Gość: Alicja IP: *.pap.edu.pl 04.07.03, 08:57 Czy ktos z Was sluchal plyty (najnowszej) zespolu Siedem? Chodzi mi o Pomarancze. Co o niej sadzicie? Nigdzie jej nie moge dostac ! Czy jest ktos jeszcze procz mnie kto lubi ten zespol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Zespol Siedem 04.07.03, 09:09 Miałam ich pierwszą płytę - świetna, nic o nich nie słychać, nie wiedziałam, że już jest druga ! Czy oni mają swoją stronę internetową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zespol Siedem IP: *.pap.edu.pl 04.07.03, 09:13 Druga plyta nazywa sie Pomarancze. Na 100 % jest juz na rynku. Niedawno byl czat z wokalistka na Onecie i chyba tam mozna posluchac ich dwoch nowych kawalkow. Maja strone internetowa na 100 % Wpisz w przegladarke Siedem, bo niepamietam w tej chwili jej adresu. A mi sie najbardziej podobala piosenka do ktorej teledysj krecony byl na gdanskiej Zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Zespol Siedem 04.07.03, 09:32 Siedem kojarzy mi się z wakacjami i z gdańskiem - dokładnie. fajne klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 08:57 A mi sie podoba Siedem w piosence "Absolutnie obca". Czy ktos moze sprawdzic w Warszawie przy okazji podrozowania po EMPIK-u czy jest juz ich plyta? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 08:58 Utwory tego nieszczęsnego zespołu są na stronie Wirtualnej Polski w dziale MP3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:02 Czemu nieszczesnego? Vulture, jestem ciekawy wlasnie Twojego zdania o nim. Mozesz cos skrobnac? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 09:05 Mogę - nie podoba mi się, ot co. Miałki pop uciekający w elektronikę. Za mało pomysłów, za dużo samych patentów aranżacyjnych. Nic dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:21 No to jeszcze jedno pytanie. A czy juz slyszales plyte "Pomarancze"? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 09:35 Słyszałem w radiu dwie piosenki, ale to nie jest muzyka, za jaką szaleję. Już nie mówię o tym, że singiel jest fatalny, a ma promować płytę... Odpowiedz Link Zgłoś