Dodaj do ulubionych

get me through

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 23:24
cio myslicie o tej piesni Ozzy'ego ? konkretnie raczej o teledysk mi chodzi....
piosenka fajna, ale ten facet mnie troche przeraza...
sprawia wrazenia nieco nawiedzonego, co myslicie o taim image'u ?
Obserwuj wątek
    • Gość: omega666 Re: get me through IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 09:14
      ozzy jest bardziej zabawny niz przerazajacy...facet sie wypalil wiec musi sie
      troche podbudowac, a najlepiej w taki wlasnie sposob...Obejrzyj sobie na MTV
      taki program "The Osbournes" (o wspanialej rodzince ozzy'ego) a nabierzesz do
      niego innych przekonan smile
    • jasiek666 Re: get me through 23.05.02, 16:12
      Gość portalu: schiza napisał(a):

> cio myslicie o tej piesni Ozzy'ego ? konkretnie raczej o teledysk mi chodzi....
      > piosenka fajna, ale ten facet mnie troche przeraza...
      > sprawia wrazenia nieco nawiedzonego, co myslicie o taim image'u ?

Zapewniam Cię, iż obecny image Ozza jest pod względem ilości zawartego w nim
      szaleństwa, opętania i ekstremizmu jest jedynie bladym cieniem tego, na co
      Osbourne`a było stać w latach 80tych.
      Spośród najbardziej interesujących wydarzeń z tego okresu mozna wymienić np.
      słynne odgryzienie głowy gołębiowi podczas spotkania z prasą, nadgryzienie
      półżywego nietoperza na jednym z koncertów (nietoperz odwzajemnił się Ozzowi
      tym samym i konieczne było poddanie wokalisty serii zastrzyków przeciw
      wściekliźnie), wystrzelanie w pijackim amoku wszystkich kotów chowanych w domu
      przez żonę Osbourna - Sharon i wreszcie (na szczęście nieudna) próba uduszenia po
      pijaku własnej żony (ozzy spędził wtedy trochę czasu w areszcie i został
      zobowiązany do odbycia kuracji odwykowej).
      Video do "gets me through" wydaje się być swoistym rozrachunkiem z tą
      niespecjalnie chlubną przeszłoscią - posłuchaj tylko tekstu tego utworu i uważnie
      przyjrzyj się videoclipowi. Ozzy zdaje się jakby przemierzać przez kolejne etapy
      swojego zycia, zapewniając jednoczesnie, iż teraz jest już całkiem normalnym
      facetem, dla którego rzeczą najważniejszą na świecie są jego oddani fani (czyli
      ja na przykład).
      • sfizofremia Re: get me through 23.05.02, 18:58
        jasiek666 napisał(a):

> Gość portalu: schiza napisał(a):
        >
        > > cio myslicie o tej piesni Ozzy'ego ? konkretnie raczej o teledysk mi chodz
        > i....
        > > piosenka fajna, ale ten facet mnie troche przeraza...
        > > sprawia wrazenia nieco nawiedzonego, co myslicie o taim image'u ?

(...) Ozzy zdaje się jakby przemierzać przez kolejne etap
        > y
        > swojego zycia, zapewniając jednoczesnie, iż teraz jest już całkiem normalnym
        > facetem, dla którego rzeczą najważniejszą na świecie są jego oddani fani (czyli
        >
        > ja na przykład).

a to Ty myslisz, ze jak ktos kiedys byl nawiedzonym psycholem to nagle moze
        pwrocic do normalnosci, tak? mhmm...

• jasiek666 Re: get me through 24.05.02, 09:50
          sfizofremia napisał(a):

> a to Ty myslisz, ze jak ktos kiedys byl nawiedzonym psycholem to nagle moze
          > pwrocic do normalnosci, tak? mhmm...

Mam wrażenie, że podchodzisz do tego problemu stanowczo zbyt powaznie. Na
          wszelkie szaleństwa których w przeszłości dopuścił się OZZ, nawet na te
          najbardziej drastyczne, należy raczej patrzeć z przymrużeniem oka, jako na
          groteskowe działania niegroźnego i skądinąd sympatycznego wariata. Nie
          demonizowałbym zatem specjalnie jego przeszłości.
          pzdr.
      • Gość: As Re: gets me through IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.05.02, 20:32
        Zapomniałeś Jaśku dodać że Ozzy odlał się również pod pomnikiem uwieczniającym
        bitwy o Fort Alamo, co bardzo zabolało Amerykanów.
        • jasiek666 Re: gets me through 24.05.02, 08:28
          Wybacz Asie, pisałem to w duzym pośpiechu wink))
          Ozzy potem się tłumaczył, ze nikogo nie chciał obrazić, tylko po prostu
          cholernie lać mu sie chciało....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka