Gość: Zrozpaczona IP: *.udn.pl 30.12.05, 18:14 Juz jutro sylwester a mi wyskoczyła opryszczka, czy jakis inne paskudztwo. ;-/ Mozecie poradzic cos zeby to szybko znikło. Prosze. To nie zart. Pozdrawam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onaona Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:20 Przykro mi bardzo ale w ciagu doby raczej nie zniknie :( ale polecam maść Vratizolin, Hascovir lub Heviran moze sie zmniejszy i nie bedzie bolec ... mimo wszystko zycze udanego sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryszcz Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: 80.50.60.* 30.12.05, 19:22 Zovirax - u mnie działa błyskawicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:18 zalezy gdzie ta opryszczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:25 jeśli na wargach górnych to pół biedy, gorzej jeśli na tych dolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 20:29 Ty "małpa",wcale nie pomagasz dziecku;to wcale nie było śmieszne... A może sam masz wargidopiersi piersidowargi wargidokolan??? buehahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.12.05, 20:30 Możesz troszeczkę rozmoczyć polopirynę S i nałożyć na opryszczkę względnie na wacik nalać wódkę i przyłożyć.To powinno trochę przyschnąć a jutro zatuszować korektorem i pudrem.Dobrej zabawy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 02:45 no nie...ja sie zabije...dziecko, czy wiesz, co oznacza haslo Pomocy:(((((((((((( i Zrozpaczona... A jak stracisz najblizsza Ci osobe, to co napiszesz : zal mi pupe sciska... Troche opamietania moze, bo w przyszlosci na takie teksty, nikt Ci nie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś