Dodaj do ulubionych

Hyla praca

14.10.15, 17:44
Hyla oferuje pracę dla ludzi aktywnych, świetna praca dla ludzi komunikatywnych i pozytywnie zakręconych. Pracuję w Hyla już długo i jestem bardzo zadowolona :) namówiłam też kilka koleżanek :) a zarobki :) bardzo godziwe co tam dużo mówić warto pracować w Hyla bo i doceniają człowieka i dają dobrze zarobić
Obserwuj wątek
    • cztajkai Re: Hyla poland praca 21.10.16, 15:45
      zainteresowałem się pracą w Hyla Poland kupując odkurzacz, jest spoko zarabiam godziwie, skromnie powiem ponad 2 x więcej niż w poprzedniej firmie
    • lukasz2017 Re: Hyla praca 14.03.17, 23:06
      a coś konkretniej o tych zarobkach w Hyla Poland ? ktoś coś więcej powie ?
      • grzesiek.pal1985 Re: Hyla praca 14.03.17, 23:52
        lukasz2017 napisał:

> a coś konkretniej o tych zarobkach w Hyla Poland ? ktoś coś więcej powie ?
        na pełen etat to pewnie całkiem nieźle, przyglądam się od jakiegoś czasu sąsiadowi który u nich pracuje ostatnio znowu zmienił auto na nowe i na wakacje jeżdżą, zastanawiam się czy też tam do nich się nie zgłosić bo u mnie w robocie wszyscy uciekają mało płatne i godzin coraz więcej i wymagania jakie że nie powiem, zmiast coraz lepiej to coraz gorzej to może te odkurzacze by sprzedawać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka