kustosz.m 03.09.03, 16:24 jestem ciekaw czy ktos slucha takich plyt Kronos Quartet Performs Philip Glass albo Early Music Kwartety Smyczkowe Goreckiego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: minimalisci grani przez Kronos 03.09.03, 17:56 Glass czy Reich grany przez Kronosów - jak specyficzny trunek, którego lampkę warto sobie nalać od czasu do czasu... Owszem, lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m Re: minimalisci grani przez Kronos 05.09.03, 17:02 > Owszem, lubię. milo wiedziec, to jest juz piec osob, o ktorych wiem, ze sluchaja. :-] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: minimalisci grani przez Kronos 11.09.03, 19:33 dlaczego specyficzny? na moje nieosłuchane ucho, płyta kronos performes glass zawiera utwory świetnie wpisujące się w kwartetową tradycję. kaz Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: minimalisci grani przez Kronos 19.09.03, 13:29 wiem, że mogę się narazić na potworną, morderczą kontrę ze strony ortodoksów spod znaku czystej muzyki sprzed mahlera i bez bacha, ale ośmielę się zaproponować miłośnikom minimalizmu nagrania zespołu "autechre". sama elektronika, ale jak wykorzystana! trunek zaprawdę specyficzny, więc może nie smakować, ale jeśli już zasmakuje, to doznania będę nieopisane. pozdrawiam ambientowo tym razem, kaz Odpowiedz Link Zgłoś