Gość: Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:56 Co sądzicie o cafe Klimaty? Czy może być alternatywą dla Baci i Bombardini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.11.05, 11:01 Oczywiście! panuje tam niesamowity klimat :) duzo mozna zawszieczyc wlascicielowi, ktory sprawia,ze chce sie tam byc ( mam na mysli mila obsluge) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawu Re: cafe Klimaty IP: *.netway.com.pl 04.11.05, 13:07 Miła obsługa i dobre jedzonko!!! Chyba najlepszy Strong z sokiem w Ostrowie. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: cafe Klimaty 13.11.05, 22:21 Chyba sie tam wybiore-nie bylem jeszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczki Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:39 no nie wiem czy są takie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: cafe Klimaty IP: *.sieroszewice.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 12:42 a co jest tym lokalem nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupencje Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:45 obsługa nie do końca jest taka miła..... nie wiadomo kto jest z obsługi a kto klijent bo jedzenie podawają we włochatych swetrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes Re: cafe Klimaty IP: 195.116.207.* 17.11.05, 18:34 nie pasuje mi klimat gdzie obok schabowego mozna wypic piwko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: cafe Klimaty IP: *.litex / *.litex.pl 14.12.05, 15:39 hmm, ja jednak wole wizyte w herbaciarni, cisza, spokój, fajny klimacik, jednym słowem polecam Pasjonatów Herbaty na Dąbrowskiego, naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 14.12.05, 19:20 szkoda,ze aromatyczna herbata nie zastąpi Fraydy:-) te anioły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp Re: cafe Klimaty IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 14:56 Masz rację! Też lubiłam FRAYDę! A jak się komu coś nie podoba w innych lokalach to zawsze ma wybór! Zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 27.12.05, 00:16 klimaty- jedzonko- zależy. pieczona goloneczka super.ale zdarza się często, że nie mają dań z karty. obsługa- tez różna od nbardzo miłych p[anów, po irytujące panie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybouszek Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:28 Tez uwielbiałam Frayde, szkoda ze ja zlikwidowano, bo panował tam niepowtarzalny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 03.01.06, 22:45 Szczerze...to cos z tym lokalem(czytaj:właścicielem)jest nie tak.Byłam tam niedawno z kumplem...nowo poznanym...a ten właśnie owy własciciel zachowywał się beznadziejnie:(Zwracał się do nas jak do swoich co najmniej bardzo dobrych znajomych i robił jakieś głupie miny.Nie wiem,może jest to metoda na przyciągnięcie klientów w stylu:"patrzcie jaki jestem wyluzowany",lecz mi się to nie bardzo podobało...to tyle...raczej juz tam nie zajrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kika234 Re: cafe Klimaty 04.01.06, 12:01 zgadzam się z Tobą, mnie też ten "właściciel" denerwuje. Mysli, że jest zabawny... a obsługujące tam panie...bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kika234 Re: cafe Klimaty 04.01.06, 11:58 no nie wiem czy taka miła ta obsługa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.01.06, 16:39 obsługa jest specyficzna...ale niestety wiele im mozna zadzieczyć - zwłaszcza szefowi lokalu, to On jest prowodyrem tego pozytywnie innego klimatu. Poza tym inaczej podchodzi do stałych klientów, inaczej do tymczasowych. Z czasem idzie przywyknąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:44 Świetna kafejka,wierzcie mi i te klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 17.01.06, 18:27 szkoda,ze odpowiedz nie zostala uzasadniona;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj bolo Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:16 knajpa jak wiele innych. nie jadałem ale słyszałem ze jedzonko ok, obsługa ani mnie niczym nie zachwyciła, ani nie oburzyła a najarane fajami tak jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:31 Z przykrością stwierdzam,ze klimaty juz nie istnieją....zal Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: cafe Klimaty 01.03.06, 23:25 Co to znaczy,że Klimaty nie istnieją ? czy zamkneli ten lokal? .Dawno tam nie byłam, a co do właściciela,to uwodzi kobiety swoim powłuczystym spojrzeniem. Ma w sobie coś takiego,że jak spojrzy to dziewczyna, nawet mężatka doświadczona po 30 czuje sie zażenowana hi hi ale jest miły i ma w sobie to coś, mi osobiście przypomina Krzysztofa Ibisza, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 02.03.06, 17:15 a wiec Miroslaw spakowal swoj interes...nieodwolalnie. Po klimatach pozostana klimatyczne wspomnienia. Co do uwodzenia i czarowania-mistrzostwo. Bedzie mi go brakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: cafe Klimaty 10.03.06, 21:20 Na miejscu ma być jakaś nowa knajpa, czy ktoś coś wie na temat nowych właścicieli i jak myślicie czy lokal się przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: cafe Klimaty 11.03.06, 12:35 Klimaty pozostaly klimatami! zmienil sie jedynie wlasciciel - pani Aleksandra jest rownie sympatyczną osobą. Otwarcie lokalu będzie mialo miejsce w dniu dzisiejszym tj. 11.03.2006 o godzinie 13:00... a czy sie przyjmnie....zobaczymy...jedno jest pewne-wiele się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garlic Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.04.06, 23:35 Klimaty otworzyły się na nowo około 3 tygodnie temu. Nowa właścicielka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m p Re: cafe Klimaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:27 Ale klimat sie juz dawno popsuł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 15.03.06, 16:18 Wie ktoś może czemu Mirek zwinął interes?? Nie jest to dla mnie do końca zrozumiałe bo raczej dobrze na tym zarabiał... Skąd ta nagła zmiana właściciela?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 15.03.06, 19:55 Teraz zarabia jeszcze lepiej.Pojechał do Angli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: cafe Klimaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:37 Masz rację, pewnie dobrze zarabiał ale tak naprawde to nie był jego interes tylko jego brata, bo to on wszystko sfinansował a Mirek "właściciel" bawił sie tylko w biznesmena. Az w końcu brat sie wkurzył i Mirek musi sie teraz wziąść do roboty żeby bratu oddac kase.I to tyle o Mirku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: cafe Klimaty IP: *.zelnet.pl 17.03.06, 22:02 Ehh.. niestety zmieniło się wszystko .. po remoncie byłam tam raz i to mi już wystarczy :/ po 20min razem ze znajomymi mieliśmy ochotę wyjść :/ po prostu nie dało się tam siedzieć dłużej .. przykro mi, ale "klimatu" już tam nie ma ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś fajny Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:25 hej , ja tam nie byłam po remoncie ale co przejezdzam autem przez Wiosny Ludów to lokal ciągle śwqieci pustkami, fiiiiiuuuuuuu oby nie upadł jak wiele innych interesów ,które się nie przyjęły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: cafe Klimaty IP: *.litex / *.litex.pl 06.04.06, 15:26 jak bys wszedł, lub weszła to by nie swiecił pustkami...a pozniej sie dziwic ze cos upada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 02.04.06, 23:06 Obsluga po zmianie wlascicielki jest beznadziejna.... powolna i malo zaradna:/ 15 minut czekania az pani podejdzie, by zapytac co podac chociaz jeszcze nie zdazyla podac kart. po otrzymaniu kart kolejne 15 minut czekania az podejdzie i przyjmie zamowienie. Potem nastepne 15 minut siedzenia i czekania na kawe... Ale jezeli siedzi sie w milym towarzystwie to mozna czekac:) jakis klimat to miejsce ma... Jak kazde;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś