Dodaj do ulubionych

Aktualności

16.02.06, 11:02
Tak sobie myślę, że słabość tej gazety polega na tym, że jej szef nigdy nie pracował w "porządnej" redakcji i swoją prowadzi po swojemu... jak to wychodzi, każdy sam widzi...
Obserwuj wątek
    • hirek711 Re: Aktualności 04.03.06, 21:55
      Masz rację Kasiu!!! Praktyka w "Wyborczej" pozwoliłaby rozwinąć mu skrzydła.
      Ojciec Michnik kocha swoje dzieci.
    • flatower Re: Aktualności 06.03.06, 19:35
      Pewien redaktor w tej gazecie zapomniał jak wygladają jego myśli!?Wiecie który?
      Jest młody i nazwisko jego zaczyna się jak ostatnia litera w alfabecie?
      • elmek Re: Aktualności 07.03.06, 08:18
        Naczelny AL już Tobie odpisał w wątku na temat burmistrza, ale się do tego nijak
        nie odniosłeś.
      • skraj100 Re: Aktualności 10.03.06, 00:13
        Flatower - współczuję Ci. Czytam Twoje teksty i widzę, ze nie ma Tobie żadnej
        radości życia. Wszystko o czym piszesz jest złe. Ciekaw jestem czy Ty dokonałeś
        czegokolwiek? Wydaje mi się, że na forum znajdujesz sposób do odreagowania
        kompleksów.Już wiosna blisko: słońce coraz wyżej i mocnej grzeje- zobaczysz, że
        świat jest piekny i ludzie są piekni - czego Ci życzę, łącząc serdeczności
        • flatower Re: Aktualności 10.03.06, 20:43
          skraj100 napisał:

> Flatower - współczuję Ci. Czytam Twoje teksty i widzę, ze nie ma Tobie żadnej
          > radości życia. Wszystko o czym piszesz jest złe. Ciekaw jestem czy Ty
          dokonałeś
          >
          > czegokolwiek? Wydaje mi się, że na forum znajdujesz sposób do odreagowania
          > kompleksów.Już wiosna blisko: słońce coraz wyżej i mocnej grzeje- zobaczysz,
          że
          >
          > świat jest piekny i ludzie są piekni - czego Ci życzę, łącząc serdeczności
        • flatower Re: Aktualności 10.03.06, 20:47
          Wszyscy zdają sie mnie znać na tym forum, tylko Ty pozostajesz biednym
          ignorantem ! Życzę Ci 10 % moich skromnnych osiągnięć a będziesz facetem z
          którym siądę do piwa.
    • flatower Re: Aktualności 10.03.06, 22:17
      Proponuję zagadkę! Za jej rozwiązanie będzie beczka piwa, do odbioru we
      wskazanej restauracji na terenie Złotowa! Pytanie brzmi: "Ile osób z redakcji
      Al jest obecnych na tym forum?."Warianty: 1/Wszyscy, 2/naczelny i 2 pretorian
      3/naczelny i dwóch bezczelnych."
      • prawdziwyantykomunista Re: Aktualności 12.03.06, 07:41
        Stawiam na odpowiedź nr 3.
      • galicjanka1 Re: Aktualności 12.03.06, 19:39
        Naczelny się nie kryje. Swój post do Ciebie podpisał nazwiskiem i pewnie czeka
        na odpowiedź. Z powyższego wynika, że żaden z trzech wariantów nie wchodzi w grę.
        • skraj100 Re: Aktualności 12.03.06, 21:31
          Pan Flatower jest jak prawdziwy bolszewik.Uznaje tylko spiskową teorię dziejów
          i wszedzie widzi wrogów. Swoją drogą pojawia się ciekawe spostrzeżenie. Ci
          którzy deklarują sie jako prawica twierdzą,że AL to trybuna Wełnika a więc
          lewicy a deklarujący sie jako lewica uważają, że AL to prawica i z tej
          przyczyny odżegnują się od gazety. Może więc jest to gazeta normalnych ludzi,
          bo jakoś tekstów politycznych tam nie znajduję. Od razu wyjaśnię, że nie jestem
          pracownikiem AL i nie pretorianem. Przy okazji pretorianie to straż zbrojna
          cesarska i od czasu Rzymu nie było już takiej formacji.Co do bezczelnośći
          proponuję p. Flatower by poczytał własne teksty.Chyba, że to forum ma służyć
          przedstawianiu jedynej słusznej myśli a reszta jak mutanty ma tylko czytać i
          milczeć. Pozdrówki dla wszystkich, także naszego językoznawcy / przychodzi mi
          na myśl inny wielki językoznawca śp. Józef W. Stalin/
          • skraj100 Re: Aktualności 12.03.06, 22:36
            Panie Flatower, ja Pana nie znam.Proponuje mi Pan bym osiągnął choć 10% tego co
            Pan a "wtedy usiądziemy na piwo". To raczej niemożliwe bo nawet 150% Pańskiego
            mnie by nie satysfakcjonowało. Ja ten pułap mam już za sobą od wielu lat.
            Powiedziano mi o tym forum i myślalem, że jest to miejsce ciekawej dyskusji.
            Tymczasem w wydaniu niektórych to tylko pyskówka i ja z żalem przyznaję, że
            dałem się wciągnąć na taki poziom.Ogarnęła mnie po prostu złość a emocje nie są
            dobrym doradcą. Jeśli mielibyśmy podyskutować poważnie o naszym mieście- piwo
            możemy wypić nawet bez licytacji o osiagnięcia. Nie warto szukać w każdym wroga
            a pisaniem na forum nie przekona Pan nikogo. Proszę zobaczyć, że Pańskie
            poglądy popiera 2-3 zwolenników a reszta mieszkańców / blisko 20.000 , licząc
            też niemowlęta/ ma je w nosie.Niech Pan wyjdzie na światło, stanie przed ludzmi
            i ich przekonuje nie kryjąc się za nickiem. Może mnie Pan też przekona. Za parę
            miesięcy będę oddawał głos w wyborach burmistrza. A takich ja ja jest tysiace.
            Jest więc o co walczyć.Może też Pan założyć gazetę, która zdobędzie rząd dusz.
            Wtedy stanie się Panu obojetne prywatne przedsięwzięcie pod nazwą AL.Łączę
            serdeczności.
      • gamek_2005 Re: Aktualności 09.04.06, 15:13
        ODPOWIADAM:
      • gamek_2005 Re: Aktualności 09.04.06, 15:14
        odpowiadam:siedzą wszyscy...z prikazem by "tępić"wszystkich nieprawomyślnych
        hahaha
        P.S.restaurację ja wskazuję czy ty?
        • madziaraplotkara Re: Aktualności 10.04.06, 20:20
          Dawno mnie tu nie bylo ale widze ze nic sie nie zmienia. Spiskowa teoria dziejow
          w wydaniu lokalnym kwitnie :)
        • dobijacz Re: Aktualności 06.07.06, 16:33
          Myślę, że czytają wszyscy, ale nikt nie pisze, bo się boją. Taka jest zapewne
          polityka w AL, że lepiej głowy nie wystawiać, bo się oberwie. Naczelny to kat.
          Pozdro
          • zlotowianin Re: Aktualności 06.07.06, 17:49
            a co takiego napisali, że wzbudziło to Twój lęk? Chyba nie masz na myśli tego
            co napisał o Edycie Górniak. Był moim zdaniem zbyt łagodny i wyrozumiały.
          • flatower Re: Aktualności 06.07.06, 18:35
            Myślę że masz rację! Gratuluję odwagi! Uważam , że w małomiasteczkowych
            środowiskach jest charakterystyczne chowanie się po kątach.Coś sobie robię i
            nikomu nic do tego!
            • zlotowianin Re: Aktualności 06.07.06, 19:32
              Gazeta nie wdaje się w politykę, choć w ostatnim numerze był materiał o PIS-ie.
              Poza tym jest doskonałym źródłem informacji o tym co się dzieje w powiecie.
              Tutaj na głowę bije Tygodnik Nowy. Myślę, że każdy chciałby aby byłą jego tubą
              dla gnębienia przeciwników politycznych cudzymi rękami.Więć jeśli ktoś z AL to
              przeczyta to piszę: tak trzymać
    • flatower Re: Aktualności 08.04.06, 20:29
      Ostatni numer z tym tytułem z "Nie" to szambo.Nie chcę o tym pisać!
      • galicjanka1 Re: Aktualności 08.04.06, 22:23
        Szkoda. Ciekawe co Cię tak zbulwersowało, bo chyba nie kolor okładki?
    • flatower Re: Aktualności 09.04.06, 12:48
      Zbulwersowała mnie sprawa gdyż AL zniżyły sie do poziomu dyskusji jaki
      zaproponował radny powiatowy, bodajże p.Jasiłek swoim stwierdzeniem o
      kotlecie.Nie dażę p.Koeniga specjalnymi względami, lecz jego postawa i cytowane
      wypowiedzi świadczą o tym że nie zniżył się do dennego poziomu wspomnianego na
      poczatku radnego.
      • johnscott Re: Aktualności 09.04.06, 14:39
        Flatower, napisz jeszcze raz to po polsku, a nie grypsem. O co ci w końcu chodzi?
        • gamek_2005 Re: Aktualności 09.04.06, 15:18
          skot ty umiesz czytać????
    • skraj100 Re: Aktualności 10.04.06, 18:52
      Chyba gazeta osiaga cel bo ją wszyscy czytacie i dyyyyyyyyyyyyyyskutujecie.
      Założę się, że wiekszość zaczęła od kotleta:)
      • obserwator16 Re: Aktualności 22.05.06, 22:29
        Zbliżają się wybory, a naczelny AL zna niektórych z nas nawet po imieniu np.
        Flatowera, to nie dziwota, że ciszej o samej gazecie. A wszyscy czytają, bo co
        by o niej nie mówił to wieści są z całego powiatu. Gdyby tak jeszcze była w
        internecie!
        • elmek Re: Aktualności 23.05.06, 08:48
          obserwator16 napisał:

> Gdyby tak jeszcze była w internecie!

Chyba się na to nie zanosi. Może boją się, że spadnie im sprzedaż? Przecież
          stronki www potrafią robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka