Dodaj do ulubionych

Zespol Siedem

IP: *.pap.edu.pl 04.07.03, 08:57
Czy ktos z Was sluchal plyty (najnowszej) zespolu Siedem? Chodzi mi o
Pomarancze. Co o niej sadzicie? Nigdzie jej nie moge dostac !

Czy jest ktos jeszcze procz mnie kto lubi ten zespol?
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: Zespol Siedem 04.07.03, 09:09
      Miałam ich pierwszą płytę - świetna, nic o nich nie słychać, nie wiedziałam, że
      już jest druga !

Czy oni mają swoją stronę internetową ?
      • Gość: Alicja Re: Zespol Siedem IP: *.pap.edu.pl 04.07.03, 09:13
        Druga plyta nazywa sie Pomarancze.

Na 100 % jest juz na rynku.

Niedawno byl czat z wokalistka na Onecie i chyba tam mozna posluchac ich dwoch
        nowych kawalkow. Maja strone internetowa na 100 % Wpisz w przegladarke Siedem,
        bo niepamietam w tej chwili jej adresu.

A mi sie najbardziej podobala piosenka do ktorej teledysj krecony byl na
        gdanskiej Zaspie.
        • wojtow Re: Zespol Siedem 04.07.03, 09:32
          Siedem kojarzy mi się z wakacjami i z gdańskiem - dokładnie. fajne klimaty.
          • Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 08:57
            A mi sie podoba Siedem w piosence "Absolutnie obca". Czy ktos moze sprawdzic w
            Warszawie przy okazji podrozowania po EMPIK-u czy jest juz ich plyta?
    • vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 08:58
      Utwory tego nieszczęsnego zespołu są na stronie Wirtualnej Polski w dziale MP3.
      • Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:02
        Czemu nieszczesnego? Vulture, jestem ciekawy wlasnie Twojego zdania o nim.
        Mozesz cos skrobnac?
        • vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 09:05
          Mogę - nie podoba mi się, ot co. Miałki pop uciekający w elektronikę. Za mało
          pomysłów, za dużo samych patentów aranżacyjnych. Nic dla mnie.
          • Gość: Maciek Re: Zespol Siedem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 09:21
            No to jeszcze jedno pytanie. A czy juz slyszales plyte "Pomarancze"?
            • vulture Re: Zespol Siedem 05.07.03, 09:35
              Słyszałem w radiu dwie piosenki, ale to nie jest muzyka, za jaką szaleję. Już
              nie mówię o tym, że singiel jest fatalny, a ma promować płytę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka