Gość: Anka IP: *.rw.lublin.pl 27.03.03, 21:08 Odkąd Robert Leszczyński porzucił pracę w Gazecie, działa na swojej stronie internetowej. Czy ktoś z Was zna może ten adres? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Strona Leszcza IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 21:52 www.mopman.org Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Strona Leszcza 27.03.03, 23:00 Ta strona jest na poważnie czy na jajco? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Strona Leszcza 27.03.03, 23:02 To wbrew pozorom trudne pytanie. Zaglądnij tam, a sam się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Strona Leszcza 29.03.03, 07:54 Właśnie dlatego pytam, bo byłem. Nie za bardzo zrozumiałem zawartość strony, ale może nie jestem wystarczająco dojrzały. Na razie czekam, aż swoją stronę opracuje Artur Orzech. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Strona Leszcza 29.03.03, 16:03 vulture napisał: > Nie za bardzo zrozumiałem zawartość strony, > ale może nie jestem wystarczająco dojrzały. Niestety, ambitna sztuka wymaga poświęceń. Musisz wyhodowac w sobie więcej narcyzmu, egocentryzmu i samouwielbienia, a bez trudu zrozumiesz zawartą na stronie symbolikę i pojmiesz intencje jej autora (bohatera?). Do dzieła ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: a jednak tu jest zabawniej 31.03.03, 23:38 T.Kamel, gdy tylko dowiedział się, że Redaktor już swoja stronę posiada zzieleniał z zazdrości i pobiegł tworzyć własną. Boże, właśnie dotarło do mnie, że ja ,w sposób zupełnie nieuzasadniony, używam terminu: REDAKTOR !!! Siła przyzwyczajenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwer Strona to nic.. Muzyka Leszcza - to jest dopiero! IP: *.visp.energis.pl 30.03.03, 10:01 podobno w mtv classic chca puscic kawalek w ktorym Leszczu spiewa o "gazecie Wyborczej" per ""ty kurwo, ty szmato" jaki nagral zanim w niej zaczal prace... hehehe... nie moge sie doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: Strona Leszcza IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 13:31 Gość portalu: Anka napisał(a): > Odkąd Robert Leszczyński porzucił pracę w Gazecie .. a ja myslalem, ze go wylali na zbity dred Odpowiedz Link Zgłoś