aasia1989
03.12.15, 08:21
Nazywam się Asia mam 26 lat. Jestem ze Szprotawy woj.Lubuskie.
Wykształcenie mam zawodowe sprzedawca.
Jestem osoba niepełnosprawna z orzeczeniem o niepełnosprawnosci ze stopniem umiarkowanym.
Mam wrodzoną wadę serca,z tego tytułu mam orzeczenie jak i również nie pracuje zarobkowo.
Choruje ginekologicznie na Endometrioze.
Razem z partnerem mamy 5 letnia cóeke Oliwiię która uczeszcza do przedszkola.
Otrzymujemy pomoc z Opsu .
Wszystkie dokumenty zostały wysłane kilka dni temu do admin..
bierzemy udział w tegorocznej akcji Gwiazdka 2015 i tam własnie dokumenty wysłałam.
Mieszkamy w trójke ,mieszkanie otrzymalismy z Urzędu.
Naszymi dochodami jes zasiłek rodzinny 118 zł,zasiłek pielegnacyjny w kwocie 153 zł i zasiłek stały w kwocie 420zł, składam również o okresówki i celówki kwota zalezy od wyliczeniaale łacznie okresówke i celówke liczmy 250 .partner jest w urzedzie zarejestrowany bez prawa do zasiłkua dorabia jak tylko może , łapie sie kazdej fuchy ich . Naszymi opłatami są czynsz 300 zł ,telewizja 80zł,rat 1 wynosi 450 a dwruga 120.za wyposazenie meblami kuchni i pokoju,swiatło 60.No i przezycie jedzenie ,leki,wydatki na przedszkole.. no i zostaje niewiele.W tej chwili mamy zadłuzenie za czyns i za jedna rate. Mieszkanie posiada duża kuchnie i spory pokój,mamy również dwie komórki z których możliwe było by zrobic Oliwci pokoik na czym bardzo ma zależy ze względu że mała chodzi do zerówki i potrzebuje swojhego kacika,na dzien dzisiajszy spi razem z nami ponieważ w pokoiku nic nie ma. Nie mamy łazienki(jest wc na dworze) ale to jakoś sobie z tym radzimy.
Oliwcia nosi nr31\\32zalezy od buta a ciuszki również nosi na 116\122.Dokumenty zostały przesłane ,jestemy azkwalifikowane do tegorcznej Akcji Gwiazdka i tam wlanie dokumenty poszły.
Proszę o pomoc,nie jest lekko,najbardziej potrzebna jest odzież na Oliwke.