joseph80 29.12.04, 14:11 Jak podaje CGM, znany zespół rockowy zawita w marcu do Polski. I bardzo dobrze, nie jest to pierwsza liga, ale na koncert z chęcią się wybiorę. www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=6260937 pzdr Jos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FigoFago Re: Asia w Polsce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:31 Nazwiska są pierwszoligowe z pewnością. Muzyka też świetna, chociaż bez inklinacji przejścia do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: Asia w Polsce, 30.12.04, 12:12 Mogliby przyjechac ze wszystkimi muzykami, ktorzy tam grali. Wtedy by to bylo wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 Re: Asia w Polsce, 30.12.04, 22:39 piotrek_63 napisał: > Mogliby przyjechac ze wszystkimi muzykami, ktorzy tam grali. Wtedy by to bylo > wydarzenie. Taaaaaaaaa. Gdyby mieli przyjechać ze wszystkimi muzykami którzy nagrywali z tym zespołem, to by zabrakło miejsc na widowni w Kongresowej pzdr Jos Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Asia w Polsce, 31.12.04, 00:23 Z notatki CGM dowiedziałem się, że Geoff Downes jest wokalistą w Asii!!!! Kurczę, naprawdę nie wiedziałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: Asia w Polsce, 31.12.04, 12:45 Co za roznica przeciez obecnego skladu i tak nikt nie kojarzy. No moze poza Sladem ktory kiedys bebnil w AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś