Gość: morfisz IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 18.02.04, 01:02 czy postać uciekająca w teledysku Karma Police Radiohead i w Rabbit in Your Headlights Unkle, to ten sam człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: radiohead& unkle 18.02.04, 01:10 Gość portalu: morfisz napisał(a): > czy postać uciekająca w teledysku Karma Police Radiohead i w Rabbit in Your > Headlights Unkle, to ten sam człowiek? Nie żartuj sobie chłopie z poważnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejaksmok Re: radiohead& unkle IP: *.bater.net.pl / 213.216.77.* 18.02.04, 01:36 bardzo mozliwe, pan York udziela sie bowiem w obu kapelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: radiohead& unkle IP: *.stansat.pl 18.02.04, 08:48 Tak - ten sam, ale po kuracji odchudzającej i przeszczepie twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: radiohead& unkle 18.02.04, 11:30 Gość portalu: jack9 napisał(a): > Tak - ten sam, ale po kuracji odchudzającej i przeszczepie twarzy Widzę Jack że nie orientujesz się za bardzo. Otóż sprawa odchudzania została załatwiona podczas tego własnie przeszczepu - facetowi odessali tłuszcz w tym samym czasie jak mu twarz zmieniali. Et spryciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: radiohead& unkle 18.02.04, 12:15 Gość portalu: palejaksmok napisał(a): > bardzo mozliwe, pan York udziela sie bowiem w obu kapelach UNKLE to jego projekt z wujkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: radiohead& unkle 18.02.04, 12:56 ilhan napisał: > Gość portalu: palejaksmok napisał(a): > > > bardzo mozliwe, pan York udziela sie bowiem w obu kapelach > > UNKLE to jego projekt z wujkiem. > Z wujkiem gra w Karma Police - wujek ucieka a Thom chce go przejechać, a w Rabbit odwrotnie Thom idzie w tunelu a wujek jedzie tymi samochodami co go potrącają ...no... czyli w obu teledyskach gra Thom Yorke...no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfisz Re: radiohead& unkle IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 19.02.04, 03:00 ale ja poważnie pytałem, czy uciekający w Karma Police i Królik z Unkle'a to ten sam aktor, statysta, przyjaciel rodziny, czy kto tam jeszcze. nie chodzi mi o Yorke'a. Odpowiedz Link Zgłoś