xx-man 14.03.06, 13:44 Rzucam wyzwanie wszystkim słuchającym muzyki. Na bezludną wyspę możecie zabrać jeden utwór muzyczny. Jaki to będzie kawałek??????????? Ps. Jeden, bez żadnych ale, itp...... powtarzam jeden. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xx-man Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 13:44 mój to: SADE No Ordinary Love Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 16:22 ała, nie rzucaj tak mocno tym wyzwaniem, bo dostałem w ucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: *.chello.pl 14.03.06, 16:28 carnivore - jack daniels and pizza Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 15.03.06, 13:18 > carnivore - jack daniels and pizza Vulture wrócił !! Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 16:45 Judas Priest - Braking the Law Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: 195.20.110.* 14.03.06, 16:54 Każdy w końcu się znudzi ... ale dobra: Jimi Hendrix "Little Wing" Odpowiedz Link Zgłoś
brilli.ant Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 18:25 Adam and the Ants - Physical (You're so) Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 18:38 iron maiden - strange world Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 18:42 zaden, te o które pytasz grają mi w głowie. Na bezludna wolę zabrac wędkę, siekierę i nóż. I naturalnie Piętaszka, najlepiej płci przeciwnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: userq Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:43 Hej dopisałbym się, ale to trochę potrwa bo rozumiem, że chodzi o jeden jedyny utwór na każdy dzień w roku. Słowem 365/366 kawałków - to bardzo trudne pytanie - musiałbym bardzo zawęzić listę tych swoich ulubionych. Nie rozumiem tylko dlaczego wszyscy powpisywali po jednym utworze. Przecież chyba nie o to chodziło autorowi, by wybrać jeden utwór na całe życie - a jeśli faktycznie to jest to zbrodnia i powinni go za to wsadzić Chyba nie umiem podjąć takiej decyzji bardzo żadko słucham tych naj- boję się, że mi się znudzą. Tych naprawdę ukochanych słucham może kilka razy w roku (ale jak już raz włączę, to utwór włączam od początku kilkanaście razy, żeby się nim nacieszyć ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xx-man Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 15.03.06, 07:02 Tak chodziło mi o jeden utwór. I nie boję się wsadzenia . Ale poważnie: Mój utwór SADE - NO ORDINARY LOVE, nie nudzi mi sie już od kilku lat. A kiedy go słyszę, zawsze mam dreszcze. Ten utwór ma coś w sobie, coś, czego nie potrafię zdefiniować. I o takie kawałki pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 19:30 The Cure - The Drowning Man Odpowiedz Link Zgłoś
ppearll Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 14.03.06, 21:31 Child in time.. widomo kogo... Shine on ----- Everything under the sun is in tune but the sun is eclipsed by the moon Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 15.03.06, 08:04 Havenzangers - Oh, Heideroosje Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 15.03.06, 09:01 "stairway to heaven" - led zepelin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:33 "Bridge over troubled water" by Simon & Garfunkel Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 15.03.06, 13:05 Pink Floyd "Echoes". Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 17.03.06, 21:24 czyzby to cos niderlandzkiego bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Garota de Ipanema 15.03.06, 13:07 jak wyżej Garota w oryginale Jobim, badź Jobim z Sinatrą ba! mam nawet płytę z róznymi wykonaniami tej samej piosenki, jakieś 15 werji Odpowiedz Link Zgłoś
simply-bright Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 17.03.06, 21:34 Smells Like Teen Spirit, cózby innego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfn po dlugich przemysleniach IP: *.chello.pl 17.03.06, 21:36 no moze nie tak dlugich;o) wzielabym...wzielabym..... the best of you- foo fighters Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: *.netair.pl 17.03.06, 21:59 Oczywiście że piata Bethovena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:01 Underworld - Rez/Cowgirl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. IP: 195.116.81.* 18.03.06, 23:33 COMA "Leszek Żukowski" Odpowiedz Link Zgłoś
konrads3 Re: ten jeden, jedyny..... wiem, że to trudne. 28.03.06, 15:35 "Don't Fear The Reaper" Blue Oyster Cult Odpowiedz Link Zgłoś