Dodaj do ulubionych

LINKIN PARK

IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 15:03
Jestem LINKINPARKistką. Napiszcie, dlaczego lubicie ten zespół. Jeżeli macie z
nimi jakiś bezpośredni kontakt: proszę o pomoc! : )
Obserwuj wątek
    • jasiek666 Re: LINKIN PARK 20.03.02, 15:19
      Gość portalu: LPfan napisał(a):

> Jestem LINKINPARKistką. Napiszcie, dlaczego lubicie ten zespół.

a jak ktoś (przykładowo: ja) tego zespołu nie lubi ???
      • Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 20:28
        do jasiek666 : To ma problem!
        • Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 23:14

> do jasiek666 : To ma problem!

A moze po prostu nie ma 15 lat i braku gustu?
          • Gość: sp_bas Re: LINKIN PARK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 23:00
            Gość portalu: Qisp napisał(a):

>A moze po prostu nie ma 15 lat i braku gustu?

mam pytanie: a jakiea ty preferujesz muzyke ?
            • Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:32
              Gość portalu: sp_bas napisał(a):

>
              > mam pytanie: a jakiea ty preferujesz muzyke ?

Nie znasz, sorry.
              Ale proponuje ci wsluchac sie w swoj LP; potem zas siegnac do rockowych korzeni
              (popros mame);
              w stylu King Crimson i zrobic to samo.
              Potem zas wroc na forum i
              zreflektuj sie jakos za poprzednie pytanie.

• Gość: lissa19 Re: LINKIN PARK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 23:03
      ja ich nawet lubie ale jakis czas temu tu na tym forum byla ciezka awantura
      wlasnie o LP i wszyscy sie przescigali w niewybrednych komentarzach na temat
      fanow zespolu-byli posadzani o infantylnosc [uwielbiam te ferowanie wyrokow
      przez domoroslych znawcow]ect.przyznam ze zdradzilam ich na troche tzn. LP
      ale "in the end"jest ok.
      • Gość: ALISSA! Re: LINKIN PARK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 23:05
        Gość portalu: lissa19 napisał(a):

> ja ich nawet lubie ale jakis czas temu tu na tym forum byla ciezka awantura
        > wlasnie o LP i wszyscy sie przescigali w niewybrednych komentarzach na temat
        > fanow zespolu-byli posadzani o infantylnosc [uwielbiam te ferowanie wyrokow
        > przez domoroslych znawcow]ect.przyznam ze zdradzilam ich na troche tzn. LP
        > ale "in the end"jest ok.
        W NICKU MIALO BYC ALISSA HA HA

• Gość: Mieciu Re: LINKIN PARK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 00:58
      A ja jestem duzym chłopcem , mam ponad 30 lat, słucham duzo muzyki, i uważaj ze
      płyta Linkin Park jest zajefajna! A tak naprawde to najwiecej do powiedzenia
      maja ci którzy wogóle jej nie słyszeli.
      Acha, oprócz LP z zeszłym roku podsłuchiwałem Anatheme, Sigur Ros, Radiohead,
      Muse, No Man itd.

• mallina Re: LINKIN PARK 21.03.02, 01:33
        tez lubie sluchac linkin park..a nastolatka nie jestem..smile)))
      • Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: 213.241.17.* 22.03.02, 11:48
        Fajnie, że są jeszcze na świecie takie istoty, które słuchają dobrej muzyki....
    • Gość: As Re: LINKIN PARK IP: 172.16.1.* 21.03.02, 02:46
      In The End jest nawet fajny... ale to dziwna muzyka. Jakaś taka mało szczera
      dla mnie. Trochę rapu, trochę śpiewania a'la bojzbend, trochę ciężkich gitar,
      trochę elektroniki w brzmieniu... Widocznie taki jest dzisiejszy przepis na to,
      żeby zostać popularną grupą.

As
      • Gość: benicio Re: LINKIN PARK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.03.02, 09:18
        Maja kilka udanych momentów na płycie, ale generalnie trochę to wszystko nudne,
        i to syntetyczne, jednostajne brzmienie... - zdecydowanie nie moja estetyka
    • Gość: Xionc Re: LINKIN PARK IP: 213.134.135.* 21.03.02, 11:08
      Linkin Park to zespół, który daje czadu zupełnie na luzie, ich muzyka jest
      ciekawie orzeźwiającasmile
      Słucham tej płyty głównie w samochodzie - jest świetna jako całość, nie
      wybieram kawałków do słuchania tylko słucham całości; rzadko mi się to zdarza i
      dlatego tak cenię ten zespół

Co do infantylności - nie jestem nastolatkiem od kilku dobrych lat, ale
      wolałbym, żeby moje dziecko (na razie ma tylko 2 miesiące) słuchało w
      przyszłości muzyki typu LP niże Enrike Pleksiglasa lub Brytnej Świrs smile

Poza Linkinami słucham Live, Lifehouse, Creed i ostatnio Nickelback.

Pozdrawiam wszystkich (Szczególnie fanów LP i ww. zespołów)

Xionc
      • Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 13:04
        Jak wiadomo nikt nie jest doskonaly...
        to podsumowanie gustu kilkq poprzednikow.

Wiadomo rowniez ze LP,
        jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara,
        wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna.
        Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym
        zespole grajacym
        jak oni
        pod publike.
        Glupio tego sluchac po prostu.
        • Gość: benicio Re: LINKIN PARK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.03.02, 18:49

> Jak wiadomo nikt nie jest doskonaly...
          > to podsumowanie gustu kilkq poprzednikow.
          >
          > Wiadomo rowniez ze LP,
          > jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara,
          > wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna.
          > Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym
          > zespole grajacym
          > jak oni
          > pod publike.
          > Glupio tego sluchac po prostu.

Może wygladaja jak boysband (w sumie nie ich wina, że są młodzi i - byc może,
          tego nie wiem - przystojni), ale organizacja tej kapeli daleko odbiega od
          organizacji boysbandów - przede wszystkim zanim podpisali kontrakt, byli juz w
          Stanach popularni, i to za sprawą samodzielnej promocji. Co do ciężkich gitar, to
          owszem może do Slipknota im troche brakuje, ale i tak najlżejszy kawałek LP jest
          cięższy od najcieższego BB.

• Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:36
            Gość portalu: benicio napisał(a):

> > Wiadomo rowniez ze LP,
            > > jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara,
            > > wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna.
            > > Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym
            > > zespole grajacym
            > > jak oni
            > > pod publike.
            > > Glupio tego sluchac po prostu.
            >
            > Może wygladaja jak boysband (w sumie nie ich wina, że są młodzi i - byc może,
            > tego nie wiem - przystojni), ale organizacja tej kapeli daleko odbiega od
            > organizacji boysbandów - przede wszystkim zanim podpisali kontrakt, byli juz w
            > Stanach popularni, i to za sprawą samodzielnej promocji. Co do ciężkich gitar,
            > to
            > owszem może do Slipknota im troche brakuje, ale i tak najlżejszy kawałek LP jes
            > t
            > cięższy od najcieższego BB.
            >
            > No i co z tego? Ci goscie mogliby sie zamienic miejscami i by to roznicy nie
            zrobilo. Plus nie ma czegos takiego jak samodzielna promocja; szczegolnie w usa.

• Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 13:55
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Linkin Park to zespół, który daje czadu zupełnie na luzie, ich muzyka jest
        > ciekawie orzeźwiającasmile
        > Słucham tej płyty głównie w samochodzie - jest świetna jako całość, nie
        > wybieram kawałków do słuchania tylko słucham całości; rzadko mi się to zdarza i
        >
        > dlatego tak cenię ten zespół
        >
        > Co do infantylności - nie jestem nastolatkiem od kilku dobrych lat, ale
        > wolałbym, żeby moje dziecko (na razie ma tylko 2 miesiące) słuchało w
        > przyszłości muzyki typu LP niże Enrike Pleksiglasa lub Brytnej Świrs smile
        >
        > Poza Linkinami słucham Live, Lifehouse, Creed i ostatnio Nickelback.
        >
        > Pozdrawiam wszystkich (Szczególnie fanów LP i ww. zespołów)
        >
        > Xionc

po kilku pierwszych wypowiedziach, ta podniosła mnie na duchu. Dzięki.
        • Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:01

>
          > po kilku pierwszych wypowiedziach, ta podniosła mnie na duchu. Dzięki.

Nie placz...
          • Gość: Miecio Re: LINKIN PARK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 21:47

> Nie placz...

Qisp kończy ci sie kaseta ze Łzami!!
            Przewiń sobie

• Gość: xionc Re: LINKIN PARK IP: 213.134.135.* 22.03.02, 09:53
          POzdrowka
          I nie przejmuj się tymi którzy krytykują to co lubisz
          jako wolny człowiek masz prawo do swojego zdania i swoich gustów

a wszystkim, którzy twierdzą inaczej mówię
          everything you say to me
          takes me one step closer to the edge
          and i'm about to break
          smile))
          • Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 20:53
            Cieszę się, że tak myślisz. Niewielu Polaków szanuje odmienne poglądy >
            baaardzo tolerancyjny naród! I cannot take this anymore...
            Przy okazji, słyszałeś 'HYBRID THEORY EP'[płyta LP dostępna tylko w 1999 roku]?
            Jeżeli nie, a chciałbyś ją przesłuchać kliknij na >www.pushmeaway.com<
            i dobierz się do MP3! Powodzenia!
          • Gość: szopus Re: LINKIN PARK IP: *.zetosa.com.pl 24.03.02, 20:25
            a ludziska slyszeliscie kawalek "my december" ? po prostu wyjebna balladka...
    • Gość: As Re: LINKIN PARK IP: 172.16.1.* 23.03.02, 00:16
      A poza tym co napisałem, to uważam że przykład Linkin Parku pokazuje że ten
      cały trend zwany new - metalem (który zresztą niespecjalnie mnie interesuje)
      powoli zaczyna się komercjalizować. Sory, ale dla mnie ta muzyka brzmi jakby
      była robiona pod publikę a nie z potrzeb artystycznych. Chyba by nam się jakaś
      nowa rewolucja muzyczna w amerykańskim ciężkim rocku przydała - ale co tu
      nowego jeszcze można wymyślić?

Pozdrawiam i namawiam słuchających LP do zapoznania się z twórczością
      starszych, bardziej zasłużonych kapel łączących ciężkie granie z rapem i
      rytmami funky. Nie podaję nazw zespołów gdyż liczę na waszą inteligencję i chęć
      samokształcenia się smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka