trix-trax 12.03.05, 09:31 Myślę, że tyka przez weekend nie ma dostępu do sieci. Szykuje się nam weekend bez jadu. Ufff... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyka5 Re: Dzień bez jadu 12.03.05, 09:49 Ty chyba rzeczywiście jesteś kobietą lub kimś kobietopodobnym, bo dokonujesz nieustannej projekcji własnych emocji na innych ludzi. Jeśli idzie o dostęp do internetu, to tylko miejscowe komuchy milczą w sobotę i niedzielę, natomiast od poniedziałku do piątku zamiast pracować klikają dla zabawy. Ja korzystam wyłącznie ze swojego prywatnego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
bren.ton Re: Dzień bez jadu 14.03.05, 09:54 To ma byc dzien bez jadu a prowokujesz tyke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Dzień bez jadu 15.03.05, 14:01 Który to już dzień bez jadu...? jakoś smutno aż ;-) Wyłączyli Internet? kk Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Dzień bez jadu 15.03.05, 19:55 Gdzie wyłączyli internet, w Lubinie? Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Dzień bez jadu 17.03.05, 11:49 ej, no piszcie coś ;-) Naprawdę was od Internetu odcieli czy wszyscy byliscie jedna osoba, ktora ma rozdwojenie, a w zasadzie roztrzydziestorzenie jazni ;-) zycze szybkiego dostepu do sieci kk Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Dzień bez jadu 17.03.05, 20:47 Tak, to jest, kiedy jeden facet napstryka sobie nicków i sam ze sobą prowadzi gorące dysputy... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Dzień bez jadu 18.03.05, 15:22 No już jestem moje owieczki zbłąkane. Widzę, że brakuje Wam tematów do rozmów ;- P Jedynym pocieszeniem dla mnie po rozłące z netem jest powrót kkeicama na Forum! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś