Dodaj do ulubionych

nowe dvd U2 i Red Hot

IP: 5.5R1D* / *.pg.com 17.11.03, 11:44
czy ktos moze zakupil te wydawnictwa i moze powiedziec czy warto ?
Szczegolnie interesuje mnie U2 bo z tego co widzialem w opisie to jest tam w
wiekszosci ten sam material co na koncertowce z Bostonu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: nikka Re: nowe dvd U2 i Red Hot IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.11.03, 11:57
      Rany boskie, Agent, kup jakąś porządną hejwimetalową płytę, zamiast jakichś
      red szitów kupować.
      konserwatystka wink
      • Gość: AgentCooper jak bonie dydy IP: 5.5R1D* / *.pg.com 17.11.03, 12:59
        nie lubie Nikkus hewimetalu bo jest za glosny, szybki i o szatanie spiewaja te
        zespoly...A RedHot jest mily, funkowy i w ogole taki sympatyczny.
        • nikka007 Re: jak bonie dydy 17.11.03, 15:49
          B Y Ł fajny, szczególnie z Boskim Navarro na wiośle. A teraz miętcy jacyś
          są...O szatanie czasem miło posłuchać smile
          • Gość: AgentCooper moja droga Nikko IP: 5.5R1D* / *.pg.com 17.11.03, 16:23
            to jest wlasnie tzw. miedzypokoleniowa roznica gustow bo jak dla mnie plytka na
            ktorej sie udzielal pan Dave eN. (ktorego notabene jako gitarzyste lubie) jest
            dla mnie zdecydowanie najslabsza produkcja RedHotow...

RHCP to przede wszystkim pan Frusciante ktory umie wygrywac bardzo ladne
            melodie a wlasnie to za co lubie Papryczki na ostatniej plycie (jak rowniez na
            Blood Sugar i Californication) to po prostu fajne i melodyjne piosenki.
            • nikka007 mój drogi Agencie 18.11.03, 10:18
              miło mi, że użyłeś takiej ładnej metafory starczego zmiętczenia smile))))))))
              hehe, czekaj na recenzję Tjamacika. Słuchalim i odpadlim <z rozpaczy>
        • Gość: otherside Re: jak bonie dydy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.11.03, 17:15
          Tak trzymaj Agent, rchp to sie zadne szity; ja sie nie wypowiem o hewimetalu
          bo nie chce ranić tutaj czyichkolwiek gustów
    • ihopeyouwilllikeme Re: nowe dvd U2 i Red Hot 17.11.03, 14:57
      Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

> czy ktos moze zakupil te wydawnictwa i moze powiedziec czy warto ?
      > Szczegolnie interesuje mnie U2 bo z tego co widzialem w opisie to jest tam w
      > wiekszosci ten sam material co na koncertowce z Bostonu ?

Ten sam ale nie taki sam. Piosenki które były w Bostonie, w Slane Castle w
      większości wypadły gorzej, za to w Slane były np. Out Of Control ( ze świetnym
      monologiem Bono ), Angel Of Harlem ( z Edgem obrzuconym czapką smile) albo All I
      Want Is You ( jako wstęp do Where The Streets Have No Name odpowiada mi
      bardziej ), nie mówiąc już o Pride, którego w Bostonie brakowało chyba
      najbardziej. No i atmosfera, plener, 90.000 ludzi... wprawdzie Bono śpiewa
      trochę gorzej, ale na pewno nie jest to fuszerka. No i na nowym DVD masz
      Unforgettable Fire Documentary. Polecam.
    • Gość: tośka Re: nowe dvd U2 i Red Hot IP: *.chello.pl 17.11.03, 15:41
      Dziś w empiku wszyscy byli niezmiernie zdziwieni moim pytaniem o nowe
      koncertowe dvd Red Hotów. Nikt nic nie słyszał, nikt nic nie wie. Dziwne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka