Dodaj do ulubionych

Oddam laptopa, bez netu

02.12.12, 22:31
Mam do oddania używanego laptopa. Komputer sprawny, ale brakuje mu dwóch rzeczy: karty sieciowej i jednego klawisza obok spacji (chyba jakaś kreska, niepotrzebna w codziennej pracy).
Komputer to Medion, widać po nim ślady używania. Odziedziczyliśmy go 2 lata temu po rodzinie, mój syn grał na nim w proste gry (edukacyjne główne). Sądzę, że komp nie pociągnie przy bardziej wymagających grach. Acha, nie ma też baterii, działa na zasilaczu (który daję w komplecie).
Laptopa polecam jako zabawkę do prostszych gier oraz "maszynę do pisania". Nie mam bladego pojęcia, czy da się do niego wsadzić kartę sieciową.
Komp do oddania w Krakowie, centrum.
Obserwuj wątek
    • roxanna1336 Re: Oddam laptopa, bez netu 03.12.12, 07:55
      jestem chętna dla moich dziewczynek jesli aktualne :)
      • anna.k777 Re: Oddam laptopa, bez netu 03.12.12, 08:07
        Jeśli aktualne,to chętnie przyjmę.
        • bj32 Re: Oddam laptopa, bez netu 03.12.12, 14:52
          A jedziesz do Krakowa?
    • czarnok7 Re: Oddam laptopa, bez netu 03.12.12, 12:01
      Z checia bym wziała go dla trojki swoich dzieci w wieku szkolnym,oczywiscie moge pokryc koszta przesyłki,pozdrawiam
    • kroliczyca80 Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? 03.12.12, 15:05
      • bj32 Re: Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? 03.12.12, 15:41
        Z tego, co wiem - żadna...
        • kroliczyca80 Re: Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? 03.12.12, 15:51
          W takim razie poczekam na kogoś z Krakowa. Wysłanie kompa pocztą/kurierem jest ryzykowne i kupa zachodu z pakowaniem. Oddam osobiście.
          • roxanna1336 Re: Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? 03.12.12, 17:26
            ja z krakowa nie jestem ale mam tak koleżankę poprosze ją o odbiór i ona wysle do mnie kurierem jesli się zgodzisz na to ?
        • Gość: barbara Re: Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.13, 21:01
          witam i pozdrawiam,ja w sprawie tego laptopa,chętnie przyjmiemy,bo córka jest w ponad licealnej szkole, a nie stać nas na nowy,mieszkamy pod Krakowem,pozdrawiamy,i czekam na informację,dodam,że dzieci młodsze brały udział w Gwiazdka2012.
          • bj32 Re: Czy ktoraś z Was jest z Krakowa? 19.01.13, 17:34
            Zamiast czekać - napisz do Króliczycy na mail.
    • karcio.karcio Re: Oddam laptopa, bez netu 03.12.12, 22:58
      Witam z chęcią przyjmę laptopa dla mojego młodszego brata który dużo pisze na komputerze i chodzi do kolegi a takto miałby swój laptop i nie musiałby się prosić. W razie szczegółów proszę o kontakt pod e-mailem karcio.karcio@tlen.pl
      • Gość: iza karcio karcio IP: *.rev.masterkom.pl 04.12.12, 08:04
        a ty piszesz z pralki? moze pozycz bratu swój zeby sie nie prosił kolegi
        • karcio.karcio Re: karcio karcio 04.12.12, 19:22
          Ją pisze od mojego chłopaka z komputera. Codziennie jestem u niego . A komputera bratu od chłopaka nie przyniosę. Skończę szkole i pierwsze co to kupię bratu laptop.
      • bj32 Re: Oddam laptopa, bez netu 04.12.12, 11:52
        "W razie szczegółów proszę o kontakt pod e-mailem"

Fajne. Czyli mało, że ma Ci dać laptop dla brata, to jeszcze Cię o to poprosić? Podoba mi się to :>
        Cywilizowany człowiek samy by do niej napisał. W szkole Ci o tym nie mówili?
    • Gość: joanna Re: Oddam laptopa, bez netu IP: *.204.21.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.12, 16:14
      witam bardzo gorąco:) jestem bardzo chętna przyjąć laptopa dla mojego dziecka który bardzo lubi grać w gry,byłabym pani(panu) bardzo wdzięczna, mam jeszcze pytanie czy mogłoby to być wysłane pocztą?proszę mi odpisać mój numer to 501427857 pozdrawiam i czekam na wiadomość z niecierpliwością.JOANNA
      • prochottka1 Re: Oddam laptopa, bez netu 04.12.12, 16:56
        W takim razie poczekam na kogoś z Krakowa. Wysłanie kompa pocztą/kurierem jest ryzykowne i kupa zachodu z pakowaniem. Oddam osobiście.

napisala ze nie wysyla
        • kroliczyca80 Re: Oddam laptopa, bez netu 04.12.12, 18:44
          Oj ludzie, nie wysyłam, smsów i maili zachęcających do odbioru pisać też nie będę...
          Do roxanki - wybacz, poczekam na kogoś, kto się zgłosi osobiście. Chętnie nawiążę kontakt z jakąś potrzebującą, dzieciatą rodziną z Krakowa, bo może będę im mogła pomóc przy okazji w jeszcze inny sposób.
          • roxanna1336 Re: Oddam laptopa, bez netu 05.12.12, 06:31
            Dziękuje za info rozumiem i pozdrawiam .
    • Gość: norbert Re: Oddam laptopa, bez netu IP: *.evenet.com.pl 06.01.13, 11:08
      witam ogłoszenie aktualne ? Laptop potrebny mi jest do nauki.
      • bj32 Re: Oddam laptopa, bez netu 06.01.13, 17:27
        Jeśli jesteś z Krakowa, to napisz na maila najlepiej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka