Gość: Agintera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 17:17 zapoznaj się z naszą ofertą > Agencja interaktywna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agintera Re: Agencja interaktywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 17:36 tu podaję poprawny link > agencja interaktywna Odpowiedz Link Zgłoś
kmiecio324 Re: Agencja interaktywna 10.09.13, 16:27 Ta strona przypomina raczej słabo zrobionego bloga. Jeżeli robicie strony i pozycjonujecie to mam nadzieję, że wychodzi wam to lepiej niż pisanie tekstów pod względem stylistycznym, bo po 30 sekundach przeglądania proponowanej strony znalazłem już jeden błąd. Jeżeli ktoś będzie chciał korzystać z profesjonalnych usług, to zachęcam do skorzystania z oferty panów ze Szczecina: www.eppearance.pl. Agencja interaktywna z dużym doświadczeniem i zapałem do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaO Re: Agencja interaktywna IP: *.play-internet.pl 17.12.13, 16:57 A ja polecam ctrlalt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikikiki90 Re: Agencja interaktywna 28.08.14, 21:07 Powiem wam, że strony nie mówią o jakości. Mozna na nią wydac 10 000 i robić gó.... do stron i seo to nie mam kogo polecić, ale marketing szeptany, social media to polecam www.Fabrykamarek.pl, chociaż o wiele bardziej podoba mi się oferta www.advisoronline.pl . Odpowiedz Link Zgłoś