gaspar4 13.09.03, 16:09 W jaki sposób żegnacie tegoroczne lato?Bo ja tradycyjnie kilkoma browarami Wprawdzie można też pójść na imprezę pod chmurką,ale wykonawcy są na tyle żenujący że upiłbym się z rozpaczy chyba jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Pożegnanie lata 13.09.03, 17:38 Ja sie chyba wyjątkowo nawalę 10 browarami zamiast 8 Oczywiscie na powitanie jesieni też sie nawalę ale to dzień później Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Pożegnanie lata 13.09.03, 19:09 Chyba nikt nie przebije Miecia w każdym razie ja na pewno nie,no ale lato jest tylko raz w roku więc oblewajmy i zaśpiewajmy jeszcze raz:"Do lata,do lata,do lata piechotą będę szłaaa..." Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Pożegnanie lata 13.09.03, 22:32 By pożegnac lato specjalnie pojechałem do Kazimierza gdzie spotkałem przypadkiem grupke miłych młodych ludzi - nie dame nam jednak było napić się piwa - kelnerka miał słaby refleks Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pożegnanie lata 14.09.03, 20:22 jack9 napisał: > By pożegnac lato specjalnie pojechałem do Kazimierza gdzie spotkałem > przypadkiem grupke miłych młodych ludzi - nie dame nam jednak było napić się > piwa - kelnerka miał słaby refleks Pewnie byli już nawaleni i nie mogli przytrzymać kelnerki, ale ja na szczęście żadnych takich ludzi nie znam. Ciekawe, Jack, co Ty masz za znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Pożegnanie lata 17.09.03, 10:17 Ja na pozegnanie lata zamierzam zaprosic do siebie bande nieistniejacych popaprancow emocjonalnych, ktorzy sie nie znaja kurwa na subtelnosci, nie umieja sie zachowac, sa alkoholikami, sluchaja beznadziejnej muzyki, w ogole takie chamy i prostaki niczym John Zorn. I zamierzam upic sie w ich gronie i dobrze bawic. Odpowiedz Link Zgłoś