zasuplona 03.10.09, 15:42 Na straganch na dworcu Wschodnim, Śródmieście, Zachodnim, nie codzień i nie każdy sprzedający wie że sprzedaje ale za to po 5zł nówki sztuki z dodatkami!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjaskolska Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 04.10.09, 18:43 Jaaa cie - a można kogoś poprosic zeby kupił? Ja nie z W-wy niestety A chętnie bym nabyła. Za taką kasę.... Odpowiedz Link
meririm Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 04.10.09, 19:24 Ja dokładnie to samo! Do Warszawy strasznie mi daleko! Odpowiedz Link
zasuplona Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 04.10.09, 20:15 Mogę robić za donosiciela ale po szczegóły proszę na gazetowy. Odpowiedz Link
drugi-pingu35 Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 22.10.09, 17:44 A możesz podać dokładnie gdzie mozna ich spotkac. Kreciłam sie na wschodnim i centralnym i nikogo nie znalazłam Odpowiedz Link
zasuplona Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 23.10.09, 09:29 Trzeba szukać miejsc gdzie sprzedają "starą prasę" - jest tych stoisk od groma - tyle, że gazety idą jak woda - a to za sprawą paru osób które potem wystawiają na Allegro, i mimo że gazet coraz więcej to kupić je coraz trudniej - niestety!!!! Odpowiedz Link
drugi-pingu35 Re: CROSS STITCH -er, -ing, baaaardzo tanio wawa 23.10.09, 16:49 Dziekie Tak czułam, że nie bedzie łatwo ;D Odpowiedz Link