tesunia 01.02.09, 16:02 prosze prywatna skrzyneczke na lisciki) zycze samych milych dni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: tort chlebowy 01.02.09, 16:10 juz spiesze z informacjami, ja robie nieraz z ciemnego chleba i tu sa inne jeszcze "placki" mozna tez juz z takiego co sa pokrojone w kromeczki-na grzanki wszystko trzyma sie "kupy" wskazowki: -prosze odciac wszystkie skorki, -mazidla mozna najrozniejsze robic,pamietac tylko by ni byly za tluste i za wodniste, -dobrze jak zdziebko odstoi juz gotowiec,przejdzie smakiem i nadzieniem, -dekoracje tez mozna najrozniejsza robic, -kanty gotowego torta obsmarowuje samym majonezem lub mieszanka ubita smietana z majonezem, -najprostrze zakonczenie na kantach to obsypac usiekana drobno pietruszka,slicznie wyglada, lub oblozyc polastrami zoltego sera, lub cienko pokrojonymi plastrami ogorka -acha,jezeli nadzienie-pasta z rybki,na wierzch pasuja cwiartki lub plastry cytryny. zycze smacznego sluze pomoca w razie co Odpowiedz Link
paulina303 Re: tort chlebowy 01.02.09, 16:14 Dzięki Tesuniu. Zajrzałam na priv, ale nie ma nowych wiadomości.... Może ja Ciebie źle zrozumiałam? Odpowiedz Link
tesunia Re: tort chlebowy 01.02.09, 16:14 tu z inna dekoracja i wlasnie obsypany pietruszka Odpowiedz Link
tesunia Re: prywatna skrzyneczka listowa 01.02.09, 16:21 to wlasnie ta na forum tu, tu niewinne pytanka mozemy przesylac a te powazniejsze to juz "za kurtyna" na priva) zyccze milego zakonczenia dnia,ide obiadek spozniony zajadac)PA;.. Odpowiedz Link
marii51 Re: prywatna skrzyneczka listowa 03.02.09, 22:33 paulinko-dodałam twoją wizytowkę Odpowiedz Link