Dodaj do ulubionych

cafe Klimaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:56
Co sądzicie o cafe Klimaty? Czy może być alternatywą dla Baci i Bombardini?
Obserwuj wątek
    • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.11.05, 11:01
      Oczywiście! panuje tam niesamowity klimat :) duzo mozna zawszieczyc
      wlascicielowi, ktory sprawia,ze chce sie tam byc ( mam na mysli mila obsluge)
      • Gość: Pawu Re: cafe Klimaty IP: *.netway.com.pl 04.11.05, 13:07
        Miła obsługa i dobre jedzonko!!! Chyba najlepszy Strong z sokiem w Ostrowie.
        Polecam!!!
        • kow3l Re: cafe Klimaty 13.11.05, 22:21
          Chyba sie tam wybiore-nie bylem jeszcze ;-)
          • Gość: kaczki Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:39
            no nie wiem czy są takie ok.
            • Gość: misia Re: cafe Klimaty IP: *.sieroszewice.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 12:42
              a co jest tym lokalem nie tak?
            • Gość: dupencje Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:45
              obsługa nie do końca jest taka miła..... nie wiadomo kto jest z obsługi a kto
              klijent bo jedzenie podawają we włochatych swetrach
              • Gość: tes Re: cafe Klimaty IP: 195.116.207.* 17.11.05, 18:34

nie pasuje mi klimat gdzie obok schabowego mozna wypic piwko..
                • Gość: moro Re: cafe Klimaty IP: *.litex / *.litex.pl 14.12.05, 15:39
                  hmm, ja jednak wole wizyte w herbaciarni, cisza, spokój, fajny klimacik, jednym
                  słowem polecam Pasjonatów Herbaty na Dąbrowskiego, naprawde warto!!!
                  • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 14.12.05, 19:20
                    szkoda,ze aromatyczna herbata nie zastąpi Fraydy:-) te anioły....
                    • Gość: bgp Re: cafe Klimaty IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 14:56
                      Masz rację! Też lubiłam FRAYDę! A jak się komu coś nie podoba w innych lokalach
                      to zawsze ma wybór! Zostać w domu.
                      • Gość: fafik Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 27.12.05, 00:16
                        klimaty- jedzonko- zależy. pieczona goloneczka super.ale zdarza się często, że
                        nie mają dań z karty. obsługa- tez różna od nbardzo miłych p[anów, po irytujące
                        panie:-)))
                      • Gość: Rybouszek Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:28
                        Tez uwielbiałam Frayde, szkoda ze ja zlikwidowano, bo panował tam
                        niepowtarzalny klimat.
                        • Gość: mika Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 03.01.06, 22:45
                          Szczerze...to cos z tym lokalem(czytaj:właścicielem)jest nie tak.Byłam tam
                          niedawno z kumplem...nowo poznanym...a ten właśnie owy własciciel zachowywał
                          się beznadziejnie:(Zwracał się do nas jak do swoich co najmniej bardzo dobrych
                          znajomych i robił jakieś głupie miny.Nie wiem,może jest to metoda na
                          przyciągnięcie klientów w stylu:"patrzcie jaki jestem wyluzowany",lecz mi się
                          to nie bardzo podobało...to tyle...raczej juz tam nie zajrzę...
                          • kika234 Re: cafe Klimaty 04.01.06, 12:01
                            zgadzam się z Tobą, mnie też ten "właściciel" denerwuje. Mysli, że jest
                            zabawny... a obsługujące tam panie...bez komentarza.
      • kika234 Re: cafe Klimaty 04.01.06, 11:58
        no nie wiem czy taka miła ta obsługa....
        • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.01.06, 16:39
          obsługa jest specyficzna...ale niestety wiele im mozna zadzieczyć - zwłaszcza
          szefowi lokalu, to On jest prowodyrem tego pozytywnie innego klimatu. Poza tym
          inaczej podchodzi do stałych klientów, inaczej do tymczasowych. Z czasem idzie
          przywyknąć :)
    • Gość: MP Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:44
      Świetna kafejka,wierzcie mi i te klimaty:)
      • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 17.01.06, 18:27
        szkoda,ze odpowiedz nie zostala uzasadniona;-)
        • Gość: dj bolo Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:16
          knajpa jak wiele innych. nie jadałem ale słyszałem ze jedzonko ok, obsługa ani
          mnie niczym nie zachwyciła, ani nie oburzyła a najarane fajami tak
          jak wszedzie
          • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:31
            Z przykrością stwierdzam,ze klimaty juz nie istnieją....zal
            • emcia34 Re: cafe Klimaty 01.03.06, 23:25
              Co to znaczy,że Klimaty nie istnieją ? czy zamkneli ten lokal? .Dawno tam nie
              byłam, a co do właściciela,to uwodzi kobiety swoim powłuczystym spojrzeniem. Ma
              w sobie coś takiego,że jak spojrzy to dziewczyna, nawet mężatka doświadczona po
              30 czuje sie zażenowana hi hi ale jest miły i ma w sobie to coś, mi osobiście
              przypomina Krzysztofa Ibisza, co Wy na to?
              • Gość: N_talia Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 02.03.06, 17:15
                a wiec Miroslaw spakowal swoj interes...nieodwolalnie. Po klimatach pozostana
                klimatyczne wspomnienia. Co do uwodzenia i czarowania-mistrzostwo. Bedzie mi go
                brakowac.
                • emcia34 Re: cafe Klimaty 10.03.06, 21:20
                  Na miejscu ma być jakaś nowa knajpa, czy ktoś coś wie na temat nowych
                  właścicieli i jak myślicie czy lokal się przyjmie?
                  • n_taliaaa Re: cafe Klimaty 11.03.06, 12:35
                    Klimaty pozostaly klimatami! zmienil sie jedynie wlasciciel - pani Aleksandra
                    jest rownie sympatyczną osobą. Otwarcie lokalu będzie mialo miejsce w dniu
                    dzisiejszym tj. 11.03.2006 o godzinie 13:00... a czy sie
                    przyjmnie....zobaczymy...jedno jest pewne-wiele się zmieni...
            • Gość: Garlic Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 04.04.06, 23:35
              Klimaty otworzyły się na nowo około 3 tygodnie temu. Nowa właścicielka! :-)
      • Gość: m p Re: cafe Klimaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:27
        Ale klimat sie juz dawno popsuł....
        • Gość: Aga Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 15.03.06, 16:18
          Wie ktoś może czemu Mirek zwinął interes?? Nie jest to dla mnie do końca
          zrozumiałe bo raczej dobrze na tym zarabiał... Skąd ta nagła zmiana
          właściciela?? :/
          • Gość: zigi Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 15.03.06, 19:55
            Teraz zarabia jeszcze lepiej.Pojechał do Angli.
          • Gość: bebe Re: cafe Klimaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:37
            Masz rację, pewnie dobrze zarabiał ale tak naprawde to nie był jego interes
            tylko jego brata, bo to on wszystko sfinansował a Mirek "właściciel" bawił sie
            tylko w biznesmena. Az w końcu brat sie wkurzył i Mirek musi sie teraz wziąść
            do roboty żeby bratu oddac kase.I to tyle o Mirku.
        • Gość: dori Re: cafe Klimaty IP: *.zelnet.pl 17.03.06, 22:02
          Ehh.. niestety zmieniło się wszystko .. po remoncie byłam tam raz i to mi już
          wystarczy :/ po 20min razem ze znajomymi mieliśmy ochotę wyjść :/ po prostu nie
          dało się tam siedzieć dłużej .. przykro mi, ale "klimatu" już tam nie ma ... :/
          • Gość: ktoś fajny Re: cafe Klimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:25
            hej , ja tam nie byłam po remoncie ale co przejezdzam autem przez Wiosny Ludów
            to lokal ciągle śwqieci pustkami, fiiiiiuuuuuuu oby nie upadł jak wiele innych
            interesów ,które się nie przyjęły
            • Gość: bob Re: cafe Klimaty IP: *.litex / *.litex.pl 06.04.06, 15:26
              jak bys wszedł, lub weszła to by nie swiecił pustkami...a pozniej sie dziwic ze
              cos upada...
    • Gość: margo Re: cafe Klimaty IP: *.promax.media.pl 02.04.06, 23:06
      Obsluga po zmianie wlascicielki jest beznadziejna.... powolna i malo zaradna:/
      15 minut czekania az pani podejdzie, by zapytac co podac chociaz jeszcze nie
      zdazyla podac kart. po otrzymaniu kart kolejne 15 minut czekania az podejdzie i
      przyjmie zamowienie. Potem nastepne 15 minut siedzenia i czekania na kawe...
      Ale jezeli siedzi sie w milym towarzystwie to mozna czekac:) jakis klimat to
      miejsce ma... Jak kazde;) PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka