sloggi 29.11.02, 12:19 Odkurzyłem płytkę, posłuchałem i jakoś tak błogo mi się zrobiło. Czy jest tu ktoś, kto jeszcze pamięta tak zabytkową grupę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Frankie Goes To Hollywood - słucha ktoś jesz 29.11.02, 12:20 Pomyliłem się w nazwie, wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Frankie Goes To Hollywood - słucha ktoś jesz 29.11.02, 12:26 wybaczamy ) Ajajajaj, it's like fire ... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Frankie Goes To Hollywood - słucha ktoś jesz 29.11.02, 13:30 Przyłapałem się na śpiewaniu kilku kawałków, bynajmniej nie szeptem i w ciasnym tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Frankie Goest To Hollywood - słucha ktoś jesz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.11.02, 01:16 slucham sobie czasami FGTH ale poprzestane na jednej ich plycie BANG, na ktorej nota bene znajduja sie imho najlepsze kawalki. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Frankie Goest To Hollywood - słucha ktoś jesz 05.12.02, 22:14 heja! rok temu buli na koncercie w chicago, ja nadal uwazam ze pierwsza plyta jest de best, i ta wersja jej z rewelacyjna wersja san jose Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Frankie Goes To Hollywood - słucha ktoś jesz 05.12.02, 22:24 To bardzo sprawny bend był. Ale sprawniejszy był producent, dzięki któremu sporo ludzi zaczęło nagle kojarzyć YES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama ofkors IP: *.acn.pl / 10.65.5.* 05.12.02, 22:39 slucham z namietnoscia wielka. od pol roku ich plyta nie wysiada z mojego samochodu. dziwie sie, ze sie nie nudze. to musi byc milosc. Odpowiedz Link Zgłoś