Gość: Wielki Fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:35 Witajcie. Uwielbiam brzmienie z plyt Michaela Jacksona - "Of The Wall" i "Thriller". Czy moglibyscie mi podpowiedziec czego o podobnym brzmieniu moglbym jeszcze posluchac? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Michael Jackson 14.08.05, 15:16 Sprzedaję autobiografię MJ może jesteś zainteresowany ? www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 O podobnym brzmieniu ? Hm Te czasy chyba minęły bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Fan Re: Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:10 > Te czasy chyba minęły bezpowrotnie. Ale ja mam na mysli nagrania wlasnie z tamtych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robocop Re: Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:59 Mysle, ze bardzo podobne brzmienie ma Stachursky oraz Elizabeth Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko44 Re: Michael Jackson 21.08.05, 10:57 Gość portalu: Robocop napisał(a): > Mysle, ze bardzo podobne brzmienie ma Stachursky oraz Elizabeth Taylor. Teraz sie latwo smiac z Jacksona. Ale pewnie jak byles maly to sikales w gacie zeby nagrac sobie jego najnowsza piosenke czy teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Michael Jackson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:47 smooth criminal,bit et (czy jakos tak) earth song.Smooth criminal jednak najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Michael Jackson 21.08.05, 11:28 ja jestem byłą fanką MJ lubię jego stare kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Michael Jackson IP: *.car.michelin.com / 141.194.7.* 22.08.05, 15:04 Posłuchaj np. Steviego Wondera albo plyt The Jacksons z durgiej połowy lat 70 i początku 80-tych. Hmmm, Michael w tamtych czasach był wyjątkowy - trudno polecić podobne brzmienia, bo chyba takich nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś