czyntara 12.01.06, 15:07 Jaki jest na niego sposób(o ile taki istnieje)?Oprócz seksu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Maminsynek 12.01.06, 15:09 Seks to zzaden sposob na maminsynka.Izolacja od mamusi?Bo szantazem tez nic sie nie zyska.Krzykami i placzami tez nie.Ale szczerze mowiac to maminsynkow nigdy nie mialam wiec mowie tylko to co zaobserwowalam u innych,i z porad forumowych na FK Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:11 izolacja:) to chyba najlepszy sposob. moja znajoma poklucila sie z mamuska ukochanego i tez ma spokoj, bo w ogole sie nie widuja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:12 Izolacja... to nie jest takie proste jeżeli mieszkają razem. Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:17 objawia sie tym ze facet nic nie zrobi bez wczesniejszego zapytania mamuski o zdanie.NIC i to doslownie;) Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:18 jak mieszkaja razem to ma problem...a nie moga zamieszkac osobno?? Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:22 ee no co ty:P przed wyjeciem dzwoni do mamy i pyta czy moze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:18 hmmm... chociażby wczoraj dzwonie do niego do pracy i mówię,że zrobiłam kolację i oczywiście zapraszam, no ale on już umówił się z mamusią i nie mógł odmówić żeby nie zrobić jej przykrości.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:20 o mieszkaniu to już kiedyś też rozmawialiśmy i wygląda to tak: on twierdzi że jak skończę studia zacznę pracę to on wyprowadza się kupujemy mieszkanie i jesteśmy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:22 a mowilas mu ze zle sie czujesz z jego matka?? Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:25 Nie chodzi o to, że źle się z nią czuję ja naewt ją lubie, po prostu może jestem o nią w jakiś sposób zadrosna i mówiłam mu o tym. On tłumaczy się trudnym dziciństwem(co jest prawdą) i charakterem, bo jest wrażliwy, ale i tak troche drażni mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: Maminsynek 12.01.06, 15:26 no to wyglada na to ze musisz chyba przywyknac... Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:28 Ciężko będzie, no ale chyba będę musiała, przynajmniej jeżeli chcę być z nim a chcę i to bardzo no i on też. Więc chyba nie jest to aż tak beznadziejna sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Maminsynek 12.01.06, 15:28 Eeee to nie jest tak zle.Chlopina martwi sie o matke,tak samo bedzie martwil sie o Ciebie pozniej.Ana kolacyjki zapraszaj wczesniej z wyprzedzeniem:)Z mamusia Kochana nie wygrasz ale zaskarbic sobie mozesz jego milosc,czas,uwage,poswiecenie:)W koncu jestes kobieta wiec wiesz jakie sztuczki zastosowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:30 Dzięki, może rzeczywiście jestem troszkę przewrażliwiona(te dni heh)Dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
czyntara Re: Maminsynek 12.01.06, 15:27 O swojej matce nigdy nie powie inaczej niż mamusia. Chyba każdy koch iszanuje swoich rodziców, ale nie wiem takie relacje są dla mnie dziwne.Pzrecież jesteśmy razem i to powinno być ważne. Odpowiedz Link Zgłoś