kkeicam 13.01.04, 16:04 Chciałbym poczytać/popisać coś o Złotowie... A tu ciągle Bushe, Ameryki, Unie Europejskie i takie tam głupoty... Ech.. kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fikus4 Re: Chciałbym... 13.01.04, 21:39 O Złotowie i OKOLICACH przeczytamy pewnie jutro w nowych OKOLICACH. Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Chciałbym... 14.01.04, 07:55 A maja te okolice jakas strone www? bo do Zlotowa mam 400km i poczta nie chce przyjac prenumeraty ;-) pozdrawiam srodowo kk Odpowiedz Link Zgłoś
pandor Re: Chciałbym... 14.01.04, 11:00 No wlasnie dlaczego nie zrobicie jakiej strony w internecie np. odplatnej. Jest tak duzo ludzi mieszkajacych poza Zlotowem. Wyjezdzajacych do pracy w ciagu tygodnia do Niemiec. Kazdy chetnie skorzysta z Waszej strony. Jesli tylko cos takiego zrobicie to podajcie w gazecie. Bo tak to trzeba wyslac do Niemiec przestarzale gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown9 Re: Chciałbym... 12.02.04, 21:56 Taka rolę powinna spełniac strona miejska z kamerkami i newsami. A nasza strona miejska, podawana w wielu miejscach jako oficjalna, jest jak na razie raczej wstydliwym okienkiem na internet miasta Złotowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Chciałbym... 13.02.04, 11:37 To przeczytalem na www.zlotow.pl WITAMY NA STRONIE MIASTA ZŁOTOWA !!! WITAMY!!! PRZEPRASZAMY ZA BRAK DANYCH STRONA W BUDOWIE i juz gratuluje kk Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown9 Re: Chciałbym... 13.02.04, 14:10 I tak własnie wyglada nasze miasto. W tak wielu miejscach, tak bardzo niedorobione. A tak niewiele wystarczy, byle tylko w odpowiednich działach UM pracowali odpowiedni ludzie... Hej piszmy na adres e-maila UM w Złotowie, ze zgłaszamy ja do jakiegoś antykonkursu. Już na calutkim świecie ludzie znaja się na internecie W Bangladeszu i Ghanie, w Mozambiku i Azerbejdżanie. Tylko nie w Złotowie, gdzie wszystko leży na głowie... radnego z aparatem cyfrowym w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
elmor Re: Chciałbym... 08.02.04, 20:48 Jaki problem? Wystarczy odrobina chęci, i można samemu zacząć jakiś wątek. Siedzieć i narzekać, że nikt nie pisze na nasze ulubione tematy jest łatwo. Trzeba samemu zrobić coś w tym kierunku. Nie wierzę, że w Złotowie nie dzieje się nic godnego uwagi. Jestem Złotowianinem, aktualnie poza miastem (jeszcze przynajmniej przez jakiś czas), ale staram się być na bieżąco. Myślałem że to forum mi to ułatwi w jakimś stopniu. Nie marudzić! Pisać! Odpowiedz Link Zgłoś