechu>
        • Gość: AgentCooper Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 14:19
          zaszkodzila Ci wedlina z Sokolowa ?
          • vulture hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeeeee 14.02.04, 14:30
            Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

> zaszkodzila Ci wedlina z Sokolowa ?

Każda wędlina jest lepsza od lołdowo-rilołdowej kichy.
            • klymenystra Re: hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeee 14.02.04, 15:11
              ja nie wiem vulture skad u ciebie taka tendencja do wydawania opinii ktorych
              nie mozesz poprzec normalnymi argumentami. jestes behawiorysta ?bo na to
              wyglada.
              • vulture boszszszsz 14.02.04, 15:44
                klymenystra napisała:

> ja nie wiem vulture skad u ciebie taka tendencja do wydawania opinii ktorych
                > nie mozesz poprzec normalnymi argumentami. jestes behawiorysta ?bo na to
                > wyglada.

A ja nie wiem klymenystra skad u ciebie taka tendencja do dopisywania się bez
                sensu, nie w celu wyrażenia własnego zdania, tylko napisania czegoś
                beznadziejnego. Jesteś głupia? Bo na to wygląda.
                • klymenystra Re: boszszszsz 14.02.04, 16:28
                  alez nie. maialam wyrazic wlasne zdanie, tyle ze wytraciles mnie z rownowagi.
                  no i nie jest to tendencja. zdarza sie pierwszy raz o ile pamietam...
                  • vulture la la la 14.02.04, 16:33
                    klymenystra napisała:

> alez nie. maialam wyrazic wlasne zdanie, tyle ze wytraciles mnie z rownowagi.

Biedactwo. Dobrze, że komputera nie zdetonowałaś.

> no i nie jest to tendencja. zdarza sie pierwszy raz o ile pamietam...

Wmurujemy tu tablicę dla upamiętnienia tej historycznej chwili.

A gdzie to własne zdanie???
                    • Gość: psycholozka Re: la la la IP: 10.202.9.* 14.02.04, 16:59
                      vulture napisał:

> Biedactwo. Dobrze, że komputera nie zdetonowałaś.

Blad. Wpierw jest etap usuwania postow. Pod warunkiem, ze sie ma takie
                      mozliwosci.

> Wmurujemy tu tablicę dla upamiętnienia tej historycznej chwili.

uwazaj. Tutaj nie mozesz usuwac.
                    • Gość: carnivore Re: la la la IP: *.dyn.gotadsl.co.uk 14.02.04, 21:26
                      Stary, ciut zenujaca jest Twoja odpowiedz.
                      Pozdrawiam i bez odbioru.
                    • klymenystra Re: la la la 14.02.04, 23:12
                      a wiec- cos co bedzie w stylu przed st anger bedzie lepsze niz zle. a czarny
                      album w porownaniu z takim re-loadem zly nie jest bo reprzentuje jakis poziom.
                      wiec nie rozumiem tego ujezdzania... odwyk chyba jest tu kwestia przypadku. ale
                      moge sie mylic. to inni robia za niekwestionowane guru
                      • vulture laj laj laj laj laj 14.02.04, 23:18
                        klymenystra napisała:

> a wiec- cos co bedzie w stylu przed st anger bedzie lepsze niz zle. a czarny
                        > album w porownaniu z takim re-loadem zly nie jest bo reprzentuje jakis
                        poziom.

OK, widzę że jest problem, a więc szybciutko dla niezorientowanej moja gradacja
                        płyt Metalliki od lat 90-tych. W pewnym sensie pokrywa się z dziwnym zdaniem,
                        które napisałaś.

Metallica - może być
                        Load - megasyf
                        Reload- megasyf
                        Garaże - bez sensu
                        S&M - megagigaultrasyf
                        St Anger- fajne

> moge sie mylic. to inni robia za niekwestionowane guru

Inni nie robią, inni myślą. Dobranoc.
                        • god_save_the_queen Re: laj laj laj laj laj 23.02.04, 17:10
                          Metallica - xtra
                          Load - megasyf
                          Reload- megasyf
                          Garaże - fajna
                          S&M - inna, ale klimacik cymo
                          St Anger- kara śmierci za jej nagrane
            • Gość: AgentCooper Re: hirajeeeeeeeem tern de peeeeeeejdż ooołjeeeee IP: *.orasoft.pl 14.02.04, 17:29
              chyba napisalem Czarny Album a nie Load/Reload ? Czy moze sie myle ?
              • vulture dwa w jednym 14.02.04, 20:21
                Do psycholożki - często szewc bez butów chodzi.

Do Ejdżenta - tak, ale "Metallica" to początek okresu, którzy pewne osoby
                uznają za interesujące eksperymenty w dziejach zespołu, a inne, nieco bardziej
                przytomne, za fatalną pomyłkę, którą powinno się wymazać z pamięci i historii
                tak jak Milli Vanilli i Barry'ego Manilowa.
    • dreaded88 Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 15:39
      A jak się sprzedał "St.Anger"? Może za słabo i księgowi nakazali przesięwzięcie
      pilnych ruchów mających ratować płynność finansową "Metallica Ltd."?
      • blond_czupiradlo Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 19:02
        dreaded88 napisał:

> A jak się sprzedał "St.Anger"? Może za słabo i księgowi nakazali
        przesięwzięcie
        >
        > pilnych ruchów mających ratować płynność finansową "Metallica Ltd."?

"St.Anger" zajmuje 21 miejsce z ilością 3,727,000 sprzedanych egzemplarzy, na
        liście najchętniej kupowanych na świecie płyt w 2003 roku. To lepszy rezultat
        niż np. ubiegłoroczny krążek Madonny "American life" (35 miejsce, 2,552,000
        sprzedanych płyt)
        • vulture uuuuuuuuuuuuu cienizna, panie, cienizna: 3.5.mln.. 14.02.04, 20:45
          blond_czupiradlo napisała:

> "St.Anger" zajmuje 21 miejsce z ilością 3,727,000 sprzedanych egzemplarzy, na
          > liście najchętniej kupowanych na świecie płyt w 2003 roku.

U nos lołda i rilołda z łorkestrom cała wioska kupiła. Łoj, panocku, wydać trza
          ałttejki bo komornik nas zamknom!
    • Gość: slayer501 Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 21:54
      metallica? ktos tego jeszcze słucha? sława michaela jacksona tez przemineła
      • vulture Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 14.02.04, 21:57
        Gość portalu: slayer501 napisał(a):

> sława michaela jacksona tez przemineła

Sława Przybylska też już nie nagrywa.
      • manana Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 21.02.04, 13:21
        Gość portalu: slayer501 napisał(a):

> metallica? ktos tego jeszcze słucha? sława michaela jacksona tez przemineła

Ja tego słucham i słuchać będę choćby cały czas mieli wydawać takie płyty jak
        St. Anger. Przeciez zawsze mozna sobie włączyć pierwsze 5 płyt zespołu (a są
        naprawdę dobre).
        • vulture Re: METALLICA: wydajemy "Re-Re-Load"? AAAAA!!! 22.02.04, 18:53
          manana napisała:

> Ja tego słucham i słuchać będę choćby cały czas mieli wydawać takie płyty jak
          > St. Anger.

Tak bez ballad? I bez Marianne Faithfull? Łeee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka