la.fea
14.09.13, 20:43
Witam, piszę ponieważ jest potrzebna pomoc dla młodej matki. Jeśli ktoś z Was mógłby jakoś pomóc jej będę naprawdę wdzięczna.
Będą potrzebne :
- ubranka i akcesoria dla niemowlaka (dziewczynka ) oraz wózek, łóżeczko, wanienka itp.
- ubranka dla chłopczyków w wieku 1 lat, 3 latka i 5 latek ( przedszkolaczek) oraz zabawki
- także są potrzebne meble, sprzęt AGD ( to tylko w okolicach śląska, bo niestety nie stać ich na koszt przewozu z innych województw, mnie także.
Wiem, proszę o dużo, rozmawiałam wczoraj z dziewczyną i kiedy mi napisała tę wiadomość, to nie wiedziałam co odpowiedzieć : ,,spoko jeszcze muszymy się popytać takiego znajomego bo na złomie robi i jakby co to żeby nom zostawił jakoś wanna'' - więc sytuacja jest krytyczna, szczegółów nie będę pisała, bo tyle co jej w życiu się przytrafiło to nikomu nie życzę, ciągle pod górkę...
Zaznaczę, że dziewczyna nie ma rodziców (zmarli kiedy była dzieckiem) więc niema kto jej pomóc, matka jej męża wyrzuciła ich z mieszkania (wynajmowanego i opłacanego) stwierdzając, że to mieszkanie jest kuzyna, a oni mieli tylko na chwilę pomieszkać ... Długo by pisać ...
Dziękuję serdecznie, pozdrawiam