Gość: LPfan IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 15:03 Jestem LINKINPARKistką. Napiszcie, dlaczego lubicie ten zespół. Jeżeli macie z nimi jakiś bezpośredni kontakt: proszę o pomoc! : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek666 Re: LINKIN PARK 20.03.02, 15:19 Gość portalu: LPfan napisał(a): > Jestem LINKINPARKistką. Napiszcie, dlaczego lubicie ten zespół. a jak ktoś (przykładowo: ja) tego zespołu nie lubi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 20:28 do jasiek666 : To ma problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 23:14 Gość portalu: LPfan napisał(a): > do jasiek666 : To ma problem! A moze po prostu nie ma 15 lat i braku gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp_bas Re: LINKIN PARK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.02, 23:00 Gość portalu: Qisp napisał(a): >A moze po prostu nie ma 15 lat i braku gustu? mam pytanie: a jakiea ty preferujesz muzyke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:32 Gość portalu: sp_bas napisał(a): > > mam pytanie: a jakiea ty preferujesz muzyke ? Nie znasz, sorry. Ale proponuje ci wsluchac sie w swoj LP; potem zas siegnac do rockowych korzeni (popros mame); w stylu King Crimson i zrobic to samo. Potem zas wroc na forum i zreflektuj sie jakos za poprzednie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lissa19 Re: LINKIN PARK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 23:03 ja ich nawet lubie ale jakis czas temu tu na tym forum byla ciezka awantura wlasnie o LP i wszyscy sie przescigali w niewybrednych komentarzach na temat fanow zespolu-byli posadzani o infantylnosc [uwielbiam te ferowanie wyrokow przez domoroslych znawcow]ect.przyznam ze zdradzilam ich na troche tzn. LP ale "in the end"jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALISSA! Re: LINKIN PARK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 23:05 Gość portalu: lissa19 napisał(a): > ja ich nawet lubie ale jakis czas temu tu na tym forum byla ciezka awantura > wlasnie o LP i wszyscy sie przescigali w niewybrednych komentarzach na temat > fanow zespolu-byli posadzani o infantylnosc [uwielbiam te ferowanie wyrokow > przez domoroslych znawcow]ect.przyznam ze zdradzilam ich na troche tzn. LP > ale "in the end"jest ok. W NICKU MIALO BYC ALISSA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: LINKIN PARK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 00:58 A ja jestem duzym chłopcem , mam ponad 30 lat, słucham duzo muzyki, i uważaj ze płyta Linkin Park jest zajefajna! A tak naprawde to najwiecej do powiedzenia maja ci którzy wogóle jej nie słyszeli. Acha, oprócz LP z zeszłym roku podsłuchiwałem Anatheme, Sigur Ros, Radiohead, Muse, No Man itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: LINKIN PARK 21.03.02, 01:33 tez lubie sluchac linkin park..a nastolatka nie jestem..))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: 213.241.17.* 22.03.02, 11:48 Fajnie, że są jeszcze na świecie takie istoty, które słuchają dobrej muzyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: LINKIN PARK IP: 172.16.1.* 21.03.02, 02:46 In The End jest nawet fajny... ale to dziwna muzyka. Jakaś taka mało szczera dla mnie. Trochę rapu, trochę śpiewania a'la bojzbend, trochę ciężkich gitar, trochę elektroniki w brzmieniu... Widocznie taki jest dzisiejszy przepis na to, żeby zostać popularną grupą. As Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: LINKIN PARK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.03.02, 09:18 Maja kilka udanych momentów na płycie, ale generalnie trochę to wszystko nudne, i to syntetyczne, jednostajne brzmienie... - zdecydowanie nie moja estetyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: LINKIN PARK IP: 213.134.135.* 21.03.02, 11:08 Linkin Park to zespół, który daje czadu zupełnie na luzie, ich muzyka jest ciekawie orzeźwiająca Słucham tej płyty głównie w samochodzie - jest świetna jako całość, nie wybieram kawałków do słuchania tylko słucham całości; rzadko mi się to zdarza i dlatego tak cenię ten zespół Co do infantylności - nie jestem nastolatkiem od kilku dobrych lat, ale wolałbym, żeby moje dziecko (na razie ma tylko 2 miesiące) słuchało w przyszłości muzyki typu LP niże Enrike Pleksiglasa lub Brytnej Świrs Poza Linkinami słucham Live, Lifehouse, Creed i ostatnio Nickelback. Pozdrawiam wszystkich (Szczególnie fanów LP i ww. zespołów) Xionc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 13:04 Jak wiadomo nikt nie jest doskonaly... to podsumowanie gustu kilkq poprzednikow. Wiadomo rowniez ze LP, jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara, wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna. Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym zespole grajacym jak oni pod publike. Glupio tego sluchac po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: LINKIN PARK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.03.02, 18:49 Gość portalu: Qisp napisał(a): > Jak wiadomo nikt nie jest doskonaly... > to podsumowanie gustu kilkq poprzednikow. > > Wiadomo rowniez ze LP, > jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara, > wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna. > Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym > zespole grajacym > jak oni > pod publike. > Glupio tego sluchac po prostu. Może wygladaja jak boysband (w sumie nie ich wina, że są młodzi i - byc może, tego nie wiem - przystojni), ale organizacja tej kapeli daleko odbiega od organizacji boysbandów - przede wszystkim zanim podpisali kontrakt, byli juz w Stanach popularni, i to za sprawą samodzielnej promocji. Co do ciężkich gitar, to owszem może do Slipknota im troche brakuje, ale i tak najlżejszy kawałek LP jest cięższy od najcieższego BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:36 Gość portalu: benicio napisał(a): > > Wiadomo rowniez ze LP, > > jest nastepnym boysbandem w ktorym wystepuje czasem pseudo-ciezsza gitara, > > wypromowanym przez wielka wytwornie muzyczna. > > Inwencja, nowatorstwo; tego sie ani w LP nie znajdzie, ani w zadnym innym > > zespole grajacym > > jak oni > > pod publike. > > Glupio tego sluchac po prostu. > > Może wygladaja jak boysband (w sumie nie ich wina, że są młodzi i - byc może, > tego nie wiem - przystojni), ale organizacja tej kapeli daleko odbiega od > organizacji boysbandów - przede wszystkim zanim podpisali kontrakt, byli juz w > Stanach popularni, i to za sprawą samodzielnej promocji. Co do ciężkich gitar, > to > owszem może do Slipknota im troche brakuje, ale i tak najlżejszy kawałek LP jes > t > cięższy od najcieższego BB. > > No i co z tego? Ci goscie mogliby sie zamienic miejscami i by to roznicy nie zrobilo. Plus nie ma czegos takiego jak samodzielna promocja; szczegolnie w usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 13:55 Gość portalu: Xionc napisał(a): > Linkin Park to zespół, który daje czadu zupełnie na luzie, ich muzyka jest > ciekawie orzeźwiająca > Słucham tej płyty głównie w samochodzie - jest świetna jako całość, nie > wybieram kawałków do słuchania tylko słucham całości; rzadko mi się to zdarza i > > dlatego tak cenię ten zespół > > Co do infantylności - nie jestem nastolatkiem od kilku dobrych lat, ale > wolałbym, żeby moje dziecko (na razie ma tylko 2 miesiące) słuchało w > przyszłości muzyki typu LP niże Enrike Pleksiglasa lub Brytnej Świrs > > Poza Linkinami słucham Live, Lifehouse, Creed i ostatnio Nickelback. > > Pozdrawiam wszystkich (Szczególnie fanów LP i ww. zespołów) > > Xionc po kilku pierwszych wypowiedziach, ta podniosła mnie na duchu. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qisp Re: LINKIN PARK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:01 Gość portalu: LPfan napisał(a): > > po kilku pierwszych wypowiedziach, ta podniosła mnie na duchu. Dzięki. Nie placz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: LINKIN PARK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 21:47 Gość portalu: Qisp napisał(a): > Nie placz... Qisp kończy ci sie kaseta ze Łzami!! Przewiń sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xionc Re: LINKIN PARK IP: 213.134.135.* 22.03.02, 09:53 POzdrowka I nie przejmuj się tymi którzy krytykują to co lubisz jako wolny człowiek masz prawo do swojego zdania i swoich gustów a wszystkim, którzy twierdzą inaczej mówię everything you say to me takes me one step closer to the edge and i'm about to break )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPfan Re: LINKIN PARK IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 20:53 Cieszę się, że tak myślisz. Niewielu Polaków szanuje odmienne poglądy > baaardzo tolerancyjny naród! I cannot take this anymore... Przy okazji, słyszałeś 'HYBRID THEORY EP'[płyta LP dostępna tylko w 1999 roku]? Jeżeli nie, a chciałbyś ją przesłuchać kliknij na >www.pushmeaway.com< i dobierz się do MP3! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopus Re: LINKIN PARK IP: *.zetosa.com.pl 24.03.02, 20:25 a ludziska slyszeliscie kawalek "my december" ? po prostu wyjebna balladka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: LINKIN PARK IP: 172.16.1.* 23.03.02, 00:16 A poza tym co napisałem, to uważam że przykład Linkin Parku pokazuje że ten cały trend zwany new - metalem (który zresztą niespecjalnie mnie interesuje) powoli zaczyna się komercjalizować. Sory, ale dla mnie ta muzyka brzmi jakby była robiona pod publikę a nie z potrzeb artystycznych. Chyba by nam się jakaś nowa rewolucja muzyczna w amerykańskim ciężkim rocku przydała - ale co tu nowego jeszcze można wymyślić? Pozdrawiam i namawiam słuchających LP do zapoznania się z twórczością starszych, bardziej zasłużonych kapel łączących ciężkie granie z rapem i rytmami funky. Nie podaję nazw zespołów gdyż liczę na waszą inteligencję i chęć samokształcenia się . Odpowiedz Link Zgłoś