Gość: Kobza IP: 193.0.110.* 30.01.02, 00:45 Jak to bedzie z Cornellem? Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morello Re: Rage Against The Machine IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 01:43 Gość portalu: Kobza napisał(a): > Jak to bedzie z Cornellem? Co sadzicie? będzie super, naprawdę nie wierzę, żeby mogło być inaczej. z tym że to już nie będzie chyba ten, znany nam doskonale, RATM, tylko coś nowego i równie fajnego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Rage Against The Machine IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.01.02, 01:50 racja, to już nie będzie RATM, ale złe nie może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuerillA Re: Rage Against The Machine IP: *.looz.com.pl 30.01.02, 10:10 NIGDY NIE BEDZIE to samo, bo nie moze byc... jako ze MOrello jest teraz liderem, mysle ze beda ewoluowac w strone jakichs ekperymentow gitarowych... zobaczymy... ale i tak dla mnie TO JUZ NIE TO! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Rage Against The Machine 30.01.02, 10:29 Gość portalu: Kobza napisał(a): > Jak to bedzie z Cornellem? Co sadzicie? jak to powiedział jacek kuroń w 1989 r: być może nie będzie lepiej, ale na pewno będzie śmieszniej. )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Rage Against The Machine 30.01.02, 18:30 masz na mysli jego wysoki glos? ale co morello bedzie wyprawial, jak jest dodatkowa gitara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Rage Against The Machine IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 00:06 dekris napisał(a): > masz na mysli jego wysoki glos? > > ale co morello bedzie wyprawial, jak jest dodatkowa gitara? Słyszałem, że Cornell ma tylko śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Rage Against The Machine IP: *.mofnet.gov.pl 31.01.02, 08:49 dekris napisał(a): > masz na mysli jego wysoki glos? > Po prostu próbuje sobie wyobrazic, jak Cornell śpiewa FUCK YOU I WONT DO WHAT YOU TOLD ME !!!!! i nie mogę powstrzymać się od śmiechu....To największa pomyłka od czasu zatrudnienia Gillana w Black Sabbath.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Rage Against The Machine IP: *.sejm.gov.pl 31.01.02, 13:10 Świetny wokal, ale kompletnie tu nie pasuje. Powinni założyć nowy zespół, który by grał "pod" Cornella. Odpowiedz Link Zgłoś