tropem_misia1 06.04.09, 16:12 www.youtube.com/watch?v=canIipE6L1A&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 żartem 06.04.09, 16:13 www.youtube.com/watch?v=WPRVNJON1ys&feature=related Odpowiedz Link
tropem_misia1 a to bo uwielbiam 06.04.09, 16:17 www.youtube.com/watch?v=IymH47W-QGk&feature=related Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę. Ale chroń mnie Panie od pogardy Od nienawiści strzeż mnie Boże. Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa. Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj. Co postanowisz, niech się ziści. Niechaj się wola Twoja stanie, Ale zbaw mnie od nienawiści Ocal mnie od pogardy, Panie. Odpowiedz Link
marii51 Re: a to bo uwielbiam 06.04.09, 16:33 wszystko wysłuchałam- a tu patrzę zaraz za SONATĄ Bethovena- tuż, tuż, Esmeralda--jak ja dawno ...dzięki tropciu www.youtube.com/watch?v=-1gzH9eZgiw&feature=related Odpowiedz Link
groszek-5 Re: na poważnie 08.04.09, 12:06 Piekne to wszystko jest,ten filmik o muzyce nie wspomne,ale jednoczesnie ogarnal mnie straszny smutek.To wszystko jest dla czlowieka,ale czlowiek robi wszystko,aby to zniszczyc,zniweczyc.Jaki zal mnie ogarnia gdy mysle o tym,ze tam gdzies toczy sie wojna,ludzie dzieci umieraja z glodu,ta przemoc istniejaca na swiecie,gwalty,morderstwa,wladza,pieniadz.A przeciez jest mozliwe,aby ludzie zyli na calym swiecie godnie.Nie mowie o luksusach,ale o normalnym spokojnym zyciu.Dlaczego tak jest jak jest? Nie moge tego zrozumiec i trudno mi sie z tym pogodzic. Odpowiedz Link