Dodaj do ulubionych

Akt - szykam

28.01.11, 18:09
Pomocy! Szukam wzoru aktu, poniżej adres strony. Chodzi o drugi obrazek pary, ten w kolorach pomarańczy. W prawdzie mam wzór ale nie jest do końca czytelny a ja już kupiłam
mulinęsad Jak Wy mi nie pomożecie to ja już nie wiem bo szukam od 3 dni, przejrzałam chyba wszystkie strony na chomiku i jak już coś jest to też nie do odczytaniasad
gessekai.blox.pl/tagi_b/19140/wzor.html
Obserwuj wątek
    • joanna.zuzanna Re: Akt - szykam 28.01.11, 22:04
      Witam, legenda którą wkleiłaś na blog wygląda na dobrą. Powinna być tak odczytana... Podaje linka do obrazka...
      fotoforum.gazeta.pl/photo/2/zc/na/6qfo/eEi6hU4m6brvLPoAQX.jpg
      • sylwia611 Re: Akt - szykam 29.01.11, 11:55
        To jest legenda do pierwszego obrazka w odcieniach sepii a mi chodzi o drugi obrazek ten w kolorystyce pomarańczowej i nie tyle o klucz co o schemat.
    • gracesz Re: Akt - szykam 03.02.11, 15:07
      Ja mam dokładnie ten sam problem. Mam mało wyraźny schemat i klucz, ale wszystko czarno - białe, a do tego brak zdjęcia gotowego haftu, tylko obrazek taki jak na cytowanej przez Ciebie stronie. Nie dość, że wzór o słabej ostrości, to jeszcze nie mam gwarancji, że po wyhaftowaniu otrzymam to co rzekomo zawiera...
      • sylwia611 Re: Akt - szukam 10.02.11, 19:32
        Długo szukałam i znalazłam!!!smile dokładny wzór i to w kolorzesmile Cieszyłam się jak małe dziecko gdy dostanie zabawkę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to z chęcią się podzielę, piszcie: sylwia6111111@wp.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka