Dodaj do ulubionych

Konkurs - OGŁOSZENIE WYNIKÓW

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.01.03, 19:46
A więc odpowiedź na moje pytanie brzmi:
Eddie Jobson, Bill Bruford i John Wetton, przed założeniem grupy UK spotkali
się już na płycie "USA" King Crimson w roku 1975 (choć Jobson partię
skrzypiec dograł w studiu).

Zwycięzcą został Ilhan
Jako drugi odpowiedział Marcin M.
Warunkow miejsce trzecie przyznane zostało aric'owi

Gratuluję zwycięzcom, choć ubolewam nad niską frekwencją (nie było Vulture'a,
Teddy'ego, Miecia, Cze 67 - czemu????)
Obserwuj wątek
    • ilhan !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 19:54
      O ile poprzednia tabelka była prawidłowa, klasyfikacja przedstawia się
      następująco:

1. Ilhan - 19 pkt

2. Madee - 17 pkt

3. Aric - 11 pkt

4. Martolka / Janek0 - 9pkt
      6. Munky - 8 pkt
      7. Mallina - 7 pkt
      8. Marcin - 5 pkt
      9. Loveletter - 4 pkt
      10. Teddy / Ydorius / Jack / Tomek / Cze67 - 3 pkt
      14. Gregkor - 2 pkt
      15. Garthanka / Starshine - 1 pkt

Dziękuję pięknie za uwagę smile))
      • marcin^ Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 20:49
        Ilhanie Mansiz - jestes nie do przejscia, grasz rownie dobrze jak w 11 Senola
        Gunesa ;o) Gratuluje i jestem ciekaw jak sobie poradzisz z moim pytaniem.
        • ilhan Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:08
          marcin^ napisał:

> Ilhanie Mansiz - jestes nie do przejscia, grasz rownie dobrze jak w 11 Senola
          > Gunesa ;o) Gratuluje i jestem ciekaw jak sobie poradzisz z moim pytaniem.

Marcinie, dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Gratuluję też znajomości
          tematyki piłkarskiej, jak również sukcesów w konkursie (zwanym też Pucharem
          Munky'egowink), gdyż, o ile dobrze pamiętam, bierzesz w nim udział od niedawna.

Dzisiaj to był przypadek, generalnie w tym "turnieju" rządzą przypadki i, żeby
          tu zaistnieć, trzeba mieć zdecydowanie więcej szczęścia niż wiedzy. Gdyby
          pytanie padło godzinę wcześniej, pewnie zupełnie kto inny zgarnąłby punkty.

A tak wogle to stwierdziłem już jakiś czas temu, że olewam konkurs... I znowu
          się dzisiaj nie udało... wink))

iLHan mansiz
          • teddy4 Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:12
            Ubolewam, że nie było mnie wtedy pod kompem - tym bardziej, że znałem odpowiedź.
            Pozdrowienia.
          • marcin^ Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:19
            ilhan napisał:

> Marcinie, dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Gratuluję też znajomości
            > tematyki piłkarskiej, jak również sukcesów w konkursie (zwanym też Pucharem
            > Munky'egowink), gdyż, o ile dobrze pamiętam, bierzesz w nim udział od niedawna.

od niedawna, niedawna a pkt zbieram za pytania z kompletnie mi obcej muzyki :-
            D, gram w zupelnie innej lidze wink

• ilhan Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:22
              marcin^ napisał:

> gram w zupelnie innej lidze wink

Czyżbyś wobec tego był Marcinem Kuźbą, środkowym napastnikiem Wisły
              Kraków??? wink)
              • teddy4 Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:24
                Albo raczej Marcinem Mięcielem?
                • marcin^ Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:31
                  teddy4 napisał:

> Albo raczej Marcinem Mięcielem?
                  teddy? teddy sheringham? u r welcome!
                  • ilhan Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:44
                    Teddy Sheringham, no no...
                    Marcin Kuźba, proszę bardzo...
                    Jeszcze zaraz się okaże, że Miecio to Mieczysław Agafon, niegdyś rozgrywający
                    Górnika Zabrze wink)))))
                    • Gość: mallina Re: !KLASYFIKACJA! IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.03, 21:47
                      a Tomek to oczywiscie Tomasz Hajto...
                    • miecio4 Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:47
                      ilhan napisał:

> Jeszcze zaraz się okaże, że Miecio to Mieczysław Agafon, niegdyś rozgrywający
                      > Górnika Zabrze

smile)))
                      • teddy4 Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:50
                        A cze to Czesław Czarnynoga - były napastnik GKS Tychy.
              • marcin^ Re: !KLASYFIKACJA! 10.01.03, 21:29
                ilhan napisał:

> marcin^ napisał:
                >
                > > gram w zupelnie innej lidze wink
                >
                > Czyżbyś wobec tego był Marcinem Kuźbą, środkowym napastnikiem Wisły
                > Kraków??? wink)
                >
                bingo! w Lausanne Sports było fajnie ale nasza ekstra klasa to jest to! i
                prezes basałaj sie cieszy bo kosztowałem tylko 70.000 $, hahaha
                • Gość: Tomek Mallina - pudło!!! IP: *.icpnet.pl 10.01.03, 22:30
                  Bo ja jestem Tomasz Wałdoch tongue_out
                  • mallina Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 22:50
                    hmm no tak, kto chcialby byc Hajta..
                    • ilhan Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 22:58
                      Ja bym chciał, on dobrze zarabia... A że rozumem nie grzeszy to inna
                      sprawa...wink))
                      • mallina Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:00
                        no wlasnie..a w dodatku popatrzec tez nie ma na co..
                        wiec juz odpusc te kase i zostan lepiej soba, ilhan..
                      • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:04
                        ilhan napisał:

> Ja bym chciał, on dobrze zarabia... A że rozumem nie grzeszy to inna
                        > sprawa...wink))
                        >
                        Ilhan, zawsze mnie to ciekawiło: dlaczego Mansiz a nie Hakan Sukur, albo
                        Yildiray Basturk, albo Umit Davala? ;o)
                        • miecio4 Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:08
                          Albo Gianluigi Buffon.
                          • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:10
                            miecio4 napisał:

> Albo Gianluigi Buffon.
                            widocznie Ilhan lubi grac "w napadzie", a Buffon to bramkarz...
                        • ilhan Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:10
                          marcin^ napisał:

> ilhan napisał:
                          >
                          > > Ja bym chciał, on dobrze zarabia... A że rozumem nie grzeszy to inna
                          > > sprawa...wink))
                          > >
                          > Ilhan, zawsze mnie to ciekawiło: dlaczego Mansiz a nie Hakan Sukur, albo
                          > Yildiray Basturk, albo Umit Davala? ;o)

Dlaczego??? Bo Ilhan Mansiz mnie zachwycił, oczarował swoją grą. Od pierwszego
                          jego kontaktu z piłką poczułem, że to jest ktoś nadzwyczajny, co potem
                          udowodnił... Od momentu, kiedy "przerobił" Roberto Carlosa przerzucając nad nim
                          piłkę piętą wiedziałem że to mój nowy idol... I tak dalej, i tak dalej, i tak
                          dalej...
                          Hakana Sukura nie lubię. Basturk i Davala są spoko, ale Ilhan to mój absolutny
                          bohater, poza tym od tamtych wolałbym Emre Belozoglu...
                          Aha, a tak w ogóle to to jest chyba Forum_Muzyka, prawda? wink)

To już wiesz...

Natomiast mnie teraz ciekawi dlaczego Marcin, a nie Jurek, Roman albo
                          Zdzisław? wink)))))))))))
                          • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:18
                            ilhan napisał:

> Natomiast mnie teraz ciekawi dlaczego Marcin, a nie Jurek, Roman albo
                            > Zdzisław? wink)))))))))))

no bo marcin kuzba to prawdziwy brylant i zloto, tak wlasnie jest.... uncertain
                            • ilhan Re: Mallina - pudło!!! 10.01.03, 23:35
                              marcin^ napisał:

> ilhan napisał:
                              >
                              > > Natomiast mnie teraz ciekawi dlaczego Marcin, a nie Jurek, Roman albo
                              > > Zdzisław? wink)))))))))))
                              >
                              > no bo marcin kuzba to prawdziwy brylant i zloto, tak wlasnie jest.... uncertain

A Jurek Podbrożny?
                              A Romek Szewczyk?
                              A Zdzisiu Kapka?
                              wink))))))

Dobra, skończmy te piłkarskie tematy lepiej, bo mi się już tu parę razy za to
                              dostało wink)

Pozdrawiam
                              • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 11.01.03, 18:03
                                ilhan napisał:

> Dobra, skończmy te piłkarskie tematy lepiej

oto słowa mistrza wink
                                • ilhan Re: Mallina - pudło!!! 11.01.03, 18:48
                                  marcin^ napisał:

> ilhan napisał:
                                  > > Dobra, skończmy te piłkarskie tematy lepiej

> oto słowa mistrza wink

Mistrza czego??? Czyżbym o czymś nie wiedział?

Pozdrawiam smile)
                                  • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 11.01.03, 18:57
                                    ilhan napisał:

> Mistrza czego??? Czyżbym o czymś nie wiedział?
                                    >
                                    > Pozdrawiam smile)
                                    >
                                    mistrza? no prawie, musisz cierpliwie poczekac do 2006, moze w Niemczech? upss,
                                    mialo nie byc nic o pilce kopanej wink

pozdrav.
                                    • ilhan Re: Mallina - pudło!!! 11.01.03, 19:09
                                      marcin^ napisał:

> mistrza? no prawie, musisz cierpliwie poczekac do 2006, moze w Niemczech?
                                      Hola hola!!! A to za półtora roku w Portugalii to co???

> upss, mialo nie byc nic o pilce kopanej wink
                                      Miało nie być, ale jest i będzie. I co nam zrobią??? wink)))
                                      • mallina Re:pilka nozna 11.01.03, 19:14
                                        nic nie "zrobia", oprocz zmiany podtytulu watkusmile))
                                        no w Niemczech to juz trwaja przygotowania do 2006!!
                                        a w mojej okolicy to bedzie ciekawie, trudno sie bedzie zdecydowac co obejrzec!
                                        smile
                                        • ilhan Re:pilka nozna 11.01.03, 19:21
                                          mallina napisała:

> nic nie "zrobia", oprocz zmiany podtytulu watkusmile))

Bardzo mądrze. Też tak miałem zrobić, ale byłaś pierwsza... smile)

> no w Niemczech to juz trwaja przygotowania do 2006!!
                                          > a w mojej okolicy to bedzie ciekawie, trudno sie bedzie zdecydowac co
                                          > obejrzec!
                                          > smile

Fajnie że w Niemczech... Pewnie się wybiorę...

No, oczywiście jak mnie trener Gunes weźmie pod uwagę przy ustalaniu
                                          składu wink))))))
                                        • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:25
                                          mallina napisała:

> a w mojej okolicy to bedzie ciekawie, trudno sie bedzie zdecydowac co
                                          obejrzec!
                                          jak to trudno? bedziesz ogladac Ilhana Mansiza strzelajacego Panu Bogu w oknowink
                                          • ilhan Re:pilka nozna 11.01.03, 19:29
                                            marcin^ napisał:

> mallina napisała:
                                            >
                                            > > a w mojej okolicy to bedzie ciekawie, trudno sie bedzie zdecydowac co
                                            > obejrzec!
                                            > jak to trudno? bedziesz ogladac Ilhana Mansiza strzelajacego Panu Bogu w
                                            > oknowink

Chciałeś przez to powiedzieć, że będę uderzał w samo okienko bramki strzeżonej
                                            np. przez Olivera Kahna??? wink))
                                            • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:32
                                              ilhan napisał:

> Chciałeś przez to powiedzieć, że będę uderzał w samo okienko bramki
                                              strzeżonej
                                              > np. przez Olivera Kahna??? wink))
                                              >
                                              hmmm, zartownis. powiem tak - to jest myslenie zyczeniowe Ilhan, a myslenie jak
                                              wiadomo jest przyszlosciowe big_grin
                                              • ilhan Re:pilka nozna 11.01.03, 19:34
                                                marcin^ napisał:

> powiem tak - to jest myslenie zyczeniowe Ilhan, a myslenie jak
                                                > wiadomo jest przyszlosciowe big_grin

Kuźba, Wy mi tu, kuźwa, nie filozujcie, tylko grajcie!! Na Lacjo się szykować,
                                                ale już!!
                                                wink)
                                                • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:38
                                                  ilhan napisał:

> Kuźba, Wy mi tu, kuźwa, nie filozujcie, tylko grajcie!! Na Lacjo się
                                                  szykować,
                                                  > ale już!!
                                                  > wink)

Ilhan, tylko Heniowi Kasperczakowi nic nie mowcie ze ja w sieci siedze zamiast
                                                  cwiczyc "uruchamianie Zurawskiego".
                                                  wink
                                                • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:40
                                                  ilhan napisał:

szykować,
                                                  > ale już!!
                                                  > wink)

Ilhan, tylko Heniowi Kasperczakowi nic nie mowcie ze ja w sieci siedze zamiast
                                                  cwiczyc "uruchamianie Zurawskiego".
                                                  wink
                                                • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:44
                                                  ilhan napisał:

szykować,
                                                  > ale już!!
                                                  > wink)
                                                  tak jest panie trenerze!
                                                • marcin^ Re:pilka nozna 11.01.03, 19:46
                                                  ilhan napisał:

szykować,
                                                  > ale już!!
                                                  > wink)
                                                  tak jest panie trenerze!
                                      • marcin^ Re: Mallina - pudło!!! 11.01.03, 19:19
                                        ilhan napisał:

> Hola hola!!! A to za półtora roku w Portugalii to co???
                                        eee, europa. myslalem ze mierzysz w najwyzsze cele, ha?

> Miało nie być, ale jest i będzie. I co nam zrobią??? wink)))
                                        a tak wogole to ja futbolu nie cierpie, to powiedzialem ja - marcin kuzba wink
                                        • ilhan Piłka nożna raz jeszcze 11.01.03, 19:25
                                          marcin^ napisał:

> ilhan napisał:
                                          >
                                          > > Hola hola!!! A to za półtora roku w Portugalii to co???
                                          > eee, europa. myslalem ze mierzysz w najwyzsze cele, ha?

Powoli, powoli... Na razie mistrzostwo Turcji, potem Europa, w końcu Świat.

> > Miało nie być, ale jest i będzie. I co nam zrobią??? wink)))
                                          > a tak wogole to ja futbolu nie cierpie, to powiedzialem ja - marcin kuzba wink

Dobra dobra, Wy mi tu, Kuźba, nie ściemniajcie i powiedzcie wreszcie czego ten
                                          Kosowski chce odejść z tej Waszej Wisły? Zrobiliście mu coś czy co?? wink)
                                          • marcin^ Re: Piłka nożna raz jeszcze 11.01.03, 19:29
                                            ilhan napisał:

>
                                            > Dobra dobra, Wy mi tu, Kuźba, nie ściemniajcie i powiedzcie wreszcie czego
                                            ten
                                            > Kosowski chce odejść z tej Waszej Wisły? Zrobiliście mu coś czy co?? wink)
                                            a gdzie tam, Kosa chce isc sladami niejakiego Klinsmanna - wiesz, chce sie
                                            podszkolic z hiszpanskiego, mowi ze woli ogladac Aldomovara w orginale. To
                                            dobry chlopak, ja mu tam wierze....
                                            • ilhan Re: Piłka nożna raz jeszcze 11.01.03, 19:31
                                              marcin^ napisał:

> wiesz, chce sie
                                              > podszkolic z hiszpanskiego, mowi ze woli ogladac Aldomovara w orginale.

A może chce wreszcie zrozumieć o czym śpiewają te trzy z Las Ketchup??? smile
                                              • marcin^ Re: Piłka nożna raz jeszcze 11.01.03, 19:34
                                                ilhan napisał:

> A może chce wreszcie zrozumieć o czym śpiewają te trzy z Las Ketchup??? smile

smile)))
                                                • mallina Re: Piłka nożna raz jeszcze 11.01.03, 19:36
                                                  no prosze..i udalo sie polaczyc muzyke z pilka noznasmile
                                                  • ilhan KLASYKA POLSKIEJ PIOSENKI PIŁKARSKIEJ 11.01.03, 19:47
                                                    To ja jeszcze bardziej połączę smile

MARIA KOTERBSKA 'On gra na skrzydle'
                                                    MARYLA RODOWICZ 'Futbol, Futbol'
                                                    MARYLA RODOWICZ 'Mój chłopiec piłkę kopie'
                                                    ANDRZEJ DĄBROWSKI 'A ty się bracie nie denerwuj'
                                                    ZESPÓŁ TEATRU NA TARGÓWKU 'Polska Gola'
                                                    NO TO CO 'Po zielonej trawie'
                                                    KRZYSZTOF KRAWCZYK 'Piłka w grze'
                                                    SŁAWEK KOWALEWSKI 'Nie pojadę do Hiszpanii'
                                                    BOHDAN ŁAZUKA 'Tajemnice Mundialu'
                                                    KRZYSZTOF KRAWCZYK 'Wygrajmy jeszcze'
                                                    STANISŁAW SOJKA 'Piłkarski Poker'

To musiały być czasy...
                                                    Ech, łza się w oku kręci... Szczególnie gdy przypomni się Marek Torzewski
                                                    intonujący 'Do przooodu Polskooooo' wink)))))
                                                  • ilhan KLASYKA POLSKIEJ PIOSENKI PIŁKARSKIEJ 11.01.03, 19:48

To musiały być czasy...
                                                  • ilhan KLASYKA POLSKIEJ PIOSENKI PIŁKARSKIEJ 11.01.03, 19:49

To musiały być czasy...
                                                  • ilhan KLASYKA POLSKIEJ PIOSENKI PIŁKARSKIEJ 11.01.03, 19:50

To musiały być czasy...
                                                  • madee1 O mamo... 11.01.03, 20:01
                                                    Coś na tych Bielanach jest chyba inny skład powietrza... Najpierw Vulture,
                                                    teraz Ty...
                                                    A w ogóle (tj. wogle) to, jako moja prawa ręka, miałeś tu pilnować porządku, a
                                                    Tobie tylko piłka w głowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka