wodnik74 13.12.02, 11:47 Słuchajcie, zaglądam tu se czasem, ale nie za często i nie mogę się zorientować na czym polega rola guru na forum muzyka i tak dalej .... mozecie mi to w skrócie i prosto wyjaśnić???? )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: guru 13.12.02, 11:55 Hm, w skrócie to chyba wyglada tak, ze guru jest odpowiednikiem Pani Z Sekretariatu, czyli osoba do ktorej czasem przychodzi Pan Bog pytajac co ma teraz zrobic )) modrzeff, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: guru 13.12.02, 12:00 Tak naprawde to Guru ostatnio nic nie robi, nie wywiazuje się z obowiązków gurowania. Przypomunam o nich. 1.Guru czyli Premier raz w tygodniu musi założyć nowy wątek. 2.Musi zaopiniować przynajmniej 3 płyty w miesiącu. 3.Polecić 3 nowe płyty w miesiącu. 4.Wybrać ze swojego archiwum 1 płytę tygodniowo i polecić ją młodym forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: guru 13.12.02, 12:05 Klopot tylko w tym, ze wiem z dobrze poinformowanych zrodel (nie wiem, jak dlugo jeszcze bede mogl pisac, wiec korzystam), ze guru zostal internowany przez WROF. Nikt nie wie, gdzie przebywa. Obawiam sie, by sluzby specjalne nie podszyly sie pod guru... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: guru 13.12.02, 12:35 ydorius napisał: > > Klopot tylko w tym, ze wiem z dobrze poinformowanych zrodel (nie wiem, jak > dlugo jeszcze bede mogl pisac, wiec korzystam), ze guru zostal internowany > przez WROF. Nikt nie wie, gdzie przebywa. Obawiam sie, by sluzby specjalne nie > podszyly sie pod guru... > > m, > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. osoba guru zgodnie z postanowieniem WROF z dzisiejszej nocy działa nielegalnie, wszelka współpraca z tą osobą jest zakazana i będzie ponoć traktowana jako wystąpienie przeciwko WROF co jest równoznaczne z więzieniem tak więc bycie guru w tych dniach nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, miejmy nadzieje że wkrótce ukonstytuuje się coś na styl Okrągłego Stołu gdzie obie strony konfliktu dojda do porozumienia i wszystko wróci do normy... Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: guru 13.12.02, 13:34 cos mi mowi, ze to bedzie dopiero za osiem lat .... Historia lubi sie przeciez powtarzac.. Oj, naczekamy sie, naczekamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: guru 13.12.02, 12:06 To strasznie odpowiedzialne zadania!!! Zarekomendować płytę? Przecież to się może odbić na całym dalszym życiu młodego forumowicza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Rekomendacja płyty 13.12.02, 12:33 Prosze bardzo. Kto jej nie posłucha ten trąba. www.nuta.pl/plyty/plyta.html/988.html Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Rekomendacja płyty 13.12.02, 12:39 a jak ktoś zna tylko połowe piosenek z tej płyty to też jest trąbą?? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Rekomendacja płyty 13.12.02, 12:50 Co najwyzej fagotem (I'm just a fagooot jak spiewal pewien pan, ktoremu wowczas jeszcze wydawalo sie, ze wyglada jak Eddie V. )) Ale stalo sie najgorsze: podszywaja sie juz pod guru. Dla nie poznaki zaczeli od rekomendacji trailow, ale zobaczycie, ze zaraz poleca posty gloryfikujace Budke Suflera i Ryszarda Rynkowskiego... (albo - wlasnie straszna mysl mi przyszla do glowy - Mietka "Boskiego" Szczesniaka) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Rekomendacja płyty 13.12.02, 12:56 Mówiłam, że to odpowiedzialne ... No dobrze, a jak to jest z pytaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka ale mieciu... 13.12.02, 13:57 miecio4 napisał: > Prosze bardzo. Kto jej nie posłucha ten trąba. Ja bym posłucham, tylko skąd ją wziąć?? Nigdzie nie ma W Empiku drogo, a do MM daleko (( Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ale mieciu... 13.12.02, 14:01 Zaliczam tez odsłuchy fragmentów)www.stereo.pl/php/tytul.php?idt=110051 Chociaz takie fragmenty nic nie mówia o zawartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: ale mieciu... 13.12.02, 14:36 Jak jest w stereo.pl to ja sobie kupię (a jeszcze jakieś 2 tygodnie temu nie było). No to fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ale mieciu... 13.12.02, 15:12 martolka napisała: > Jak jest w stereo.pl to ja sobie kupię (a jeszcze jakieś 2 tygodnie temu nie > było). Nie kupuj w ciemno tylko posłuchaj gdzieś najpierw. Nie bedzie Ci sie podobać a potem bedzie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: ale mieciu... 13.12.02, 16:27 miecio4 napisał: > Nie kupuj w ciemno tylko posłuchaj gdzieś najpierw. > Nie bedzie Ci sie podobać a potem bedzie na mnie. najwyżej oddasz mi co zapłacę - poniesionych innych wydatków bądź szkód łaskawie nie wliczę ))) Odpowiedz Link Zgłoś