1kasja 29.09.09, 09:20 Szukam zespołu muzycznego, który ma wolny termin 14 sierpnia 2010 roku. Wesele odbędzie się w Radomiu. Proszę o kontakt zespoły, których członkowie to młodzi, energiczni ludzie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:58 Witam Zapraszam na Naszą stronę www.Lorens.waw.pl Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 23:39 Witam serdecznie. termin który państwa interesuje na uroczystość weselną mamy jeszcze wolny. Posiadamy zróżnicowany repertuar .Czyli pop rock, biesiady Disco polo, zagraniczne i inne. Gramy od 10 lat w Polsce jak i zagranicą.Bawimy gości w przerwach (np. biesiada na akordeonie i na skrzypcach) oraz jest puszczana przez nas dodatkowo muzyka w tle podczas posiłków. Zapewniamy wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający oraz oświetlenie.. W naszym składzie zespołu muzycznego występują takie instrumenty jak: instrumenty klawiszowe, akordeon, gitara , i tamburyno oraz skrzypce-dziewczyna.zapraszam na nasza strone www.bialewilki.pl Zespół Białe Wilki Babina Sylwester 600163733 www.bialewilki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 11:58 W czerwcu miałem "przyjemność" bawić się na weselu, gdzie główną atrakcją był zespół "Białe Wilki". Po pierwsze: częściej leciała muzyka z płyt, niż zespół grał na żywo (co ciekawe - goście wtedy zdecydowanie lepiej się bawili) Po drugie: jak ktoś pisał już wcześniej - zespół nie stronił od alkoholu Po trzecie: cały sprzęt przygotowuje się wcześniej, a nie podczas imprezy odłącza się głośniki, przełącza z lewego na prawy, ustawia poziom głośności, wysokie i niskie tony... Po czwarte: rozpięta (a może inaczej - zapięta na tylko 3 guziki) koszula jednego z panów nie wyglądała elegancko Po piąte: konkursy na oczepiny przeprowadzone na szybkiego, niechlujnie. Wodzirej nawet nie pofatygował się żeby wyjść na środek, tylko całą imprezę prowadził zza swojej konsolety Mam nadzieję, że ktoś z młodych, bądź z gości nagrał występ tegoż "zespołu" i wrzuci na youtube nagranie ;) Generalnie zespół "Białe Wilki" - Bardzo NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena S. Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.elpos.net 21.07.10, 23:53 Zespołu Białe Wilki zdecydowanie nie polecam na żadne z wesel, bo grali na moim. Po pierwsze: częściej leciała muzyka z płyt, niż zespół grał na żywo (co ciekawe - goście wtedy zdecydowanie lepiej się bawili) Po drugie: jak ktoś pisał już wcześniej - zespół nie stronił od alkoholu Po trzecie: cały sprzęt przygotowuje się wcześniej, a nie podczas imprezy odłącza się głośniki, przełącza z lewego na prawy, ustawia poziom głośności, wysokie i niskie tony... Po czwarte: rozpięta (a może inaczej - zapięta na tylko 3 guziki) koszula jednego z panów nie wyglądała elegancko Po piąte: konkursy na oczepiny przeprowadzone na szybkiego, niechlujnie. Wodzirej nawet nie pofatygował się żeby wyjść na środek, tylko całą imprezę prowadził zza swojej konsolety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena S. Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.elpos.net 22.07.10, 11:18 Zdecydowanie nie polecam zespołu Białe Wilki. Byli na moim weselu. I mam następujące zastrzeżenia. Po pierwsze: częściej leciała muzyka z płyt, niż zespół grał na żywo (co ciekawe - goście wtedy zdecydowanie lepiej się bawili) Po drugie: jak ktoś pisał już wcześniej - zespół nie stronił od alkoholu Po trzecie: cały sprzęt przygotowuje się wcześniej, a nie podczas imprezy odłącza się głośniki, przełącza z lewego na prawy, ustawia poziom głośności, wysokie i niskie tony... Po czwarte: rozpięta (a może inaczej - zapięta na tylko 3 guziki) koszula jednego z panów nie wyglądała elegancko Po piąte: konkursy na oczepiny przeprowadzone na szybkiego, niechlujnie. Wodzirej nawet nie pofatygował się żeby wyjść na środek, tylko całą imprezę prowadził zza swojej konsolety. Oczywiście, każdy wybiera, co jego przekona, ale żeby nie było, że nie uprzedzałam...na wesele. Byli na moim weselu. I mam następujące zastrzeżenia. Po pierwsze: częściej leciała muzyka z płyt, niż zespół grał na żywo (co ciekawe - goście wtedy zdecydowanie lepiej się bawili) Po drugie: jak ktoś pisał już wcześniej - zespół nie stronił od alkoholu Po trzecie: cały sprzęt przygotowuje się wcześniej, a nie podczas imprezy odłącza się głośniki, przełącza z lewego na prawy, ustawia poziom głośności, wysokie i niskie tony... Po czwarte: rozpięta (a może inaczej - zapięta na tylko 3 guziki) koszula jednego z panów nie wyglądała elegancko Po piąte: konkursy na oczepiny przeprowadzone na szybkiego, niechlujnie. Wodzirej nawet nie pofatygował się żeby wyjść na środek, tylko całą imprezę prowadził zza swojej konsolety. Oczywiście, każdy wybiera, co jego przekona, ale żeby nie było, że nie uprzedzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE POLECAM Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: 89.31.65.* 23.07.10, 13:35 Zdecydowanie odradzam!!! To co ustalicie z nimi i tak nie ma znaczenia - zrobią po swojemu. Do ludzi nie wyjdą, bo nie mają mikrofonu bezprzewodowego - żal! Oczywiście co za tym idzie - brak biesiady na weselu. Na 3h przed rozpoczęciem imprezy weselnej powiadamiają, że niestety nie nauczyli się piosenki na pierwszy taniec! Tak się chyba nie postępuje z klientami! To już nawet jak kupowałem bokserki za 20 zł na allegro, to sprzedawca miał na tyle przyzwoitości, by zadzwonić wcześniej i powiadomić, że będzie obsuwa. Oczepiny to w ogóle jakaś kpina - znów wychodzi brak wychodzenia do ludzi - bo niestety zza konsolety nie da się panować nad sytuacją, gdy goście zebrani są wokół Państwa Młodych i szczelnie zasłaniają widok. Można by było wymieniać długo, ale to chyba w skrócie wystarczy. Także -> NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 30.09.09, 00:49 ja polecam zespoł Hetman kontaktu nie znam , lecz jak ich spotkasz nie zastanawiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselanka Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.ats.pl 30.09.09, 23:46 Zapraszam do siebie na obejrzenie naszej najnowszej płytki i pogaduche. Kontakt 602-104-498 600-988-661 Odpowiedz Link Zgłoś
rrazorr Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 22.12.09, 01:50 Nie lepszy jest DJ ? Wpisz w google Dj Havana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 14:29 kretynko to nie bazar szukaj sobie kapeli na wieśniackie wesele gdzie indziej a z tego forum wynocha post zostanie skasowany a twoje ip zbanowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert-zespół MIX Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.techmedia.com.pl 12.12.09, 00:45 WITAM MY MAMY TEN TERMIN JESZCZE WOLNY JESLI POSZUKUJECIE ZESPOLU TO ZAPRASZAM www.mixgliwice.cba.pl 697 252 383 demo wysyłamy na meila !! pozdrawiam ps mlodzi energiczni i zawsze otwarci na wszelakie propozycje 2 urocze wokalistki oraz pan wodzirej utalentowani wystepy zagraniczne itp ZAPRASZAM GORĄCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:32 Witam serdecznie. Zapraszam na naszą stronę internetową, znajdzie tam pani sporo informacji oraz nasze nagrania demo. Posiadamy szeroki repertuar. Gramy na terenie całego kraju. Pozdrawiam i w przypadku zainteresowania proszę o kontakt diamondsound.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 08:44 U2 ma wtedy wolne, chętnie zagramy, na życzenie instrumentarium wzbogacimy o tak cenione u Was akordeon i trąbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-patryk2010 Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 20.03.10, 21:07 Witam serdecznie. Polecam swój zespół-OLIMP, 2 osobowy, gramy każdą muzyke od lat70- tych do dzisiaj.Jest to ostatni wolny termin w wakacje. wiecej info 787-520-176-jesteśmy z Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:27 mam do oddania orkiestrę na ten termin znany zespół "Baciary" nazywane "Bajeranty"na internecie są ich utwory ja rezygnuję z wesela a orkiestrę miałam od dwóch lat zamówioną polecam mój numer 506179468 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1986111 782-159-323 05.07.10, 10:41 782-159-323, swieza krew wiec pewnie termin bedzie, graja kazda muzyke i to na zywo, fajnie bawia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 14:38 po pierwsze każdy zespół weselny który ma wolny termin z wyprzedzeniem o miesiąc to na 100% kaszana i amatorka!!! dobre zespoły maja zajęte terminy na rok ! ale też się obudziłaś z tym zespołem trzeba było się zabezpieczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 IP: *.ats.pl 21.07.10, 22:35 to ty raczej się obudź i zobacz date założenia wątku.Autorka pyta rok wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
carawana Re: Poszukuje zespołu na wesele 14 sierpnia 2010 13.02.11, 09:37 Witam ,Mój zespół to Carawana który jest z podhala ,repertuar gramy przeróżny od klimatów góralskich po np covery róznego typu ,bardzo szeroka gama utworów ,jestesmy w trakcie nagrywania płyty nasz skład jest uwaga 7 -osobowy bo czerpiemy z tego przyjemnosc a także zeby ludzie mogli sie dobrze bawic słyszac konkretne glosy wokalistek (bardzo piekne głosy) ,no i reszta muzyków bardzo sprawna a no koniec dodam ze kto jak to najlepiej bawi ludzi? w tarkcie zabaw itd. W zespole sa także skrzypce ,perkusja akustyczna ,bass ,gitara ,klawisz ,i co najważniejsze pieniadze to drugi plan ,pozdrawiam ,kont-661851603 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Bajeranci IP: *.205.242.130.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.03.14, 21:54 Ja polecam wszystkim zespół Bajeranci byłem na weselu jak grali rewelacja to są z tego co wiem byli członkowie zespołu Bajeranty.A byłem na wystepie w radawie ja grały Bajeranty to tragedia jakieś młode chłopcy.Ja polecam BAJERANCI.Pozdrawiam,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś