leniwaaa Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 14.07.04, 13:26 papa dance? ludzie nie róbcie żenady! jeSli chodzi o mój ulubiony klip to... "closer' nine inch nails... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inan Ops! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:33 A mnie szczerze powiedzaiawszy teledyski za bardzo nie ruszają. Wole muzę saute... I tak jest mi najlepiej... Ale niektóre to faktycznie mała sztuka. Tylko niestety nie pamietam, które mnie tak zachwyciły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przymulasek Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:12 Sigur Rós - Svefn g Englar (nasza europejska nazwa to Vanilla Sky) jest to islandzka grupa grająca bardzo usypiające dźwięki, śpiewająca w ŻADNYM języku (po prostu wymyślają ładne dźwięki, które brzmieją znacznie bardziej przejmująco od konkretnych słów) lub też po islandzku.. może nie każdemu podoba się taka muzyka, jednak teledysk o którym wspomniałam zasługuje na uwagę ze względu na przesłanie.. proste, dziecinne, a jednak nie.. w głównej roli występują ludzie z zespołem downa. grają - jakże trafnie - ludzi budzących się do życia na nowej, nieznanej planecie... polecam! można ściągnąć tutaj: www.sigur-ros.co.uk/media/dldvideo.html (DRUGIE OD DOŁU ZDJĘCIE!!) )) Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 18.07.04, 16:59 laura pausini - tra te e il mare ORAZ michael jackson - thriller (w całości, 14-minutowy!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
szklany_czlowiek Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 19.07.04, 23:53 1. Wszystkie TOOL 2.Radiohead - Just 3.Placebo - Pure Morning Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbabrzezio Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.scinawa.gigabit.net.pl / 80.51.250.* 21.07.04, 10:39 jest tylko jeden taki teledysk wielki i niepowtarzalny, to "high hopes" Pink Floyd, choć obrazy TooLa tez sa wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 21.07.04, 19:39 Sepultura - "Territory" nakrecony w Izraelu min w strefie gazy, swietne choc mocne obrazy, perfekcyjny montaż' wrazenie ogromne. Slipknot - "Slip it out" gdzies tak za 10 razem udalo mi sie go obejrzec do konca, wczesniej gdzies w polowie lezalem tazajac sie ze smiechu , kretynski ale zabawny. poza tym prawie wszystkie Tool, Bjork - szczegolnie "Isobel" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowo emigrant Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.3web.net 23.07.04, 03:42 Zalezy czy oceniamy wartosc artystyczna czy dopasowanie klipu do muzyki.Swietnie pasuje "Around the world" daft punk czy "The test" Chemical brothers - genialnie oddaja klimat utworu. Wielkie wrazenie robia klipy Chrisa Cunningam'a - a robil all is full of love dla bjork; come to daddy, windowlicker dla Aphex twina - gosc ma niesamowita wyobraznie. Aha, polecam Plug me in zespolu Add n to X - swietne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:33 "For the love of god" Stefana Waja ! )) Baaaardzo skromny jak na obecne czasy, ale mimo to fajne polaczenie nieruchomych obrazkow zwiazanych z religia i wojna, ze Stefanem - szamanem . Malo kto obecnie robi cos takiego, kroluja rozebrane plasajace panienki, kogo tam obchodza Fidel Castro, Matka Teresa, Jezus, Hitler, widoki swiatyn, slynnych obrazow, wpadajacych w trans mnichow i wybuchajacych bomb. Az dziwne, ze to dzielo zza Wielkiej Wody, gdzie nie grzesza raczej wiedza historyczno - kulturowa. Teledysk dobrze podkresla charakter tego utworu i jego przeslanie: "we may be human, but we're still animals". I Stefan podobnie jak Dave Gahan, tez wedruje po gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
luciejka Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 24.07.04, 21:46 Tool- Sober i Stinkfist Tori Amos- Winter i caught a light sneeze REM- wszystko High hopes oczywiście Bjork possibly maybe i human behaviour NIN- perfect drug Odpowiedz Link Zgłoś
toja19 Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 25.07.04, 13:20 "She's the one" Robbie'go Willams's normalnie kocham ten teledys Szkoda że go praktycznie nie puszczają A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUGUST B.-W. KOMBI - BLACK & WHITE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:54 Za altruizm. Chyba nie wzięli ani grosza za reklamę znanej marki. Rekord świata. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... 26.07.04, 11:15 niestety nie znam tytułu piosenki, ale był taki smakowity teledysk AEROSMITH z udziałem Liv Tyler [córa wokalisty]. pamiętacie może? oczywiście podobał mi sie ze względu na te dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:01 Prodigy "smack ..." i "breathe.." ale "baby's got a temper" tez super (choc nietorzy mowia ze oblesny>>> a pamietacie taki teledysk Blur - jak kartonik mleka szuka zaginionego chlopaka??? uwielbiam ten kawalek wlasnie dla teledysku a nie utworu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puddleglum Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.acn.pl 31.07.04, 22:36 ten kartonik to wlasnie 'coffe & tv' wlasnie doszlam do wniosku ,ze do mojej mega dlugiej listy mozna jeszcze dopisać 'keep fishin' 'by weezer i 'gay bar' by electric six Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlive Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.04, 18:12 może "don'twanna miss a thing" z Armageddonu,gdzie Liv grała jedna z głównych ról?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Munkey Re: TELEDYSK WSZECHCZASÓW..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:10 Got the life KoRna Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Dopiero wczoraj zobaczyłem. 23.08.04, 10:04 Killing Joke "Loose cannon". W sumie jeden koleś na wizji, ciemne tło, a jednak nie da się oczu oderwać. I jeszcze ten kawałek! Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś