jazzfoxy 26.06.06, 20:19 Moze spotkamy sie w wiecej niz trzy osoby? Co Wy na to? Warszawa, Szczecin, Lublin? A moze Lodz, byloby sprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: Zlot wariatów forumowych 26.06.06, 22:58 ja się z okolyc crackoffa nie ruszam... Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Zlot wariatów forumowych 28.06.06, 09:25 bardzo chętnie, ale poza w-wę będzie mi się trudno ruszyć (sami rozumiecie: żona, dzieci. może kutno jeszcze wchodziłoby w grę ale lepiej ożarów)) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Zlot wariatów forumowych 28.06.06, 09:31 Chyba poza Warszawę ze spotkaniem się nie ruszymy (w końcu większość chyba jest stąd), ale jakby co to się piszę. Jakiś sobotni wieczór byłby miły ) Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Zlot wariatów forumowych 28.06.06, 12:30 coś nie tak wyszło! proponuję spotkanie na "ziemiach odzyskanych", 7 lipca Zamk Książąt Pomorskich - koncert Richarda Bony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Zlot wariatów forumowych 28.06.06, 12:37 a po koncercie się będziemy integrować i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 28.06.06, 14:20 miles9 napisał: > a po koncercie się będziemy integrować > i nie tylko Brzmi ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 30.06.06, 22:06 a ja proponuję klub Helicon w jakąś niedzielę - kiedyś tam były jakieś koncerty jazzowe na video lub Tygmont - miejsce pewniak - np w niedzielę na godzinę przed koncertem .... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 02.07.06, 15:14 km500 napisał: > a ja proponuję klub Helicon w jakąś niedzielę - kiedyś tam były jakieś koncerty > jazzowe na video lub Tygmont - miejsce pewniak - np w niedzielę na godzinę prz > ed koncertem .... Tygmont bylby dobry na popoludniowe spotkanie, a pozniej koncert. Tylko kto chetny na spotaknie w W-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Zlot wariatów forumowych 02.07.06, 16:56 jazzfoxy napisała: > Tygmont bylby dobry na popoludniowe spotkanie, a pozniej koncert. > Tylko kto chetny na spotaknie w W-wie? > bardzo chętnie, pod warunkiem że akurat nie będę miał pilnej pracy. czyli innymi słowy, jestem chętny, ale całkowicie nieprzewidywalny aha, i jeśli można, to nie 15 lipca, bo idę do ft sponiewierać się za pomocą neumy i szalonego korka z jego pijanym saksofonem Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 02.07.06, 15:47 Bardzo sympatyczna propozycja Jestem na tak! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Zlot wariatów forumowych 25.08.06, 18:46 Coś wyszło z tych planów? pomysł takiego spotkania jest bardzo fajny, ja bym się z chęcią z wami zobaczyło, mimo żem nowa szkoda tylko, że tak daleko kurcze, ja codziennie pracuję, a od września jak nie będę pracowaać, to będę siedzieć w szkole muzycznej, a potem jeszcze studia, hehehe ale nigdy w naszej stolicy nie byłam (wstyd się przyznać), ale może da się ustalić termin faktycznie przy jakimś dużym koncercie, którego po prostu nie sposób będzie ominąć ? keep planning Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 25.08.06, 19:41 Nam nawet w W-wie ciezko sie spotkac w wiekszym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 29.08.06, 18:25 Podciagam watek i prosze o wpis kto jest zainteresowany: 1. bede 2. jakie miasto? 3. jaki termin? PS Proponuje wrzesien. Ja sie dostosuje do terminu i miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 29.08.06, 21:20 Byle nie w pierwszym tygodniu wrzesnia bo nie ma mnie w Polsce, a potem to juz jestem i jestem.. A co sie tyczy miejsca, to zapewne kazdy bedzie egoista w tej kwestii i bedzie chcial zeby to bylo w miescie, w ktorym mieszka..) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radcawegrowicz Re: Zlot wariatów forumowych 29.08.06, 23:21 ech ludkowie jazzowi, bujacie w obłokach i tyle. Jak znam życie to z takich pomysłów na spotkanie w tzw realu nic nie wyjdzie. Większość udzielających się na tym czy innym forum internetowym woli pozostać anonimowymi. Takie spotkanie oko w oko może okazac się dużym rozczarowaniem więc lepiej nie ryzykować. PS Tygmont to fajny jazzowy lokal, mają tam niemal codziennie dobre darmowe koncerty ale niestety mają też tam b. drogie alkohole np piwo po 9 zł a jak dla mnie jazz na żywo najlepiej słucha się z piwem w ręku (ale nie jednym) ale cóż obcowanie ze sztuką wymaga wyrzeczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 29.08.06, 23:38 bujać napewno bujamy, ale nie z tego powodu, przy spotkaniach nie szukamy wrażeń tudzież przypadkowych znajomości..., itd, to nie to forum... Szukamy możliwości wspólnego rozkoszowania się muzą, porozmawiania, wymiany muzycznych doświadczeń, dyskusji..., nie tylko zwiążane z jazzem. Odnośnie Tygmontu, koncerty mają nawet niezłe a ceny,no cóż takie jak prawie wwzędzie, w Helicon Jazz Cafe na Nowym Mieście jest taniej i przeto kasowo łatwiej jest zdzierżyć.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 30.08.06, 09:01 To ja sie nie zgodze. Takie spotkanie forumowe mam juz za soba i udalo sie jak najbardziej, dlatego wierze, ze i to wyjdzie. Poza tym spora czesc z nas juz sie spotkala i polubila. Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 30.08.06, 20:26 ja chętnie ale może przy okazji jakiegoś koncertu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 31.08.06, 17:09 Dlaczego spoza W-wy nikt nie wyrazil checi? Ewce, Miles i pozostali .... Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Zlot wariatów forumowych 31.08.06, 19:30 Chęci są i to duże, tylko z czasem, urlopem jest problem. A tak serio to w Warszawie będę pewnie 1 listopada. To dobry czas na zaduszki jazzowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jastej Re: Zlot wariatów forumowych 31.08.06, 20:32 Właśnie - chęci są, tylko ciągle jakieś "ale"... Mam ten sam problem, choć pamiętam czasy, gdy od rana pracowałem, potem jechałem całą noc do Warszawy, by przez dzień pochodzić za płytami, nutami i książkami, zobaczyć jakąś wystawę a wieczorem koniecznie koncert, w nocy powrót do domu i rano do pracy. Wszystko w dobrej formie. Teraz z formą nie jest tak jak było, ale chęci pozostały. Cóż, może kiedyś...? jastej Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Zlot wariatów forumowych 31.08.06, 20:29 To ja będę pierwszym (?) pozawarszawiakiem, który głasza swoje chęcie na spotkanie forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 31.08.06, 21:29 Urrraaaa! Libl na prezydenta!!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: Zlot wariatów forumowych 01.09.06, 11:51 jazzfoxy napisała: > Dlaczego spoza W-wy nikt nie wyrazil checi? > Ewce, Miles i pozostali .... Chęć wyrażam i obiecuję, że bardzo się postaram móc. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 04.09.06, 11:11 podciagam, kto jeszcze chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 04.09.06, 11:28 oczywiście, ze się piszę, na dzisiaj jestem na tak, o ile w zlot będzie w Warszawie, ale 28.09 - 30.09.2006 jestem na wyjeździe... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 04.09.06, 11:43 kossace napisał: > oczywiście, ze się piszę, na dzisiaj jestem na tak, o ile w zlot będzie w > Warszawie, ale 28.09 - 30.09.2006 jestem na wyjeździe... Kossace musisz byc. Moze wrocisz do 30.09 do wieczora? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 04.09.06, 12:31 do wieczora pewnie wrócę, ale w domu będą czekać na mnie, wygłodniałe po 2 dniach mojej nieobecności, moje 3 dziewczyny..., oj tak łatwo tatusia nie puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Zlot wariatów forumowych 05.09.06, 00:00 To gdzie i kiedy ten zlot?...bo jak zwykle nie rozumiem...ale musze UWAZNIEJ czytac posty pozostalych forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 05.09.06, 10:13 Pharoah dopisz sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10967&w=47718711 To na razie wstepna lista, termin zawsze mozemy dopasowac do wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 17.09.06, 15:31 To na czym stanelo? Gdzie zjazd sie odbedzie, w jakim terminie, a i najwazniejsze oczywiscie, czy wogole sie odbedzie?? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Re: Zlot... a może po prostu wpadniecie na jam? 17.09.06, 20:43 I po sprawie. Termin i miejsce stałe. Zawsze coś świeżego. Czarny Lew, ul Dobra (róg Zajęczej - tzw. garaże). Poniedziałek od 21:30 do rana. LKF Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 18.09.06, 11:26 koss.ania napisała: > To na czym stanelo? Gdzie zjazd sie odbedzie, w jakim terminie, a i > najwazniejsze oczywiscie, czy wogole sie odbedzie?? > Pozdr. Obawiam sie, ze jak zwykle stanelo na dobrych checiach (moich). Aniu zawsze mozemy sie umowic we dwie na wodke, poza forum Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Zlot wariatów forumowych 18.09.06, 12:30 ja jestem jak najbardziej chętny i żeby było wszystko jasne, nie wódka jest dla mnie najważniejsza mój problem polega na tym, że jedyna płyta fme, którą przesłuchałem, była dla mnie zdecydowanie zbyt abstrakcyjna, więc jakoś nie mogę się zdecydować na koncert KV. ale jeżeli będzie to jedyny koncert wzbudzający zainteresowanie szerszego gremium, to odżałuję 4 dychy i się pojawię pozdrowienia pjetrek Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 18.09.06, 21:58 jazzfoxy napisała: > > > Obawiam sie, ze jak zwykle stanelo na dobrych checiach (moich). > Aniu zawsze mozemy sie umowic we dwie na wodke, poza forum I zdaje sie , ze nic innego nam Foxy nie pozostaje.. A z drugiej strony to wcale nie taki glupi pomysl, hehhee pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 29.09.06, 22:16 Ostatni weekend wrzesnia, a tu nic, wątek odszedł w zapomnienie.. hmm..czy jest jeszcze jakas nadzieja na ten tytułowy zlot wariatow forumowych??? Zróbmy cos, no..!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Nic tylko wziąć towarzystwo "za łeb" ! 30.09.06, 04:55 Kochani, "Znamy się mało", ale to nie znaczy, że nie moglibyśmy się poznać więcej/lepiej. Aby uciąć tej hydrze miotający się od tygodni łeb, proponuję gościnne wnętrza klubu Czarny Lew (ul.Dobra 33/35 róg ul.Zajęczej), w których nie tylko odbywają się wielce ciekwe jam sessions, ale także spotkać można wielce ciekawe postacie i osoby, a także ludzi, reprezentantów prawdziwego homo sapiens lub homo musicus, podążających za głosem serca i sentymentu do jaskini tytułowego Lwa co poniedziałek, po strawę dla duchowych trzewi. Jeżeli i Wy, drodzy współ-forumniści i forumnistki, nie możecie zdecydować się, w jaki sposób ujawnić swe fizyczności przed resztą wirtualnej gawiedzi, proponuję objawienie się w klubie Czarny Lew w najbliższy poniedziałek, o godzinie 22:00. Będziemy mogli nie tylko poznać się (i rozczarować/zachwycić* niepotrzebne skreślić), ale także czynnie lub biernie uczestniczyć w misterium jedynego w swoim rodzaju i w tym mieście wolnego jam session. I tyle. LKF p.s. Hasło "jazz klub" jak najbardziej na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Nic tylko wziąć towarzystwo "za łeb" ! 30.09.06, 17:17 Właśnie chodzi mi po głowie pomysł,żeby kupić sobie saksofon altowy. Ciekawe,ile mniej więcej czasu musiałbym poświęcić na naukę gry,żeby wziąć udział w jamie bez uczucia kompromitacji... Coż, grać jak Trzaska pewnie już nie będę... Bo cóż to za bierne uczestniczenie w takim spotkaniu...Fajne jest tylko czynne...tylko czynne... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Nic tylko wziąć towarzystwo "za łeb" ! 02.10.06, 18:56 Za leb,albo za morde...do idei spotkania w wiekszym gronie bardzo powoli sie przekonuje...bardzo powoli...wydaje mi sie,ze to raczej niemozliwe...oczywiscie Wy,mieszkancy miasta stolecznego W-wy i okolic,macie ulatwione zadanie...miejsce,ktore proponuje LKF,wydaje sie byc idealne...ja,gdybym mieszkal w Warszawie z pewnoscia bym skorzystal...wzialbym ze soba jakis tamburynek i dalbym czadu!!!!ale z Lublina troche daleko...pozdr.Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 16.11.06, 22:18 Wszystko to slowa puste, pisane i nie na papierze, i nie piorem.. Mamy listopad, lisc opadl i chyba wszystkich jakis marazm dopadl.. Chyba dawno przestalismy sie czarowac, nie?? W tym roku ze spotkania kupa, mowiac kolokwialnie Ale moze wiosna tchnie zycie w nasze plany, dotyczace forumowego spotkania? Zatem, oby do wiosny!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Zlot wariatów forumowych 16.11.06, 22:24 koss.ania napisała: > Wszystko to slowa puste, pisane i nie na papierze, i nie piorem.. > Mamy listopad, lisc opadl i chyba wszystkich jakis marazm dopadl.. > Chyba dawno przestalismy sie czarowac, nie?? W tym roku ze spotkania kupa, > mowiac kolokwialnie > Ale moze wiosna tchnie zycie w nasze plany, dotyczace forumowego spotkania? > Zatem, oby do wiosny!!! > Pozdr. hmmm...widze,ze nie tylko libl jest poeta... "Mamy listopad,lisc opadl i chyba wszystkich jakis marazm dopadl... w tym roku ze spotkania kupa" haiku o zlocie wariatow forumowych... Oby do wiosny Pozdrawiam P.S. Bikaver wciaz zakorkowany...ide juz spac Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 16.11.06, 22:32 Faraonie,jak juz wczesniej napisalam zycze dobrej nocy i milych snow, aczkolwiek widze ze Cie korci do tego Egri.. Ok, ja juz nic nie mowie)) Pozdr! ps.Ja sie w poety nie nadaje, jakos tak wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 09:07 To moze wybierzmy sie do LKF na jam session. Przyjedzie Pharaon i nam zagra na klarnecie Libl bedzie nam czytal wiersze, a my bedziemy sie bawic do rana. Ja przyniose wino. Podoba mi sie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 22:17 foxy, zazdroszczę Ci tej swobody i spontaniczności, mnie póki co na nie nie stać, może za parę lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 22:30 kossace napisał: > foxy, zazdroszczę Ci tej swobody i spontaniczności, mnie póki co na nie nie > stać, może za parę lat.. Kossace na pewno sie nie wymigasz. Nie wiem czy to swoboda, raczej checi Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 22:31 Foxy, bravooo!!!!!Bis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 23:03 extremis malis extrema remedia - na krańcowe zło krańcowe środki Ponial? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 23:05 ani trochę, chyba piany jestem nieco ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 23:28 Tez mowilem dzis po lacinie...z wiadomego powodu zaiste piekny to jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 23:26 Trza bylo nie szpanowac znajomoscia łaciny, heheheh.. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 17.11.06, 23:33 no tak , kiedyś język wulgarny miało sie na myśli język mówiony jedynie mową potoczną , bez żadnych wulgaryzmów rozumianych wobecnych czasach, ano ale język ewoluuje jak i jazz zresztą.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych-termin 17.11.06, 23:47 Rozumiem, ze termin - nastepny weekend wszystkim odpowiada? Warszafka ma sie stawic w komplecie. Nie bede juz wymieniac z nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych-termin 17.11.06, 23:53 foxy, sądzę że dałoby sie coś zaaranżować..., no w końcu no.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych-termin 17.11.06, 23:54 dla chcacego - nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych-termin 17.11.06, 23:54 Wujek w sobote????? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych-termin 18.11.06, 00:00 A po Wujku co? Gdzie bedziemy tanczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych-termin 18.11.06, 00:02 A no o tym nie pomyslalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych-termin 18.11.06, 00:21 potańczyć zawsze można na chodniku przy dogasającym świetle lamp ulicznych o poranku, majac w uszach rytm, jaki by on nie był.. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Zlot wariatów forumowych-termin 18.11.06, 00:26 kossace napisał: > potańczyć zawsze można na chodniku przy dogasającym świetle lamp ulicznych o > poranku, majac w uszach rytm, jaki by on nie był.. caly czas pamietajac,ze "jutro znow zaswieci slonce..." Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: Zlot wariatów forumowych 18.11.06, 17:39 Wczoraj żeście tu niezły zlot urządzili ) Żałuję, że mnie z Wami nie było Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 18.11.06, 20:35 ewce1 napisała: > Wczoraj żeście tu niezły zlot urządzili ) Żałuję, że mnie z Wami nie było Szkoda Ewce. Bawilam sie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 18.11.06, 21:40 >>>>re: festiwal WUJEK Kiedy się wybieracie ? piątek czy sobota ? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 19.11.06, 09:11 km500 napisał: > >>>>re: festiwal WUJEK > Kiedy się wybieracie ? piątek czy sobota ? planuję w sobotę, ponieważ mam zamiar pośpiewać z penelopą i zjeść parę stonek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 19.11.06, 16:15 kossace napisał: > planuję w sobotę, ponieważ mam zamiar pośpiewać z penelopą i zjeść parę > stonek ;D Ja tez moge tylko w sobote. Pjetrek i Jasiek: tez oczywiscie bedziecie? Moze spotkamy sie w FT wczesniej na piwku? Moge zarezerwowac stolik Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 19.11.06, 20:18 Czy ktoś z was widział inne kapele z soboty na innych koncertach i jak wypadają ? Pytam bo ja widziałem tylko Sing Sing Penelope w Składzie Butelek. Grają fajnie, klimatycznie. A pytam o koncerty bo nie zawsze dobra muza z płyty oznacza dobry koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 19.11.06, 20:38 km500 napisał: > > A pytam o koncerty bo nie zawsze dobra muza z płyty oznacza dobry koncert. No niestety, na to, to juz gwarancji nikt dac nie moze Pozostaje dobry nastroj, pozytywne nastawienie i czule ucho do obioru Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 07.12.06, 18:01 Zarzadzam zlot 16 grudnia! Niech sie wali, niech sie pali, zadnych zwolnien nie przyjmuje Ja i tak sie wybieram, bo chyba forum SF tez ma tam zlot Café Kulturalna (pl. Defilad 1, PKiN - od Marszałkowskiej) 16.12 g. 22 - Pink Freud (Wojtek Mazolewski - bass, Kuba Staruszkiewicz - drums, Tomek Zietek - trumpet, Tomek Duda - sax) Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Zlot wariatów forumowych 07.12.06, 21:06 Chetnie!!!Postaram sie byc!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 08.12.06, 17:10 Czy jakies zgloszenia juz odnotowalas Foxy? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 08.12.06, 17:13 koss.ania napisała: > Czy jakies zgloszenia juz odnotowalas Foxy? no jak to?.., ja się zgłaszam przecie.., będę.., a co! Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 10.12.06, 20:47 ja powinienem być czy ta godzina koncertu ( 22.00) oznacza że że przed nim jakiś inny koncert ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 10.12.06, 21:24 km500 napisał: > ja powinienem być > > czy ta godzina koncertu ( 22.00) oznacza że że przed nim jakiś inny koncert ? Tego nie wiem, raczej nie. Proponuje spotkanie ok.20. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 10.12.06, 21:34 To moze i ja bym sie skusila.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 10.12.06, 21:38 koss.ania napisała: > To moze i ja bym sie skusila.. Jakie moze? Tylko spotkajmy sie wczesniej, na kawie :p Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Zlot wariatów forumowych 10.12.06, 21:43 Na kawie?? Czy mam przez to rozumiec, ze planowany jest dluuuugi wieczor, zahaczajacy o noc???? ))a nie daj Boze i o ranek? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 15:25 Na ktora sie umawiamy w Kulturalnej? Na 19-20? Koncert jest o 22. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 15:39 jazzfoxy napisała: > Na ktora sie umawiamy w Kulturalnej? Na 19-20? > Koncert jest o 22. na 20:00 nie obiecuję, że będę ale o 21:00 powinienem już być. Rezerwujcie miejsca gdzieś w kącie Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 20:14 To na 20 ok? Kto jeszcze? Ja powinnam byc wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 20:15 Jakiś znak rozpoznawczy ? Bo z twarzy to znam tylko kossace i kossanię.... Ale jak będzie ciemno i nadymione to mogę nikogo nie poznać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 21:16 km500 napisał: > Jakiś znak rozpoznawczy ? Bo z twarzy to znam tylko kossace i kossanię.... > > Ale jak będzie ciemno i nadymione to mogę nikogo nie poznać : ) Znakow szczegolnych brak. Moge fotke wwyslac Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Zlot wariatów forumowych 14.12.06, 21:35 wyslij foxy, czasu szkoda szukać bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 15.12.06, 17:36 kossace napisał: > wyslij foxy, czasu szkoda szukać bedzie Moze lepiej nie A tak powaznie, to o 20 bedzie juz mnostwo ludzi, w dniu koncertu rezerwacji nie ma. Moze umowmy sie jakos, bo w tych oparach dymu naprawde ciezko bedzie sie odnalezc. km - podaj znaki szczegolne, to ja Cie znajde Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 15.12.06, 20:47 >>>>>>>>>>>> Moze lepiej nie A tak powaznie, to o 20 bedzie juz mnostwo ludzi, w dniu koncertu rezerwacji nie ma. Moze umowmy sie jakos, bo w tych oparach dymu naprawde ciezko bedzie sie odnalezc. ....................................... ludzi pewnie będzie sporo z uwagi nawet nie na sam koncert ale na dzień i porę (sobota wieczór), kto się pojawi 1-szy niech przytrzyma stolik z miejscami >>>>>>>>>>>>>>>>> km - podaj znaki szczególne, to ja Cie znajde ................................................. komórkę (bo tak latwiej) wyślę na priv’a, do kossace chyba gdzieś numer mam – muszę sprawdzić by the way, ile osób będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Zlot wariatów forumowych 17.12.06, 14:39 Bardzo dziekuje za przemily wieczor. Naliczylam ok.15 osob Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Zlot wariatów forumowych 17.12.06, 23:11 Fajne było : ) Do której jeszcze siedzieliście ? Libl , czy dotarłeś na dworzec ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Zlot wariatów forumowych 19.12.06, 21:29 km500 napisał: > Libl , czy dotarłeś na dworzec ? : ) Dotarłem, był całkiem blisko Odpowiedz Link Zgłoś