h8red 19.10.03, 21:16 Nie będzie SLSK'a. Przy instalacji to coś chce żebym bulił kasę. Byc może to tylko taka podpucha ale mi się nie chce sprawdzać )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Dear Ais 19.10.03, 21:19 nie instaluj z ich strony, tylko np. z wirtualnej polski, z dizłu mp3, programy, p2p, slsk i nakładkę na niego. spróbuj. Kuperowi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Dir Hejt 19.10.03, 21:20 Mi się Soulseek nie chciał dziś włączyć i - gdy chciałem z oficjalnej strony ściągnąć uaktualnienie żeby mi się włączał - też mi wyskakiwało gówno do płacenia. Olałem więc, ściągnąłem Soulseek z WP, uaktualnienie z jakiejś innej strony i... <chwila na wstrzymanie oddechu> ...nadal nie działa! Ale przynajmniej nie działa zupełnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dir Hejt 19.10.03, 21:23 ale hejt jest w Łodzi, może mu zadziała, mi działa...hejt, mister, spróbuj, no, no proszę Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture komunikat 19.10.03, 21:26 Could not connect to server. If your Internet connection is up, the server might be temporarily down. Please try again later and go to fucking hell. Thank you. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dear Ais 19.10.03, 22:59 No i widzisz, jak ci stara poczciwa ais poradzi, to ...Tylko z tym psem to cos długo na spacerach bywasz - czekaliśmy isięnie doczekaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Dear Ais 20.10.03, 08:49 Byłem długo, bo jakaś kretynka puszcza luzem swoje bydle, które ma w zwyczaju rzucać się na inne psy. To już któryś raz z kolei. Trochę czasu mi zajęło złapanie mojego psa po tym jak się wypiął ze smyczy. Następnym razem to chyba przyflekuje... tylko nie wiem komu... psu czy właścicielce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Dear Hejt 20.10.03, 10:33 Właścicielce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Dear Hejt 20.10.03, 11:44 Ale to jest kobieta. Jak tak ??? Mam przywalić babie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Dear Hejt 20.10.03, 11:57 No a psu ??????? Na maltretowanie zwierząt to ja się nie zagdzam. A babie?...no cóż, ja podobno też jestem babą, (choć wiele osób ma co do tego wątpliwości), ale nie będę w ramach solidarności jajników bronić zdziry Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais A, i BTW 20.10.03, 11:57 Fajne psiaki. Wszystko już wyniuchały co mam na biurku Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Oficjalne podziekowanie 20.10.03, 08:46 Tak jest Hejt. Zainstaluj z wp. Dziala jak cacy a korzystajac z okazji slicznie dziekuje pani Ais za podanie mi tej informacji. Dzieki temu jestem juz szczesliwym posiadaczem takich plyt jak koncertowe bootlegi Cure z Manachesteru z 1996, z Londynu z 2000, jakies 2 Tributy To Cure, koncertowy bootleg Sisters, a takze smiesznostki w rodzaju Palast Orchester mit Max Raabe (polecam - zajebiste covery z wokalem gosica ktory brzmi jak....nie powiem sami prawdzcie), czy nowa kultowa Wanka Wstanka & The Ludojades (niestety nie cale). JEszcze raz - DZIENX AIS Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Dear Cooper 20.10.03, 10:35 Nie ma sprawy, wiesz że jestem dobrą życzliwą miłą chętną do pomocy w trudnych życiowych sytuacjach osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Dear Ais 20.10.03, 13:13 Wreszcie gówno (czytaj slsk) ruszyło. Mozna sobie ściągnąc wersje 150 www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=cc24057dd41428c5a14d047cb5f24f9d&showtopic=3719 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.pajac zasrane piździelstwo działa 21.10.03, 07:01 Wyjebałem w pizdu wszystko i od nowa zainstalowałem wersję 150. Mam nową ksywkę Będę wieczorkiem, to zobaczycie, jaką. Jest tak ładna jak mój krawat. Odpowiedz Link Zgłoś