pragata Re: lutowe słonko 08.02.10, 12:13 powoli,powoli idziemy ku Wiośnie.Ale Zima też jest piękna: zdjęcie z fotoforum gazeta Odpowiedz Link
marii51 Re: lutowe słonko 09.02.10, 14:01 pragata jakie śliczne twoje słonko- dziękuję DZIŚ MAM PRZECUDNE SłONECZKO- posyłam Wam PROMYCZKI Wczoraj nie podałam ,więc dziś... "Na Świętego Hieronima (8.II) jest mróz albo go nima" "Przysłowie oddaje nasze zniecierpliwienie oczekiwaniem na zbliżającą się wiosnę. Na razie jednak musimy dzielnie znosić kaprysy zimy. Natomiast precyzyjniej możemy coś powiedzieć o "pogodzie kosmicznej", czyli co nas czeka na firmamencie >>>" moa.edu.pl/astro/efem/2002/swn02.htm Odpowiedz Link
marii51 Re: lutowe słonko 09.02.10, 14:02 TAK TROSZKĘ , o słoneczku inaczej www.youtube.com/watch?v=mwzeESMsjrM a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
marii51 Re: lutowe słonko 14.02.10, 13:52 pia.ednie- to z fotoforum ale ale jak już kupie kabelek podłączę moją komórkę nowiutką(nauczę się kiedyś prawda?kiedyś kiedyś.... to będą moje zdjęcia - jak pomyśle ..to mi sama buzia uśmiech ma moje! moje! z nikąd nie podbierane a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
marii51 Re: lutowe słonko 21.02.10, 12:47 dziś świeci i grzeje tam mocno,aż przez szybę tu mnie opala-kochne słoneczko lutowe Odpowiedz Link
marii51 Re: lutowe słonko 26.02.10, 16:31 buuuuuuu-zostałam słomianą wdową - zabrał się i nie poczekał na mnie powiedział chyba masz w fotelu budapren Odpowiedz Link