Gość: gość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.07, 13:33 Czy ktoś z Was leczył się u dr Sankowskiego? Mam problemy z kolanem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azja Re: Dr Sankowski ortopeda IP: 156.17.170.* 25.10.07, 09:34 znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Dr Sankowski ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:33 A w jakim szpitalu pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Dr Sankowski ortopeda IP: *.e-wro.net.pl 25.10.07, 16:01 Ja miałam rownież problemy z kolanem. Postawił mnie na nogi dr Kentel. Namiary w codziennej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dr Sankowski ortopeda IP: *.wroc.one.pl 27.10.07, 20:14 obecnie pracuje w szpitalu na Trzebnickiej w byłym MSW, jest młodym , ale dobrym doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Dr Sankowski ortopeda IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.07, 16:22 Azja tak pisze, bo to jej koleś. Też miałem problemy z kolanem i jedyne co zrobił z nim Sankowski to wysłał mnie na artroskopie którą pierwszorzędnie mi skopali. Nie polecam, niby miły, ale jakiś sfrustrowany jakby łaskę robił, że leczy. Przyjmuje w Euro Medi Care, jest tam dwóch innych ortopedów mym zdaniem lepszych. Dobry jest dr Kacer i Kentel. A w ogóle to jak masz chore kolano to jedź do Puszczykowa albo Poznania bo tu kolanami w ogóle nie umią się zajmować. A rehabilitacja to już zupełna porażka. Ja po Poznaniu wreszcie widzę poprawę Odpowiedz Link Zgłoś