Gość: Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:57 Serdecznie zapraszam na moją stronę internetową. Pozdrawiam, Krzysztof Lewandowski www.krzysztoflewandowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: www.krzysztoflewandowski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:03 Panie Krzysztofie, dlaczego Pan zniknął z anteny Telewizji Zabrza w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: www.krzysztoflewandowski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:09 Szanowna Pani, zdecydowałem się ubiegać o mandat radnego Rady Miejskiej. Tym samym podjąłem decyzję o złożeniu wniosku u udzielenie mi urlopu bezpłatnego. Pozdrawiam, Krzysztof Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolonistka Re: www.krzysztoflewandowski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:13 A na kolonie jako wychowawca już Pan nie jeżdzi? To szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nico Re: www.krzysztoflewandowski.pl IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.06, 10:19 Udzielam się także w kilku stowarzyszeniach działających na rzecz ubogich, czy przyrody. Zapraszam do różnorodnej współpracy. Być może razem zrealizujemy ciekawe przedsięwzięcia.(Cytat strony int.) Co by nie mówić tekst wysokich lotów!!!!!!!!????(Czy przyrody)????? Proszę podać nazwy stowarzyszeń!!!!! Bo ja też działam w stowarzyszeniach!! I Pana tam nie widziałem!! Proszę nie Kłamać!! To jest nie uczciwe!!! (Czy przyrody????/) Jest Pan prezenterem telewizyjnym!! Jestem dziennikarzem (na szczęście nie pracuję w Zabrzu)!! I musze powiedzieć, że to co Pan przedstawia, to jest czysta amatorka!! Radziłbym popracować nad dynamizmem wypowiedzi i językiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś