ponurak 20.12.02, 20:12 w teorii muzyki sporo spośród was to prawdziwi experci a co z praktyką? czy realnie są na forum "muzyka" osoby, które grają na jakimś instrumencie? zespół, band, tercet, filharmonia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laurka Re: czy ktoś gra? IP: *.acn.waw.pl 20.12.02, 20:27 Dobre pytanie ale nie wiem czy nie lepiej osobiście się dowiadywać np. na czacie Ja nie gram (nie licząc fletu w podstawówce) ale wiem że niektórzy tak, tylko może nie będą chcieli się chwalić (całkiem niesłusznie zresztą) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: czy ktoś gra? 20.12.02, 20:27 pozwole sobie odpowiedzieć za kogoś, jakiś czas temu Crotalus ogłaszał na forum że może rozesłać chętnym swoją twórczosć gitarową, skorzystałem z tego dlatego wiem że napewno on gra, a czy pozostali to nie wiem, ponoc na promocji ksiązki w krakowie forumowicze(jasiek, teddy itp.) prezentowali swoje umiejętności muzyczne, ale trzeba by zapytać u źródeł jeśli chodzi o mnie to ja raczej na niczym nie gram.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: czy ktoś gra? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 20.12.02, 20:30 Jak byłem w podstawówce to przez 6 lat brałem lekcje gry na fortepianie. Od tamtego czasu pozostał mi uraz do muzyki klasycznej, a zarazem sympatia do instrumentów klawiszowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: czy ktoś gra? 20.12.02, 20:39 Gość portalu: As napisał(a): > pozostał mi uraz do muzyki klasycznej, a zarazem sympatia do > instrumentów klawiszowych. a czy tę sympatię okazujesz w konkretnej formie czy ten wstręt do gam i pasaży odrzucił cię od muzyki na dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: czy ktoś gra? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 21.12.02, 09:45 ponurak napisała: > Gość portalu: As napisał(a): > > > pozostał mi uraz do muzyki klasycznej, a zarazem sympatia do > > instrumentów klawiszowych. > > a czy tę sympatię okazujesz w konkretnej formie czy ten wstręt do gam i pasaży > odrzucił cię od muzyki na dobre ? Ta sympatia przejawia się w tym że lubię muzykę w której wykorzystuje się instrumenty klawiszowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: czy ktoś gra? IP: *.idea.pl 21.12.02, 00:40 A i owszem, chyba mój nick wszystko wyjaśnia... Odpowiedz Link Zgłoś
thone Re: czy ktoś gra? 21.12.02, 14:40 Owszem - wspoltworze Sith Of Thone. Szczegoly na naszej stronie www.sithofthone.site.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: czy ktoś gra? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 22:23 Gitara klasyczna, wyłącznie w domowym zaciszu, i kiedyś (dawno) wokal w punkowej kapeli Stage of Rage - to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: czy ktoś gra? 21.12.02, 22:44 Póki co jest: 2 gitary (w tym jedna na pewno klasyczna), bass i piano. Tercet lub kwartet, to chyba zależy od układów np. choreograficznych Odpowiedz Link Zgłoś