Dodaj do ulubionych

Pomocy :((((((((((((((((((((((((((((((

IP: *.udn.pl 30.12.05, 18:14
Juz jutro sylwester a mi wyskoczyła opryszczka, czy jakis inne
paskudztwo. ;-/ Mozecie poradzic cos zeby to szybko znikło. Prosze. To nie
zart. Pozdrawam
Obserwuj wątek
    • Gość: onaona Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:20
      Przykro mi bardzo ale w ciagu doby raczej nie zniknie :( ale polecam maść
      Vratizolin, Hascovir lub Heviran moze sie zmniejszy i nie bedzie bolec ... mimo
      wszystko zycze udanego sylwestra
      • Gość: pryszcz Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: 80.50.60.* 30.12.05, 19:22
        Zovirax - u mnie działa błyskawicznie
        • Gość: miszczu Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:18
          zalezy gdzie ta opryszczka...
          • Gość: @ Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:25
            jeśli na wargach górnych to pół biedy, gorzej jeśli na tych dolnych
            • Gość: string i tony Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 20:29

Ty "małpa",wcale nie pomagasz dziecku;to wcale nie było śmieszne...
              A może sam masz wargidopiersi piersidowargi wargidokolan???

buehahahahahahahahahahahahahaha
          • Gość: Barbara Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.12.05, 20:30
            Możesz troszeczkę rozmoczyć polopirynę S i nałożyć na opryszczkę względnie na
            wacik nalać wódkę i przyłożyć.To powinno trochę przyschnąć a jutro zatuszować
            korektorem i pudrem.Dobrej zabawy życzę.
            • Gość: zarloczek Re: Pomocy :(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 02:45
              no nie...ja sie zabije...dziecko, czy wiesz, co oznacza haslo
              Pomocy:(((((((((((( i Zrozpaczona...

A jak stracisz najblizsza Ci osobe, to co napiszesz : zal mi pupe sciska...
              Troche opamietania moze, bo w przyszlosci na takie teksty, nikt Ci nie pomoze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka