mapmuh 13.03.03, 17:58 Czy ktoś może wie coś na temat koncertów grupy Camel w Polsce? Wydaje mi się, że czytałem o takich planach na wiosnę tego roku, ale obecnie nie mogę niczego znaleźć. Czy coś mi się pokręciło z radości, czy Oni jednak przyjadą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PER Re: Camel live? IP: *.chello.pl 14.03.03, 20:42 Z tego co wiem Camel ma sie zjawic w Polszcze w czerwcu. Niestety dokladnej daty nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Camel live? IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 14.03.03, 21:55 _Miał_ się zjawić w czerwcu, ale Rockserwis się chyba nie dogadał z CP i aktualnie poszukiwany jest ktoś, kto ten koncert mógłby zorganizować. Czyli - na dzień dzisiejszy wygląda, że nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Camel live? 14.03.03, 22:40 Fatalnie. O ile się orientuję, miała to być trasa przełożonaa z roku 2002 na bieżący. Będę potwornie wściekły i osobiście porozmawiam z chłopakami z Rockserwis jeśli Camele nie przyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiak Re: Camel live? IP: 195.245.217.* 15.03.03, 00:05 Rock-Serwis nie ma nic do koncertow Camela, wiec prosze nie bic ludzi z RS. Rock-Serwis zreszta nigdy nie organizowal koncertow Camel w Polsce, choc aktywnie wspieral organizatorow. Tym razem wiele wskazuje na to ze Camel nie przyjedzie, choc nie jest to jeszcze pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Camel live? 15.03.03, 15:53 Bić nikogo nie chcę, biorą zresztą pod uwagę moją krzepę, żałowałbym tego nie tylko ze względów ewentualnych konsekwencji prawnych. Czy wiecie może do kogo bezpośredni mogę skierować moje pytanie? Jakiś adres, telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Camel live? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 18:06 mapmuh napisał: > Bić nikogo nie chcę, biorą zresztą pod uwagę moją krzepę, żałowałbym tego nie t > ylko ze względów ewentualnych konsekwencji prawnych. Czy wiecie może do kogo be > zpośredni mogę skierować moje pytanie? Jakiś adres, telefon? Może www.amc.pl ? Wiem, że Andrzej MArzec mial chyba w planach tą trasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Camel live? IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 16.03.03, 19:01 Gość portalu: greg napisał(a): > Może www.amc.pl ? Wiem, że Andrzej MArzec mial chyba w planach tą trasę Obie dotychczasowe trasy Camel organizowały AMC wraz z Rockserwisem. I podejrzewam, że tegoroczną trasę też chciałyby organizować, tylko pojawiły się jakieś przeszkody. Nota bene, jak na to, jak wdzięcznym rynkiem dla Camela jest Polska, to co się dzieje - najpierw z dystrybucją płyty, teraz z trasą koncertową - wydaje mi się dość dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś