czabik2 13.02.04, 23:51 Lubicie? Fajnir grają moim zdaniem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natim Re: Guns N'Roses 26.01.05, 14:31 To jest jeden z moich ulubionych zespołów. Uwielbiam ich piosenki. Don't cry mogłabym słuchać bez przerwy. Odpowiedz Link
ollasja Re: Guns N'Roses 08.06.05, 14:40 Mało powiedziane, że ich lubię ;)) Don't Cry tez i to bardzo, ale raczej to z "alternatywnym " tekstem... No posłuchajcie i popatrzcie na Slasha!!!! Odpowiedz Link
jomswiking Re: Guns N'Roses 09.06.05, 21:10 GUNS N POZERS?!!! Ja wogole nie moge pojac, jak Wy - POLACY - mozecie sluchac ten zespol?! Slyszeliscie o tym, ze ich przenajswietniejszy lider powazyl sie podczas pewnej konferencji prasowej, gdy mu zadano pytanie 'Czy i kiedy G'N'POZERS zagra w Polsce?', na stwierdzenie: DLA POLAKOW I ZYDOW NIDGY GRAC NIE BEDZIEMY. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec jak Polacy moga tego sluchac?! ONI DLA WAS NIE GRAJA I NIGDY NIE ZAGRAJA! Tyle mam do powiedzenia w temacie. [zawsze koncze posty slowem MIR, ale tym razem nie moge...] Odpowiedz Link
toni84 Re: Guns N'Roses 10.09.05, 20:40 Zespół marzenie. Napisali najlepszą piosenkę jaką kiedykolwiek słyszałem czyli niesamowite "DON'T CRY" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kill_yourself mir 12.10.05, 00:44 Słyszeliśmy niestety też o tym, że Axl podobno powiedzial, że Polski to dziwki (sic!) a jakos się nie czuję :) Axl był/jest? narcyzem i idiota i to tylko ze względu na jego wokal nie lubie i nigdy nie polubie tego zespołu. Kiedy wymienili rudzielca na Scotta i przemianowali się na Velvet Revolver - dla mnie sa ok, a nawet super :) może tez dlatego, że ich muza tez się zmieniła. и кроме всех негативных чувств связаных с Guns'n'roses - МИР! особенно моим врагам :) Odpowiedz Link