Dodaj do ulubionych

Darren Hayes - The Tension And The Spark

25.09.04, 14:34
Kojarzy ktoś tego artystę? Może ktoś słyszał już jego nową płytę?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 14:51
      to ten gosc z savage garden co wokalnie na koncertach niestety sobie nie radzi?
      • 111beata11 Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 17:17
        widzialam juz teledysk do tej piosenki, uwielbiam tego wokaliste i wszystkie
        jego piosenki naprawde sa swietne, nie slyszalam nowej plytki ale jego
        poprzednia jest naprawde godna polecenia!!!
        • ihopeyouwilllikeme Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 18:19
          Oczywiscie ze kojarze, w koncowce lat 90 szefowal jednemu z najlepszych, w
          tamtym momencie, zespolow popowych na swiecie. Niestety, solo mi sie nie
          podoba, i malo mnie interesuje nowa plyta.
          • jess_nyc Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 22:45
            Może jednak zmienisz zdanie po usłyszeniu nowego albumu. 'Spin' był taki, jaki
            był, on sam nie jest zadowolony z tej płyty. Ale teraz naprawdę wiele rzeczy
            sobie przemyślał i jest cool. TTATS to kosmos, SG przy tym wysiada. Darren
            współpracował z ludźmi, którzy nagrywali z Bjork,Massive Attack. W ogóle teraz
            inspiruje się takimi artystami jak Air,Bjork,Goldfapp czy Chemical Brothers. No
            i teksty na płycie mnie rozwalają - kontemplacja tego krążka to prawdziwa
            podróż emocjonalna. Zresztą, sami sprawdźcie.big_grin
            W ogóle dzięki za odzew, właściwie to nie spodziewałam się żadnej reakcji.
            Fajnie wiedzieć, że ludzie jeszcze pamiętają SG.
            Pozdroofka.
            • ihopeyouwilllikeme Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 23:04
              jess_nyc napisała:

> Może jednak zmienisz zdanie po usłyszeniu nowego albumu. 'Spin' był taki,
              jaki
              > był, on sam nie jest zadowolony z tej płyty. Ale teraz naprawdę wiele rzeczy
              > sobie przemyślał i jest cool. TTATS to kosmos, SG przy tym wysiada. Darren
              > współpracował z ludźmi, którzy nagrywali z Bjork,Massive Attack. W ogóle
              teraz
              > inspiruje się takimi artystami jak Air,Bjork,Goldfapp czy Chemical Brothers.
              No
              >
              > i teksty na płycie mnie rozwalają - kontemplacja tego krążka to prawdziwa
              > podróż emocjonalna. Zresztą, sami sprawdźcie.big_grin
              > W ogóle dzięki za odzew, właściwie to nie spodziewałam się żadnej reakcji.
              > Fajnie wiedzieć, że ludzie jeszcze pamiętają SG.
              > Pozdroofka.

Czy cala plyta jest taka jak singiel ( Popular ) ? Bo mi sie ta piosenka nie
              podoba. Ale zobacze.
            • 111beata11 Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 23:21
              no pewnie, ze pamietaja!!! ja bardzo czesto siegam po ich albumik, lubie wracac
              do tych czasow, muzyka byla wtedy zupelnie inna...
        • Gość: Kate Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark IP: *.crowley.pl 25.09.04, 21:57
          No to szybciutko, szybciutko leć do sklepu i ją kupuj big_grin Ewentualnie ściągnij
          songi z internetu :]. Ta płyta ma w sobie tyle emocji i przekazu, że trudno ją
          opisać w kilku zdaniach. Jej trzeba posłuchać samemu, a co najważniejsze... ją
          trzeba zrozumieć smile
          • ihopeyouwilllikeme Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 22:42
            Gość portalu: Kate napisał(a):

> No to szybciutko, szybciutko leć do sklepu i ją kupuj big_grin Ewentualnie ściągnij
            > songi z internetu :]. Ta płyta ma w sobie tyle emocji i przekazu, że trudno

> opisać w kilku zdaniach. Jej trzeba posłuchać samemu, a co najważniejsze...

> trzeba zrozumieć smile

Ok, spokojnie, napisz tylko czy to jest powrot do brzmienia SG, czy
            kontynuacja " Spin ".
            • 111beata11 Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 23:24
              ihopeyouwilllikeme napisał:

> Gość portalu: Kate napisał(a):
              >
              > > No to szybciutko, szybciutko leć do sklepu i ją kupuj big_grin Ewentualnie ścią
              > gnij
              > > songi z internetu :]. Ta płyta ma w sobie tyle emocji i przekazu, że trud
              > no
              > ją
              > > opisać w kilku zdaniach. Jej trzeba posłuchać samemu, a co najważniejsze.
              > ..
              > ją
              > > trzeba zrozumieć smile
              >
              > Ok, spokojnie, napisz tylko czy to jest powrot do brzmienia SG, czy
              > kontynuacja " Spin ".

to jest cos innego niz SG i innego niz Spin
              • ihopeyouwilllikeme Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 25.09.04, 23:26
                111beata11 napisała:

> i innego niz Spin

To juz dobrze.
                • jess_nyc Re: Darren Hayes - The Tension And The Spark 26.09.04, 21:35
                  ihopeyouwilllikeme napisał:

> napisała:
                  >
                  > > i innego niz Spin
                  >
                  > To juz dobrze.

111beata11 bardzo dobrze to ujęła. Na TTATS wyczuwalny jest klimat SG,
                  słuchając tego krążka łapiesz od razu tą samą 'więź emocjonalną', z jaką mamy
                  do czynienia na płytach SG. Powiem tak - na nowym albumie Darrena nie ma złych
                  piosenek! Jak ktoś chce sobie na próbę coś ściągnąć, to
                  polecam 'Darkness', 'Unloveable', 'I forgive you', 'Sense of humor', 'Ego' czy
                  też najbardziej zblizoną do songów SG (wg fanów) 'Dublin sky'. Ale najlepiej
                  przesłuchać od razu całą płytę, bo wszystkie kawałki tworzą idealną całość.
                  Darren naprawdę potrafi zaskakiwać.wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka