wredna.suka 20.03.06, 11:32 Poszukuję piosenki z reklamy ciuchów H & M Ale nie oryginalną wersję tylko tą samą co jest w reklamie. Oryginał to: "Just can't get enough" Depeche Mode Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dedukcja_watsonie Re: Ja zacznę... :) 20.03.06, 20:28 nie widzialam reklamy ale idea forum mi sie podoba wiec sie podpisuje, zeby rozkrecic pomysl ;) ale jak tylko sie dowiem- to natychmiast napisze na temat ! obiecuje i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
sh4rky Re: Ja zacznę... :) 22.03.06, 10:39 Jeśli chodzi o piosenki z reklam to zawsze najświeży wykaz jest na stronce www.reklamy.tv - Polecam! Odpowiedz Link
neder Re: Ja zacznę... :) 24.03.06, 13:27 Na stronie reklamy.tv jest napisane, że tę piosenkę można ściągnąć ze strony H&M. Niestety nie wiem gdzie bo byłam na stronce i nic nie znalazłam ale może Ty będziesz bardziej spostrzegawcza ;) pzdr Odpowiedz Link
kolezanka21 Re: Ja zacznę... :) 05.04.06, 21:53 Postaram się w miare jasno napisać gdzie jest ten kawałek do ściągnięcia na stronie H&M. Jeśli się nie uda moge przesłać na maila :) www.hm.com/corporate/do?action=viewhome na tej stronce pod zdjeciem tej dziewczyny jest "ukryty link". Wystarczy na niego kliknać i otwiera się strona, na której klikam na MUSIC (lewy dolny róg) i i później już tylko po załadowaniu się tej stronki na DOWNLOAD (prawy górny róg). Mam nadzieje, że każdy już ją znajdzie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
wredna.suka Re: Ja zacznę... :) 08.04.06, 09:59 Jeju, jestem blondynką:/ Nie mogę znaleźć. Błagam na maila. maya-eudezet@o2.pl albo wredna.suka@gazeta.pl Błagam. Odpowiedz Link
neder Re: Ja zacznę... :) 08.04.06, 10:57 Ja blondynką nie jestem ale tez nie wiem gdzie to ;) jakiś ukryty link czy cuś... ktoś go świetnie ukrył bo za cholerę nie mogę go znaleźć ;) Odpowiedz Link