Gość: greg IP: *.man.polbox.pl 25.03.04, 11:44 9 maja w warszawskiej "Stodole" wystąpi grupa Fantomas, w skład której wchodzą min. Mike Patton, Dave Lombardo, Trevor Dunn (Mr.Bungle). Będzie to jedyny koncert Fantomas w Europie Środkowo-Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! 25.03.04, 13:07 Eeeeeeeeeeeeee. Myślałem że prawdziwy Fantomas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 17:25 miecio4 napisał: > Eeeeeeeeeeeeee. Myślałem że prawdziwy Fantomas. A ja sie ciesze, ze ten "nieprawdziwy". Jest zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~` Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.trybunal.gov.pl 02.04.04, 17:10 Ma byc Tomahawk, a nie Fantomas, aczkolwiek z Patton'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thierry Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 19:16 Jak nie masz pojęcia, kto ma przyjechać, to nie zabieraj głosu. Bedzie Fantomas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 20:39 Mi tam obojętne czy to fantomas czy mr. bungle lub tomahawk. ważne że patton nas uraczy swą obecnością. pozdrawiam fanów pattona Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! 03.04.04, 17:45 Warner parę lat temu lansował w Polsce artystę Fun-Thomasa z byłej NRD. Czy to ten? Bo jeszcze pamiętam "Ma-ma-ma-majorka"! Odpowiedz Link Zgłoś
posterunkowy Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! 15.04.04, 21:32 Patton jest niesamowity. Zalowalem, ze szlag trafil FNM, ale na szczescie Mike radzi sobie calkiem niezle. A co sie dzieje z Jimem Martinem??? Ta gitarka!! pozdrawiam post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.vline.pl / *.vline.pl 15.04.04, 21:36 Polecam solowy album Jima "Milk And Blood" - moim zdaniem niewiele ustępuje płytom FNM jeśli chodzi o kompozycje i różnorodność, aczkolwiek jest słaby wokalnie bo śpiewa na niej sam Jim ... Jest tam genialny utwór "Around The Sun" brzmiący jak cudownie odnaleziony, zapomniany utwór Pink Floyd z połowy lat '70. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! 03.05.04, 21:47 Mam takie prostackie pytanie: ile kosztują bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: General Easy like a Sunday morning IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.04, 21:04 Najlepsze jest to, ze na VIVA promuja ten koncert cover'em Lionel'a Richy. Odpowiedz Link Zgłoś
stonedeaf Re: Easy like a Sunday morning 05.05.04, 12:43 Gość portalu: General napisał(a): > Najlepsze jest to, ze na VIVA promuja ten koncert cover'em Lionel'a Richy. nie najlepsze jest to ze ktos wogole zabral sie za promocje Odpowiedz Link Zgłoś
mihau88 Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! 05.05.04, 16:51 Hell oł! Już powoli robię koopę bo idę na FANTOMASA w niedzielkę, a jak wyjdę to zrobię koopę za stodołę !!! Ja też słyszałem w radio 94 zajawkę ^ a w tle grało "easy" !? Nieźle będzie jak ktoś przyjdzie żeby sobie tego posłuchać! Po koncercie się odezwę. diggin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: FANTOMAS W POLSCE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:25 Ciekawe czy będą grali Rosemarys Baby. Odpowiedz Link Zgłoś